Ιδιογόμωση Cal.16

ευχαριστω φιλε Γιαννη:) Να εχουμε όλοι την υγεια μας, και να βγαινουμε για κυνηγι...
Η κάρπωση,ειναι το τελευταιο που με απασχολεί:)
Έτσι ακριβώς είμαι και εγώ !Το γούστο μου να κάνω , ένα-δυο τουφεκιές να μου "μείνουν" στο μυαλό και μου φθάνει!
Ενός καλός φίλος "κουνελάς" μου χε πει: "Κρέας έχει ο χασάπης!!!"...
Αυτά...

Παιδιά για πείτε καμία συνταγή με csb-1. Απο 25-28 γραμμάρια θέλω.Ούτε πολύ μαλακά να είναι αλλα ούτε και δυναμιτες. Τσααακ στη μέση χαχα
φιλε μου δοκιμασε 1.35 επι 28 σε καλυκα μαξαμ αν εχεις ακομα καλυτερα με συγκεντρωτηρα κλεισιμο αστερι στα 59 χιλ

Οκ ευχαριστω!
Εγώ πιστεύω ότι το 1,35 είναι σχετικά λίγο για την CSB1. Όχι ότι δεν θα σκοτώνει, αλλά σηκώνει και παραπάνω. Κάποτε είχα ρίξει μερικά κουτιά RIO, είχαν 1,40 x 28 με ισπανικό καψούλι φυσικά. Από τα καλύτερα 16αρια που έχω δοκιμάσει. Μαλακά και φονικότατα !
Εγώ εκεί θα τη γέμιζα (1,40 x 28) με αστέρι, και 1,50 x 28 σε ρελιαστό.
Τα πρώην Rottweil της Δορκάς (τώρα R16) ήταν στο 1,50-1,55 x 28 ... πολύ καλά, αλλά αρκετά δυνατά! (Psb 1 είχαν, αλλά το ίδιο κάνει).

Καλησπέρα!
Ξέρει κανένας τι πατέντα μπορώ να κάνω ώστε να φτιαξω διασπορας που να έχει καλό άνοιγμα κύκλου? αν κοψω από ελικοειδή διασπορεα το σταυρο και κόψω ελαφρώς τα πτερύγια ώστε να μικρυνει η διαμετρος και να χωράει, λογικά θα δουλέψει έτσι δεν είναι? Κάτι άλλο για μεγάλη διασπορά πάλι έχετε κατά νου;

Καλησπέρα!
Ξέρει κανένας τι πατέντα μπορώ να κάνω ώστε να φτιαξω διασπορας που να έχει καλό άνοιγμα κύκλου? αν κοψω από ελικοειδή διασπορεα το σταυρο και κόψω ελαφρώς τα πτερύγια ώστε να μικρυνει η διαμετρος και να χωράει, λογικά θα δουλέψει έτσι δεν είναι? Κάτι άλλο για μεγάλη διασπορά πάλι έχετε κατά νου;
Αυτό κάνω στο 20άρι. Κόβω τον έλικα του Θώδη και τον βάζω πάνω σε ντιάνα ή μεσόταπα. Στην ντιάνα κάνει λίγο μεγαλύτερη διασπορά. Απλά ο έλικας σου λερώνει υπερβολικά το εσωτερικό της κάννης. Αν είναι χρωμιομένη η κάννη δεν βαριέσαι, στις αχρωμίοτες που έχω εγώ τρίβω σαν τους ανθρώπους στην Βιλαρίμπα και στο Βιλαμπάχο όραν έχουν πανυγίρι.....

Αυτό κάνω στο 20άρι. Κόβω τον έλικα του Θώδη και τον βάζω πάνω σε ντιάνα ή μεσόταπα. Στην ντιάνα κάνει λίγο μεγαλύτερη διασπορά. Απλά ο έλικας σου λερώνει υπερβολικά το εσωτερικό της κάννης. Αν είναι χρωμιομένη η κάννη δεν βαριέσαι, στις αχρωμίοτες που έχω εγώ τρίβω σαν τους ανθρώπους στην Βιλαρίμπα και στο Βιλαμπάχο όραν έχουν πανυγίρι.....
Χαχαχαχαχαχα με βλέπω και εγώ να γίνομαι μαύρος από τη βρώμα του μολύβδου.

Back