Με την mb36 τα πάει καλαΠιο ψηλά απ'το 2000,616, λιιιγο πιο χαμηλά ατ'το ισπανικό.

Το έψαχνα σκούρο πράσινο δεν είχε κανένα.
Με την mb36 τα πάει καλαΠιο ψηλά απ'το 2000,616, λιιιγο πιο χαμηλά ατ'το ισπανικό.
Αν τα θέλεις για διασποράς,το 688 θα σε βοηθήσει να ανοίξει λίγο πιο γρήγορα η τουφεκιά.Αυτό τι σετ απ παίζει;;
Νομίζω πως πρέπει να αποφεύγουμε τα πολύ ισχυρά καψυλια, και να τα χρησιμοποιούμε μόνο όταν έχουμε μία συνταγή δοκιμασμένη σε αξιόπιστο κανονάκι. Είναι κατά κανόνα τα πιο ασταθή, απρόβλεπτα, και συνήθως ανεβάζουν αρκετά έως υπερβολικά την μέγιστη πίεση, χωρίς να κερδίζουμε κάτι σημαντικό σε ταχύτητα.
Απ το στροφιο που ανεβασες καταφέρνωντας να δουλεψεις πιριτηδες σε βαρη μεγαλύτερα απο το ονομαστικο τους φορτιο χωρις περιττά μπαρ καταλαβαίνω πως εχεις εμπειρία και το εχεις παει σε αλλα επιπεδο, εχεις βρει καποιο τροπο να γνωριζεις με βαση το πως κλείνεις ποσο μπορεις να (ζωρισεις) σε φορτίο μια πιριτηδα που δουλεύεις χωρις να φορτωνεσαι μπαρ και χωρις να χανεις ταχύτητα σε δυσκολες καιρικες συνθηκες?Επειδή είναι πολύπλοκο και δεν μπορεί να εξηγηθεί απλουστευτικα, θα σου πω ένα παράδειγμα, σε ένα αυτοκίνητο ή μίζα είναι χρήσιμη μόνο για την εκκίνηση, όχι για να ζεστάνει τον κινητήρα, ή να ανεβάσει στροφές. Πολύ περισσότερο δεν γίνεται μέσω της μίζας ή επίτευξη των επιδόσεων που επιθυμούμε.
Επειδή είναι πολύπλοκο και δεν μπορεί να εξηγηθεί απλουστευτικα, θα σου πω ένα παράδειγμα, σε ένα αυτοκίνητο ή μίζα είναι χρήσιμη μόνο για την εκκίνηση, όχι για να ζεστάνει τον κινητήρα, ή να ανεβάσει στροφές. Πολύ περισσότερο δεν γίνεται μέσω της μίζας ή επίτευξη των επιδόσεων που επιθυμούμε.
Την απάντηση σε αυτό που ρώτησες θα μας την δώσει μόνο ο βλητικός σταθμός, το σωστό είναι, άσχετα με το τι πιστεύουμε, να το επαληθεύουν οι αριθμοί. Ο στόχος είναι αυτό που λες, όλο το δυναμικό της πυριτιδας να το παίρνεις σε κάθε καιρό, δίχως τις ψηλές πιέσεις. Γιατί σε ένα φυσίγγι που φτάνεις περα από τα όρια των πιέσεων θα πάρεις σταθερότητα, γιατί θα καίγεται πάντα όλη η πυρίτιδα εγκαίρως, και για μια ποσότητα πυριτιδας η ενέργεια που μπορεί να παράξει είναι συγκεκριμένη δεν αλλάζει, αλλά θα έχεις και τα αρνητικά μαζί.εχεις βρει καποιο τροπο να γνωριζεις με βαση το πως κλείνεις ποσο μπορεις να (ζωρισεις) σε φορτίο μια πιριτηδα που δουλεύεις χωρις να φορτωνεσαι μπαρ και χωρις να χανεις ταχύτητα σε δυσκολες καιρικες συνθηκες?
Το μυστικό,είναι ο χρόνος...Το μεγαλύτερο μυστικό,είναι να είμαστε ασφαλείς...η ενέργεια που μπορεί να παράξει είναι συγκεκριμένη δεν αλλάζει,
Το ζητούμενο είναι να καεί ολοσχερώς η πυρίτιδα!
Το ισχυρότερο καψουλι δεν είναι πάντα το κατάλληλο...
Η μεγαλύτερη διάρκεια φλόγας και το σχήμα της,θα κάνει την δουλίτσα!
Εννοείται πως πρέπει να υπάρχει ομοιογένεια στην πυρίτιδα που βρίσκεται μέσα στο χώρο καυσης του φυσιγγίου(ΣΩΣΤΗ στατική χωρίς υπερβολές).
Το μυστικό,είναι ο χρόνος...Το μεγαλύτερο μυστικό,είναι να είμαστε ασφαλείς...
Μήπως πάνε μαζί με το πόσο ταχύκαυστη ή μεσαίας προοδευτικότητας είναι ή πυρίτιδα σε συνδυασμό με την θερμοκρασία ;Επειδή είναι πολύπλοκο και δεν μπορεί να εξηγηθεί απλουστευτικα, θα σου πω ένα παράδειγμα, σε ένα αυτοκίνητο ή μίζα είναι χρήσιμη μόνο για την εκκίνηση, όχι για να ζεστάνει τον κινητήρα, ή να ανεβάσει στροφές. Πολύ περισσότερο δεν γίνεται μέσω της μίζας ή επίτευξη των επιδόσεων που επιθυμούμε.
...φίλε μου προσωπικά , εγώ θα δοκίμαζα τέτοια φυσίγγια μόνον με δοκιμασμένες συνταγές , για τις οποίες έχω δοκιμές σε βλητικό σταθμό, με πλήρη δε στοιχειά, που θα μου εμπνέουν σιγουριά από θέμα ασφάλειας...Καλα τα λεει ο χαντζιωτης καπτεν αλλα εμεις αυτες τις ειδικές γνωσεις και εμπειρίες που λέει η τελευταία παράγραφος ψάχνουμε.
Εγω το ψαχνω για τις δύσκολες μερες καπτεν εν τούτοις ομως πολύ καλα κανεις και πας με δοκιμασμένα σετ υπ δεν χρειάζονται παντού τα ακραία και ουτε δουλεύουν παντου....φίλε μου προσωπικά , εγώ θα δοκίμαζα τέτοια φυσίγγια μόνον με δοκιμασμένες συνταγές , για τις οποίες έχω δοκιμές σε βλητικό σταθμό, με πλήρη δε στοιχειά, που θα μου εμπνέουν σιγουριά από θέμα ασφάλειας...
...π.χ. φέτος πρώτη φορά δοκίμασα, με την ΜG2 στα χαμηλότερα της όρια στο 16αρι ... με βάση αυτό...
View attachment 62576
...έβγαλα αυτό...
View attachment 62577
...στο πεδίο ήταν φονικότατο......
Υ.Γ...ας ειναι καλά ο Λευτέρης(@Xklefteris ), που διάθεσε τις ταμπέλες...
!!!