Γράψε Γιάννη τις δύο συνταγές αν θέλεις. 12αρι και 36αρι.Λεο στο 36ρη διαμετριμα θερηζη η ssb150. Για την διατριση στα 45 μετρα αδηκεολογητη στο 12 ρη,δεν τρηπισε τα φηλα???
Γράψε Γιάννη τις δύο συνταγές αν θέλεις. 12αρι και 36αρι.Λεο στο 36ρη διαμετριμα θερηζη η ssb150. Για την διατριση στα 45 μετρα αδηκεολογητη στο 12 ρη,δεν τρηπισε τα φηλα???
Στο 36ρη σε magnum καληκα φιοκη με 615 75χηλ 0,75χ17 μισοταπο βιορ ρελιαστο με χαρτακι στα 72Γράψε Γιάννη τις δύο συνταγές αν θέλεις. 12αρι και 36αρι.
Λεο στο 36ρη διαμετριμα θερηζη η ssb150. Για την διατριση στα 45 μετρα αδηκεολογητη στο 12 ρη,δεν τρηπισε τα φηλα???
Σε 12ρη με 68,50 καληκα και 688 2,10χ36 με τασκοφ16 αστερη στα 57,50
Σε magnum 688 2,25χ40+2 γρ αλευρη τασκοφ 16 αστερη στα 63
Δεν το ειπα για να σε προσβαλο Νικολα το αντηθετο μαλιστα,βγαζουμε σημπερασματα,απλος επεσα απο τα σηνεφα σε αυτα τα μετρα με αυτην την ταχητιτα να τριπηση τοσο.εχω δει τρελα πραγματα,ταχητιτες νορμαλ 380 ας πιυμε μετρα με βαρβατες μενουσες και αλες με 420 με ψοφιες μενουσες.με αλιοση σκαγιον μηδεν με αλευρη χονδρα σκαγια και η δυο.να μου πης που οφηλετε??δεν ξερο πηθανον απο την μπαρουτη.αλη μπαρουτη σε μαρκα το ενα αλη το αλοΚουζουλε μου....Εγω δεν διεκδικω το αλαθητο....Αυτα εδωσαν οι δικες μου δοκιμες....Θελεις να ηταν χοντρο
το εξωφυλλο και δεν τρυπησε ???
Εαν δεν ειχε εξωφυλλο το βιβλιο ....θα τρυπαγε σελιδες ?? Δεν το ξερω... Οτι βγαζουν οι δοκιμες αυτο
ανεβαζω....Στο φιναλε φιναλε καντε δικες δοκιμες ωστε να εχουμε μετρο συγκρισης...
Αυτο εδωσε ομως.....και αυτο ανεβασα....φιλε !!!
ΥΓ. Ξερεις...υπαρχει και εναλλακτικη λυση.....Σταματαω να ανεβαζω τις οποιες δοκιμες...και τα κραταω ολα
για παρτη μου...
Και ετσι δεν χρειαζεται να ''απολογουμε'' σε κανεναν ..... !!!![]()
Αναλογα πιο.λοτ το λοτ που εχω ειναι δηναμητης,καρατσεκαρισμενο απο πολους.με 2,20 οι καληκες κοβοταν η μιση και η τουφεκια ειταν στερεοφονικη''Αργά'' και τα δυο σεταπ...ειδικοτερα στο πρωτο εισαι κατω απο τα 400μ/δ... στα 390μ/δ εισαι.
Η SSB Θελει φορτωμα για να βγαλει ταχυτητες...
Το σεταπ της ''διατρησης'' ειναι στο 2,15 με 688 στα 57,3... και εδωσε V1,5-405m/s !!!
Μήπως Γιάννη...η ομαλή, προοδευτική εκκίνηση των σκαγιών μέσα στα όρια πάντα της σωστής καύσης της πυρίτιδας;Δεν το ειπα για να σε προσβαλο Νικολα το αντηθετο μαλιστα,βγαζουμε σημπερασματα,απλος επεσα απο τα σηνεφα σε αυτα τα μετρα με αυτην την ταχητιτα να τριπηση τοσο.εχω δει τρελα πραγματα,ταχητιτες νορμαλ 380 ας πιυμε μετρα με βαρβατες μενουσες και αλες με 420 με ψοφιες μενουσες.με αλιοση σκαγιον μηδεν με αλευρη χονδρα σκαγια και η δυο.να μου πης που οφηλετε??δεν ξερο πηθανον απο την μπαρουτη.αλη μπαρουτη σε μαρκα το ενα αλη το αλο
ΜπορειΜήπως Γιάννη...η ομαλή, προοδευτική εκκίνηση των σκαγιών μέσα στα όρια πάντα της σωστής καύση της πυρίτιδα;
Δεν το ειπα για να σε προσβαλο Νικολα το αντηθετο μαλιστα,βγαζουμε σημπερασματα,απλος επεσα απο τα σηνεφα σε αυτα τα μετρα με αυτην την ταχητιτα να τριπηση τοσο.εχω δει τρελα πραγματα,ταχητιτες νορμαλ 380 ας πιυμε μετρα με βαρβατες μενουσες και αλες με 420 με ψοφιες μενουσες.με αλιοση σκαγιον μηδεν με αλευρη χονδρα σκαγια και η δυο.να μου πης που οφηλετε??δεν ξερο πηθανον απο την μπαρουτη.αλη μπαρουτη σε μαρκα το ενα αλη το αλο
Νίκο...Έχεις μετρήσει ταχύτητες στο σεταπ με την Α1;Κουζουλε...κατσε καλα.....το ξερω οτι δεν το ειπες για να με προσβαλεις...
Απο την αλλη βρε φιλε....αυτο εδωσε....αυτο ανεβασα....Δεν εχους λογους να ''παραμυθιασω'' κανεναν...
Καντε και δικες σας δοκιμες....ανεβαστε τες....να βρουμε ακρη...
Ολα παιζουν ρολο....Οχι μονο οι μπαρουτες....
Να θυμασαι...οτι λεω το τεκμιριωνω....και παντα εχω και εναν ΑΣΣΟ στο μανικι...
ΥΓ.Πριν μια ωρα γυρισα απο δοκιμες....Δοκιμασα παλι τα Ν6 στα 50 και στα 60 πραγματικα μετρα...μετρησα
και διατρηση...
Σεταπ...Α1 - CX2000-1,70X33-DRAGO20 -N6 - 68,5- 57. Aπλα σκαγια χωρις αλευρι...
Το τι ειδαν τα ματακια μου...δεν θα σας πω....Οχι απο εγωισμο....αλλα καντε και εσεις καμια δοκιμη
να εχουμε σωστες εικονες...
Και παλι λεω....δεν διεκδικω το αλαθητο !!!![]()
Πέρνα τοίχο - τοίχο.Και έλεγα να μην περάσω καθόλου από εδώ, καλά να πάθω...
Στα 60m με τα #6 δεν θα τρύπησε κανένα το βιβλίο ούτε λίγο.Κουζουλε...κατσε καλα.....το ξερω οτι δεν το ειπες για να με προσβαλεις...
Απο την αλλη βρε φιλε....αυτο εδωσε....αυτο ανεβασα....Δεν εχους λογους να ''παραμυθιασω'' κανεναν...
Καντε και δικες σας δοκιμες....ανεβαστε τες....να βρουμε ακρη...
Ολα παιζουν ρολο....Οχι μονο οι μπαρουτες....
Να θυμασαι...οτι λεω το τεκμιριωνω....και παντα εχω και εναν ΑΣΣΟ στο μανικι...
ΥΓ.Πριν μια ωρα γυρισα απο δοκιμες....Δοκιμασα παλι τα Ν6 στα 50 και στα 60 πραγματικα μετρα...μετρησα
και διατρηση...
Σεταπ...Α1 - CX2000-1,70X33-DRAGO20 -N6 - 68,5- 57. Aπλα σκαγια χωρις αλευρι...
Το τι ειδαν τα ματακια μου...δεν θα σας πω....Οχι απο εγωισμο....αλλα καντε και εσεις καμια δοκιμη
να εχουμε σωστες εικονες...
Και παλι λεω....δεν διεκδικω το αλαθητο !!!![]()
Νίκο...Έχεις μετρήσει ταχύτητες στο σεταπ με την Α1;
Στα 60m με τα #6 δεν θα τρύπησε κανένα το βιβλίο ούτε λίγο.
Απλώς σημάδια θα φαίνονταν.
Στα 60m με τα #6 δεν θα τρύπησε κανένα το βιβλίο ούτε λίγο.
Απλώς σημάδια θα φαίνονταν.
Μόνο 2υαριαΤα 60 μετρα...ειναι ονειρο απατηλο απο αυτα που ειδα φιλε