Κινητική Ενέργεια - Διάτρηση - Τραυματικό σοκ

Πιστευω Λευτερη ειναι καθαρα θεμα συνηθειας, γι αυτο και πολλες φορες δεν τα βρισκουμε με ενα φυσιγγι, δεν ακυρωνω τα φυσιγγια με 380 και 390 ταχυτητα αλλα συνηθως ριχνω το percorso που ειναι καπου στα 420 και εχω βολευτει μ'αυτο.
Πιστευω δηλαδη οτι με ενα πιο αργο καπου θα ειναι λαθος οι εικονες προσκοπευσεων που εχω μαθει, οπως εχω μαθει και στο Κικς και οταν δοκιμασα το μαμα τριαρι εμεινα πισω σε δυο τουφεκιες.
Εγώ αυτό με τις μικρότερες προσκοπευσεις των Kicks δεν το έχω δει πάντως. Το διάβασα εδώ, το δοκίμασα και έμενα πίσω. Έβαλα τις εικόνες μου και ήρθα στα ίσα μου.

το ξαναγράφω για να το δουν όσοι είναι σκοπευτές και να μας πουν την γνώμη τους. Αυτο που λέει ο Αλεξ ακόμη και εγώ που ρίχνω λίγα φυσίγγια, (δεν κυνηγάω τσίχλες ούτε σκοπευτήριο, ) το παρατήρησα, αλλά κάπως διαφορετικά. Δεν νομίζω ότι η διαφορά από 390 σε 410 αλλάζει τόσο σε προσκόπευση, αλλά παρατήρησα ότι κάποια φυσίγγια μου άφηναν εντύπωση πολύ αργού ή πολύ γρήγορου, χωρίς να συμβαίνει στην πραγματικότητα. Εγω υποθέτω ότι η καθυστέρηση στην ανάφλεξη κάνει την διαφορά και οφείλεται στο καψυλιο, στο ταίριασμα καψυλιου πυρίτιδας και στην σκανδάλη.

Δεν ξέρετε εσείς.Ιδιογομωση με τέσσερα διαφορετικά νούμερα, άτρακτο γύρω στα 20 μέτρα,σε κάτι μαύρες πήρα μια με την ουρά και με τα κέντρα ξεκρέμασε ενα αγγελούδι...Ευτυχώς του είχα σπάσει μόνο φτερό.1000 φορές το πάτερ ημών κι όλα καλά ..
20 μέτρα άτρακτο😆σκοτώνει κ μετά από μισή ώρα(ότι περάσει από κει😆)

το ξαναγράφω για να το δουν όσοι είναι σκοπευτές και να μας πουν την γνώμη τους. Αυτο που λέει ο Αλεξ ακόμη και εγώ που ρίχνω λίγα φυσίγγια, (δεν κυνηγάω τσίχλες ούτε σκοπευτήριο, ) το παρατήρησα, αλλά κάπως διαφορετικά. Δεν νομίζω ότι η διαφορά από 390 σε 410 αλλάζει τόσο σε προσκόπευση, αλλά παρατήρησα ότι κάποια φυσίγγια μου άφηναν εντύπωση πολύ αργού ή πολύ γρήγορου, χωρίς να συμβαίνει στην πραγματικότητα. Εγω υποθέτω ότι η καθυστέρηση στην ανάφλεξη κάνει την διαφορά και οφείλεται στο καψυλιο, στο ταίριασμα καψυλιου πυρίτιδας και στην σκανδάλη.
Εμένα ,αυτή την αίσθηση μου την δίνει η s4. Μπορεί να έχει ίδιο pmax,ίδιο v1,αλλά πιο ακαριαία ανάφλεξη...Λες και τα τινάζει ρεύμα ένα πράμα...

Κυρίως πιστεύω στη σκανδάλη.......

Άλεξ δε νομίζω το percorso να έχει V1 420.Ισως V0 .Αν βρω θα μετρήσω ένα δύο...

Μην το κανεις...αδικος κοπος...Μετρησα 4 φυσιγγια για αρχη...ολα
εδωσαν διαφορετικη ταχυτητα απο V1,5-405 εως 438μ/δ εαν θυμαμαι καλα.
Εσφαξα 6 φυσιγγια σε κανενα δεν βρηκα σταθερη δοσολογια και λεω
για αυτα που ηταν γεμισμενα με Τεκνα.
Μετρησα ταχυτητα με τσοκ μαμα και κικς το δευτερο εδωσε μεγαλυτερη ταχυτητα αλλα με τετοια αποκλιση που ειχαν τα φυσιγγια ολη η δοκιμη
ηταν λαθος.
Το μονο καλο που βρηκα σε αυτα τα φυσιγγια ηταν τα σκαγια τους..ασχετα
που ειχαν και πυριτιδα μεσα.
Για μενα με τετοιες αποκλισεις μονο για τα σκουπιδια ειναι αυτο το
φυσιγγιο.

Εμένα ,αυτή την αίσθηση μου την δίνει η s4. Μπορεί να έχει ίδιο pmax,ίδιο v1,αλλά πιο ακαριαία ανάφλεξη...Λες και τα τινάζει ρεύμα ένα πράμα...
Φυσικά η s4 , αλλά εγώ το βλέπω και με την Α1 (αυτή που έχουν τα Lambro 32 , δεν ξέρω αν είναι sp κλπ )

Μην το κανεις...αδικος κοπος...Μετρησα 4 φυσιγγια για αρχη...ολα
εδωσαν διαφορετικη ταχυτητα απο V1,5-405 εως 438μ/δ εαν θυμαμαι καλα.
Εσφαξα 6 φυσιγγια σε κανενα δεν βρηκα σταθερη δοσολογια και λεω
για αυτα που ηταν γεμισμενα με Τεκνα.
Μετρησα ταχυτητα με τσοκ μαμα και κικς το δευτερο εδωσε μεγαλυτερη ταχυτητα αλλα με τετοια αποκλιση που ειχαν τα φυσιγγια ολη η δοκιμη
ηταν λαθος.
Το μονο καλο που βρηκα σε αυτα τα φυσιγγια ηταν τα σκαγια τους..ασχετα
που ειχαν και πυριτιδα μεσα.
Για μενα με τετοιες αποκλισεις μονο για τα σκουπιδια ειναι αυτο το
φυσιγγιο.
Να ήταν το μόνο ..

Από μόνη της είναι σημαντικός παράγοντας, αλλά στο θέμα που συζητάμε παίζει το ρόλο της ...έμμεσα . Ίσως γι αυτό την συμπεριέλαβε ο Λευτέρης. Επειδή έχω το ίδιο όπλο 45 χρόνια , θα μπορούσα να πω αφήστε έξω τη σκανδάλη , με την ίδια έχω ρίξει όλα τα φυσίγγια . Αλλά ....... πιστεύω ότι για να αντιληφθεί κάποιος αυτές τις διάφορες στην ταχύτητα ανάφλεξης κλπ (χρόνος κανης ) πρέπει να # έχει σκανδάλη που είναι η κατάλληλη για το επίπεδο νευρικής ευαισθησίας του σαν άτομο # . Βοηθήστε να το διατυπώσουμε καλύτερα 🙂🙃 δεν ξέρω πως νά το πω αυτό που νοιώθω σαν εμπειρία

Κ εγώ αυτής της άποψης είμαι Βαγγέλη.
Έχω παρατηρήσει σε 2 όπλα μου σημαντική διαφορά με πριν. Το πιο καλό να αλλάζουμε ελατήριο κάθε 1 η 2 χρονια ανάλογα τη χρήση.

Εγώ αυτό με τις μικρότερες προσκοπευσεις των Kicks δεν το έχω δει πάντως. Το διάβασα εδώ, το δοκίμασα και έμενα πίσω. Έβαλα τις εικόνες μου και ήρθα στα ίσα μου.
Κοουτς κι εγώ με τις εικόνες μου έριχνα κι έχασα το τόπι!!!
Ειδικά σε βολές πέριξ των 30 μέτρων κοιταγα τα πουλάκια που με χαιρετούσαν όπως κοιτάζει η αγελάδα το τρένο!🥴
Μάζεψα ,συνειδητα,την προσκοπευση στο μισό και άρχισαν τα σκασιματα!
Το ξεβιδωσα κι έβαλα... άλλο,να κάνω δουλειά μου όπως ξέρω!😁
Δε μ'αρεσει να χάνω τις εικονιτσες μου και να σκέφτομαι όταν πατάω!
Το kicks το βιδωνεις και δεν το ξαναβγαζεις!
Αυτό κατάλαβα!

Back