Ιδιογόμωση cal 20

Η sipe μου έδωσε την εντυπώσει φέτος που την δούλεψα αποκλείστηκα στην μπεκάτσα ότι δεν έχει καιρό. Βρέχει, χιονίζει , νότια βοριά , κρύο ζέστη. Πάντα τα ίδια. Και στις δοκιμές προ ημερών με τους μεταλλικόυς πάλι πρώτη ήρθε.

Η sipe μου έδωσε την εντυπώσει φέτος που την δούλεψα αποκλείστηκα στην μπεκάτσα ότι δεν έχει καιρό. Βρέχει, χιονίζει , νότια βοριά , κρύο ζέστη. Πάντα τα ίδια. Και στις δοκιμές προ ημερών με τους μεταλλικόυς πάλι πρώτη ήρθε.
Γιαυτο μερική την τρώνε μαζί με μακαρόνια.. .eatt..terror..my man.

Θα συμφονίσω Νικόλα μαζί σου για την sipe! Από 32-35 γρ για το cal12 και από 24-27γρ για το cal20 δεν έχει αντίπαλο!

Η mg2 έως τώρα τα πάει περίφημα. Ταχύτατη με πολύ δύναμη στα πουλιά την δοκιμάζω στα αργιοπεριςτερα αλλά κάνει και διαμπερή τραύματα . Θελει και λίγο άνοιγμα το τσοκ γιατί τα πάει μπάλα και άς είναι ρελιαστο και με μισοταπα

Back