Σε ευχαριστώ πολύ.Και σήμερα με τους μεταλλικούς η mb36 μου έδωσε το καλύτερα. Η M92s με στενάχωρισε σήμερα περίμενα ποιο αλλά πράγματα.
Γιαυτο μερική την τρώνε μαζί με μακαρόνια..Η sipe μου έδωσε την εντυπώσει φέτος που την δούλεψα αποκλείστηκα στην μπεκάτσα ότι δεν έχει καιρό. Βρέχει, χιονίζει , νότια βοριά , κρύο ζέστη. Πάντα τα ίδια. Και στις δοκιμές προ ημερών με τους μεταλλικόυς πάλι πρώτη ήρθε.
Γιαυτο μερική την τρώνε μαζί με μακαρόνια..![]()
Θα συμφονίσω Νικόλα μαζί σου για την sipe! Από 32-35 γρ για το cal12 και από 24-27γρ για το cal20 δεν έχει αντίπαλο!Η sipe μου έδωσε την εντυπώσει φέτος που την δούλεψα αποκλείστηκα στην μπεκάτσα ότι δεν έχει καιρό. Βρέχει, χιονίζει , νότια βοριά , κρύο ζέστη. Πάντα τα ίδια. Και στις δοκιμές προ ημερών με τους μεταλλικόυς πάλι πρώτη ήρθε.
Αν ενοείς εμένα, μάλλον με ξέχασες Νικόλα! Φυσικά και γεμίζω, όσα χρόνια και για το 12.Γεμίζεις cal 20;
ΚαλοΓιαυτο μερική την τρώνε μαζί με μακαρόνια..![]()
27 γεμιζω το 16αρι αλλα ειναι στενο,,,,,,Θα συμφονίσω Νικόλα μαζί σου για την sipe! Από 32-35 γρ για το cal12 και από 24-27γρ για το cal20 δεν έχει αντίπαλο!
Ολο και κατι θα σου βρω..αλλαξες διαμετρημα στη φασσα;Υπαρχει διαθεσιμη καποια συνταγη παιδια σε διαμετρημα 20 με ΑΟ για φασσα και παπι??