Κόβεις 0.5 πυρίτιδα (1.55×34) κ ρελιάζεις λίιιγο ψηλότερα........
Αν αυτά τα "μαγειρέψεις" εξ αρχής δηλαδή:
1) Μιώνεις 0.5 πυρίτιδα.
2)Επιλέγεις ένα σχετικά μαλακό βύσμα
3) Και ρελιάζεις λίιιιγο ψηλότερα,τότε τα μπαρ δν θα πάνε πουθενά...απλά στο κρύο θα κάνουν "μόκο" τα τρελά bar...
Η αλήθεια λοιπόν είναι πως, στο uee δν υπάρχει σχεδόν ποτέ αφλογηστία....ΓΙΑΤΙ;;;
Διότι η μεταλλική του επιφάνεια είναι ευέσθητη στην εκπυρσοκρότηση....βγάζει όντως πιο ήσυχη τουφεκιά (δν κουφένεσαι) σε αντίθεση με το 688 που έχει ΕΝΤΕΛΩΣ πιο έντονο ήχο....όλα αυτά τα έχω ανακατέψει/ψάξει/τσεκάρει στις δοκιμές μου.....
Εγω θελω να μου πεις....τι κερδιζεις απο ολο αυτο το ''μαγειρεμα''......Οσο και λιγοτερη πυριτιδα να εχεις
οταν την αναγκαζεις να καει βιαια....οφελος δεν εχεις Κωστη.....εκτος απο τα φυσιγγια διασπορας...
ΥΓ. Το καλο ''φαγητο'' γινεται στην σιγανη φωτια Κωστή μου!!!