Ενταξει ενα ευρω η στο εκοψε η μπερδευτηκε.....4.90 εχουν απο περσι...Ρε φιλε πηρα 2 super kill για ορτυκια 6,5+6,5 μια τσαντα μεταφορας του οπλου για να μη το κουβαλαω στη βαλιτσα της zark 13€ κ τα σπορτινγκ να τα δοκιμασω στη τσιχλα κ μου λεει 29,90.Αν κανεις την αφαιρεση βγαινει 3,90.Εκτος κ αν μπερδευτηκε ο ανθρωπος δεν ξερω!Παρεπιπτοντως τα εχει ριξει κανεις;λενε τπτ;
Παρε 24αρια με 2,80...Τώρα που μαθεύτηκε θα περάσω και εγώ και θα του πω, θέλω απ' αυτά τα ωραία Σπόρτινγκ που βγάζεις με τα 3,90€ πιάσε μια δεκάδα μάστορα
Τώρα που μαθεύτηκε θα περάσω και εγώ και θα του πω, θέλω απ' αυτά τα ωραία Σπόρτινγκ που βγάζεις με τα 3,90€ πιάσε μια δεκάδα μάστορα
Χαχαχαχαχαχαχαχα τον εκαψα τον ανθρωποΠαρε 24αρια με 2,80...
Καντα 48.Παρε 24αρια με 2,80...
Όταν παίρναμε τα κουτιά με €3 πχ Balistic του κύριου Σωτηρόπουλου γελούσες φιλαράκι;Παρε 24αρια με 2,80...
Οταν γεμιζα το πορτπαγκαζ με ballistic 32 ειχα μαλλι μεχρι τον κωλοΌταν παίρναμε τα κουτιά με €3 πχ Balistic του κύριου Σωτηρόπουλου γελούσες φιλαράκι;
18 χρονών η πρώτη μου άδεια. Μπαίνω στο μαγαζί του κύριου Σωτηρόπουλου @Χρήστος Σωτηρόπουλος με τον αδερφό μου να πάρουμε τα πρώτα μας όπλα που μας είχε τάξει ο πατέρας μας αν μπαίναμε στο πανεπιστήμιο. Φύγαμε με δύο καραμπίνες, ένα ζευγάρι παπούτσια που φοράω ακόμα και 4 κούτες φυσίγγια ballistic που τα αγοράζαμε μέχρι που σταμάτησε η παραγωγή τους. Αν θυμάμαι καλά ήταν 31γρ.Οταν γεμιζα το πορτπαγκαζ με ballistic 32 ειχα μαλλι μεχρι τον κωλο
Μπερδευτηκες γριετζο,3 ευρο πριν 15 χρονια!!
32 με granular.Τιμιο φυσιγγι,ακομα εχω μερικα.18 χρονών η πρώτη μου άδεια. Μπαίνω στο μαγαζί του κύριου Σωτηρόπουλου @Χρήστος Σωτηρόπουλος με τον αδερφό μου να πάρουμε τα πρώτα μας όπλα που μας είχε τάξει ο πατέρας μας αν μπαίναμε στο πανεπιστήμιο. Φύγαμε με δύο καραμπίνες, ένα ζευγάρι παπούτσια που φοράω ακόμα και 4 κούτες φυσίγγια ballistic που τα αγοράζαμε μέχρι που σταμάτησε η παραγωγή τους. Αν θυμάμαι καλά ήταν 31γρ.
Κανε μια παρουσιαση μορτη .32 με granular.Τιμιο φυσιγγι,ακομα εχω μερικα.
ballistic αγορι μου!!!!32 με granular.Τιμιο φυσιγγι,ακομα εχω μερικα.
1000δρχ..... το χιλιαρικο σκοτωνε......
Ότι θέλει ο Κωνσταντίνος.... Να ξέρεις όμως ότι τρέμει το χέρι μου να το κόψωΚανε μια παρουσιαση μορτη .
Αν ζυγίζεις τα σκάγια νομίζω θα βγουν ανάμεσα 30 με 31....Ότι θέλει ο Κωνσταντίνος.... Να ξέρεις όμως ότι τρέμει το χέρι μου να το κόψω![]()
Αμα δεν εχεις πολλα δεν πειραζει φιλε, απλα ειχα διαβασει πολυ θετικα σχολια κατα καιρους ειμαστε και λιγο φυσιγγολατρεις το ρημαδιΌτι θέλει ο Κωνσταντίνος.... Να ξέρεις όμως ότι τρέμει το χέρι μου να το κόψω![]()
Αυτη μπραβο Τασο Μορφή εισαι , και πρασινα κρεμ τα υπολοιπα το διασπορας ειχε μια μπεκατσα.
Εχω 2 κουτια.10-11.Τα 11αρια του ηταν η αδυναμια μου.Πηγαινα τοτε στο Χιλιομοδι.Αμα δεν εχεις πολλα δεν πειραζει φιλε, απλα ειχα διαβασει πολυ θετικα σχολια κατα καιρους ειμαστε και λιγο φυσιγγολατρεις το ρημαδι. Τα θυμαμαι σαν φωτο σε διαφημιση της Κ&Κ και ειχαν καλαισθητα κουτια ολη η σειρα που εβγαζε τοτε.
Σφαξιμο πριν 12 χρονια ειχε δωσει 31,50-55 καπου εκει.Αν ζυγίζεις τα σκάγια νομίζω θα βγουν ανάμεσα 30 με 31....