Ιδιογόμωση cal 20

Η mg2 έως τώρα τα πάει περίφημα. Ταχύτατη με πολύ δύναμη στα πουλιά την δοκιμάζω στα αργιοπεριςτερα αλλά κάνει και διαμπερή τραύματα . Θελει και λίγο άνοιγμα το τσοκ γιατί τα πάει μπάλα και άς είναι ρελιαστο και με μισοταπα
Παίρνει φόρτωμα σε σκάγια και δοσολογία αυτή Νίκο...;; Η όχι..;;

Εγώ την δουλεύω κόντρα και κάνει ζημιά. Πέρνει πολύ φόρτωμα άνετα περνά τα 30 γραμμάρια. Αλλά εγώ δεν βρίσκω λόγο να παω εκεί. Μου αρέσει να δουλεύω της μεγάλες σε κόντρα δώσεις. Αυτή που δεν μου έχει κάνει το χατίρι και θέλει φόρτωμα σε σκάγια είναι M92s. Αλλά θα ασχοληθώ περισσότερο μαζι της και δούμε τι κάνει στα 27 / 27,5 / 28 το πολύ.

Κάναμε κάποιες δοκιμές σε πάτεντες διασποράς θα άνεβασουμε φωτο αύριο
Αλλά μια πρόχειρη δοκιμή με την M92s μας άφησε άφωνους στα 28 γραμμάρια με νούμερο 6 . Χαμηλή ανάκρουση και μεταφορά μεγάλης δύναμης στην λαμαρίνα. Θα την αναλύσουμε δεωντος.

Κάναμε κάποιες δοκιμές σε πάτεντες διασποράς θα άνεβασουμε φωτο αύριο
Αλλά μια πρόχειρη δοκιμή με την M92s μας άφησε άφωνους στα 28 γραμμάρια με νούμερο 6 . Χαμηλή ανάκρουση και μεταφορά μεγάλης δύναμης στην λαμαρίνα. Θα την αναλύσουμε δεωντος.
Βρε παιδια συμπαθατε με....αν εχω πονοκεφαλο πινω depon και οχι κορτιζονη!!!!!που ειναι για τα δυσκολα!!!!!Μην χαλατε M92S για στρακαστρουκες,φυλαξτε τη για τα δυσκολα!!!ειναι σπανιο φαρμακο....Αστειευομαι μην παρεξηγηθω......

Βρε παιδια συμπαθατε με....αν εχω πονοκεφαλο πινω depon και οχι κορτιζονη!!!!!που ειναι για τα δυσκολα!!!!!Μην χαλατε M92S για στρακαστρουκες,φυλαξτε τη για τα δυσκολα!!!ειναι σπανιο φαρμακο....Αστειευομαι μην παρεξηγηθω......
Βάλε δυο φτερά στην πλάτη και κάνε ίσα πέρα και θα δεις τι κάνει η στρακαστρουκα

Back