Ιδιογόμωση cal 20

Κωνσταντίνε σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες..well done.
Κάθε γνώμη σχετικά με Set Up για Cal 20 από 25 μέχρι 28 γραμμάρια θα με βοηθούσε πολύ.

Τίποτα φίλε, το παραπάνω μυνημα είναι μπέρδεμα έτσι που ανέβηκε δεν μπορώ να το σβήσω τώρα παρακαλώ την διαχείριση να το διαγράψει. Τα σετ απ που μας ενδιαφέρουν είναι.

Πυρίτιδα D20
Κάλυκας cheddite, καψυλι cx 2000 ,πυρίτιδα D20 1 γραμμαριο, 24 γρ σκάγια κλείσιμο αστέρι.
Δεύτερο σετ από με την ίδια πυρίτιδα αλλά ανεβαίνει λίγο η δόση της στο 1,095 γρ και στα δύο σετ απ βύσμα gualandi το μεσαίο.

Πυρίτιδα A1 vectan

Κάλυκας cheddite, καψουλι cx 2000 , πυρίτιδα 1,12 γραμμάρια , τάπα gualandi η μεσαία, 24 γρ σκάγια κλείσιμο αστέρι.

Κάλυκας cheddite, καψουλι cx 2000, πυρίτιδα 0,97 γραμμάρια, τάπα gualandi κοντή, 28γρ σκάγια κλείσιμο αστέρι.

Πυρίτιδα AO

Κάλυκας cheddite, καψουλι cx 2000,τάπα bascieri&pellagri, 24 γρ σκάγια , κλείσιμο αστέρι.
Εδώ μπορούμε να γεμίσουμε σε τρία διαφορετικά βάρη την πυρίτιδα αλλά στα ίδια γραμμάρια σκάγια.
Σε 1,16 γραμμάρια .
Σε 1 ,25 γραμμάρια.
Σε 1,29 γραμμάρια.

Ωραία πατέντα ανακατεματος για όσους γεμίζουν με μπαφερ η βρωμαλευρα, εγώ θα έκανα την δική μου παραλαγη μια σωλήνα πλαστική μέγεθος ανάλογο της βάσης και κομμένη σε ύψος που θα κρατάει σταθερά τα φυσίγγια, έτσι θα γεμίζονται περισσότερα φυσίγγια και πιο γρήγορα.

Ωραία πατέντα ανακατεματος για όσους γεμίζουν με μπαφερ η βρωμαλευρα, εγώ θα έκανα την δική μου παραλαγη μια σωλήνα πλαστική μέγεθος ανάλογο της βάσης και κομμένη σε ύψος που θα κρατάει σταθερά τα φυσίγγια, έτσι θα γεμίζονται περισσότερα φυσίγγια και πιο γρήγορα.

Eγω παλι λιγουρευομαι τα ΤSS που γεμιζει. Δεν ζηταω πολλα δυο κουτες και αφησεμε στο Δ για 2 βδομαδες την εποχη που μπαινουν παπια και νηστικο δεν με πειραζει. Κι ας ηταν και Ν8 τα ΤSS. Aπιαστο ονειρο τα ατιμα οχι μονο λογω τιμης αλλα λογω των κωλονομων που δεν σε αφηνουν πλεον να εισαγεις τετοια ωραια πραγματα

Πέραν της δυσκολίας εύρεσης κατάλληλων καψυλίων (αυτό μπορεί να διορθωθεί μεγαλώνοντας την τρύπα για να δέχονται τα τύπου 209) τα τοιχώματά τους είναι αρκετά πιο λεπτά από τους αντίστοιχους πλαστικούς με ότι αυτό συνεπάγεται.

Back