Τα ΚΕΜΕΝ πάντα ήταν απο τα κορυφαία όπλα . Έτσι λένε αυτοί που τα έχουν κι από παρουσιάσεις όπλων τουλάχιστον κι αναφορές αρθογράφων στο διαδύκτιο . Δεν είχα κι ούτε έτυχε να δω από κοντά ποτέ . Σπάνιο οπλο ειδικά στην Ελλάδα . Το θέμα είναι ότι στα χρήματα που πωλείτε ,είναι πολλά τα ‘’ κορυφαία ‘’ όπλα .ευχαριστώ το έχω δει είναι πολύ παλιό μοντέλο τα καινούργια είναι απλά κορυφαία και ποίο βελτιωμένα
άμα τα δεις δύσκολα θα θες άλλο όπλο μακράν από τα καλύτερα για σπορτινγκ και με ότι αυλό θες απο 18.4 έως 18,7
θα έπρεπε να γίνει ένα γκάλοπ του στυλ: Άν διαθέτατε τα χρήματα που απαιτούνται, τι θα αγοράζατε, Κemen, Perazzi, Krieghoff, DT11 ή κάτι άλλο...Τα ΚΕΜΕΝ πάντα ήταν απο τα κορυφαία όπλα . Έτσι λένε αυτοί που τα έχουν κι από παρουσιάσεις όπλων τουλάχιστον κι αναφορές αρθογράφων στο διαδύκτιο . Δεν είχα κι ούτε έτυχε να δω από κοντά ποτέ . Σπάνιο οπλο ειδικά στην Ελλάδα . Το θέμα είναι ότι στα χρήματα που πωλείτε ,είναι πολλά τα ‘’ κορυφαία ‘’ όπλα .
Θα έλεγες όχι σε ένα Κ80 ;κατ εμέ Κemen και Perugini μακράν
Σε δικαννο αγαπω Ισπανια κ μετα ολα τα αλλα.θα έπρεπε να γίνει ένα γκάλοπ του στυλ: Άν διαθέτατε τα χρήματα που απαιτούνται, τι θα αγοράζατε, Κemen, Perazzi, Krieghoff, DT11 ή κάτι άλλο...
Εισαι Κυπριος Χρηστο;καλημέρα έχει ένας γνωστός μου στην Αγγλία 32 ιντζες σπορτινγκ με τσοκακια thin wall briley πάρα πολύ κάλο όπλο απίστευτη κίνηση σκανδάλη V SPRING κορυφαία όταν το ρίξεις είναι φοβερό και χειροποίητο πρωτίστως με υψηλή ποιότητα υλικών
τώρα μου είπε ότι για λίγες μέρες είναι σε προσφορά το στάνταρ μοντέλο KM4 με 9000 ευρώ σε καινούργιο σε ότι μήκος κάννης θες
επίσης βάρος σκανδάλης καθώς και διαστάσεις κοντακίου
σε λίγες μέρες έρχονται μου κάποια κομμάτια Κύπρο θα πάω να τα δω από κοντά![]()
Αν τα χρηματα ηταν φασολια αυτο που θα επερνα θα ηταν ενα πλαγιο περατσι.......θα έπρεπε να γίνει ένα γκάλοπ του στυλ: Άν διαθέτατε τα χρήματα που απαιτούνται, τι θα αγοράζατε, Κemen, Perazzi, Krieghoff, DT11 ή κάτι άλλο...
Ωραιοςόχι μένω έξω από Αθήνα αλλά θα έρθω Κύπρο σε καμιά εβδομάδα για να δω τα Κεμεν![]()
Κώστα ίδια κ η δική μου γνώμη, ειδικά τα πιο παλια perazzi έχουν κάτι το μαγικό στην κίνηση τους , κ φυσικά σκανδαλες κ κάνες φωτιάΕγώ θα πω οτι μπορεί να είναι ένα πάρα πολύ καλό και ποιοτικό όπλο....αλλά το Perazzi ..είναι απλά Perazzi...
Η Κέμεν υδρίεται στα μέσα του 90 και αντιγράφει πιστά το ΜΧ8 με το ΚΜ4, σχεδόν ίδιος ο μηχανισμός της σκανδάλης, το μονομπλόκ και η βάση πιο απλή στην κατασκευή των ραδίων.καλημέρα καταρχήν
νομίζω ότι σε έχουν πληροφορήσει λάθος και αυτό διότι η πραγματικότητα δεν είναι αυτή οι Sariuguarte είναι 3 γενειες
οπλουργοί στην Ισπανία με καλά όπλα απλός με το ΚΜ4 έχει πάρει κάποια στοιχειά από τον Perazzi λόγω του boss είναι αλήθεια και αυτά τα βελτίωσε για τα σπορτινγκ μοντέλα(πχ ποιο βαριά μπασκουλα 18,7 βάρος κάννης 1560 κα) γιαυτό ο Digweed και ο Faulds μεγαλούργησαν με αυτά τα όπλα πιστεύω ότι μάλλον θα γνωρίζεις πως δημιουργήθηκε το ΜΧ2000 και ποιος αντέγραψε ποιον?
τώρα η μπασκουλα που έχουν τα ΚΕΜΕΝ είναι η καινούργια στα high tech όσο δε τις κάννες για ρώτα πόσα καινούργια Perazzi
έχουν ξεκολλήσει οι ρίγες στην Κύπρο και δείξε μου ένα ΚΕΜΕΝ που να έχει συμβεί αυτό.. Οπότε όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν
κάποτε ήταν Κορυφαία επί εποχής Daniele αυτού του Μεγάλου οπλουργού τώρα...... μόνο Τραπ και κανα Σκεετ χωρίς ρίγες
κορυφαία όπλα τύπου Boss για σπορτινγκ τωρα ειναι τα Perugini visini και Kemen σε λογικά χρήματα χειροποίητα και ποιοτικά ακόμα.
Ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι δογματισμένος ή μαρκάκιας για να υποστηρίζω το Περάτσι αντί του Κέμεν, ούτε έχω όφελος.Δεν μπορούμε ομως να μην παραδεχτούμε αυτά τα οποία έχουν κερδίσει τα Περάτσι και συναιχίζουν να κερδίζουν όπως επίσης ότι υπάρχουν περάτσι κατασκευασμένα από το 60 το 70 με εκατομύρια βολές που ακόμα τουφεκάνε απροβλημάτιστα. Μέχρι σήμερα έχουν κατασκευαστεί περί τα 175000 από αυτά και ελάχιστα δεν είναι μέσα στα σκοπευτήρια καθημερινά! Εύχομαι και στα Κέμεν τέτοια πρόοδο ή αντοχή στο χρόνο.χαίρομαι που γράφεις κάποιες απόψεις σου αλλά έχω κάποιες ενστάσεις σχετικά με την αλήθειά δηλ γεγονότα
θα γράψω σύντομα κάποια γιατί αλλιώς θα χρειαστούν πολλές σελίδες και αυτό κουράζει όλους
1) λοιπόν οι κόλληση των καννων Κεμεν γίνεται με δυο υλικά και όχι ένα Εγώ δεν θα δεχόμουν καινούργιο όπλο με 12000 ευρώ
να συνέβαινε αυτό δεν ξέρω για εσένα.Το ΚΕΜΕΝ του φίλου μου στην Αγγλία είναι 18 ετών και έχει ρίξει χιλιάδες φυσίγγια κανένα πρόβλημα.
2) το βάρος των καννων Perazzi ήταν συνήθως πάνω από 1600γρ και όχι κάτω από αυτά και το 95% 18,4 διότι ο
Περατζι θεωρούσε πως ήταν ο καλύτερος μέχρι προσφάτως, πότε δεν είχε τσοκακια λεπτού τοιχώματος και μήκους 7 εκ πχ
και Αγγλία και Ρωσία έχουν πρόβλημα με ρίγες απλώς δεν το λένε δημόσια.
το ΜΧ 2000 έγινε όταν έφυγε ο Digweed από την Κεμεν και η συμφωνία ήταν με τον Περατζι να κάνει ένα πανόμοιο όπλο.
Δεν απαξιώνω το Περατζι ίσα ίσα το σέβομαι για το ένδοξο παρελθόν του αλλά σήμερα έχει πέσει η ποιότητα του.
ο Luciano Bosis που γράφεις είναι ένα ποιοτικό όπλο αλλά δεν θα γίνει ποτέ DESENZANI η FABBRI
Τι να πω για το Meastro αστέρι το έχω μετανιώσει κορυφαίο όπλο. για το Κ80 άσε να το πάρουν άλλοι φωτο να το βλέπω πολύ του είναι
Τα famars είναι άλλη μεγάλη κουβέντα. Λες ότι θα πήγαινες σε ΜΧ8 η σε Perugini για καλύτερο φινίρισμα και 2 φορές καλύτερη ποιότητα θα
πρόσθετα εγώ ανώτερη κλάση.
Τώρα κλείνοντας για κυνήγι και σκοπευτήριο ΚΕΜΕΝ και Perugini visini.- η άμα τα έχεις ΚΕΜΕΝ τιτάνιο και άντε γεια.
Ααα και για μην ξεχνιόμαστε μια και αναφέρεσαι σε αντιγραφές ο Περατζι δεν αντέγραψε το BOSS..... η όχι?
?? Μπορείς να κάνεις μια ανάλυση - σύγκριση πάνω σε αυτό?το ΜΧ 2000 έγινε όταν έφυγε ο Digweed από την Κεμεν και η συμφωνία ήταν με τον Περατζι να κάνει ένα πανόμοιο όπλο.
Τι γεωμετρία είναι αυτή ;ΚΕΜΕΝ 32 ιντζες με την καινούργια γεωμετρία κάννης
σε βλέπω να αλλάζεις στάση ακαριαία![]()