Chris-Kaz 5 Ιανουαρίου 2018 #8.063 Μάκης said: Today's Birthdays πολύχρονος αγαπητέ φίλε υγεία και ότι ποθείς επιθυμείς και γουστάρεις Click to expand... Φώτη, Χρόνια Πολλά με Υγεία! Αύριο πάλι...
Μάκης said: Today's Birthdays πολύχρονος αγαπητέ φίλε υγεία και ότι ποθείς επιθυμείς και γουστάρεις Click to expand... Φώτη, Χρόνια Πολλά με Υγεία! Αύριο πάλι...
Altair Lusso Banned 6 Ιανουαρίου 2018 #8.064 Φώτη να χαίρεσαι την γιορτή σου και εσένα όσοι σε αγαπάνε, υγεία και χαρά πάντα
Μάκης Banned 6 Ιανουαρίου 2018 #8.065 πολύχρονοι Φώτηδες Φωτούλες Φάνηδες Φανούλες Axaios67 greek hunter Fotis1971 χρόνια σας πολλά με υγεία ευτυχία στις φαμίλιες σας
πολύχρονοι Φώτηδες Φωτούλες Φάνηδες Φανούλες Axaios67 greek hunter Fotis1971 χρόνια σας πολλά με υγεία ευτυχία στις φαμίλιες σας
aris_kalamata 6 Ιανουαρίου 2018 #8.067 Χρόνια πολλά σε όλους του εορταζοντες... Υγεία κ ευτυχία παιδιά!!!
Chris-Kaz 6 Ιανουαρίου 2018 #8.068 Μάκης said: πολύχρονοι Φώτηδες Φωτούλες Φάνηδες Φανούλες Axaios67 greek hunter Fotis1971 χρόνια σας πολλά με υγεία ευτυχία στις φαμίλιες σας Click to expand... Χρόνια Πολλά με Υγεία στους εορτάζοντες!
Μάκης said: πολύχρονοι Φώτηδες Φωτούλες Φάνηδες Φανούλες Axaios67 greek hunter Fotis1971 χρόνια σας πολλά με υγεία ευτυχία στις φαμίλιες σας Click to expand... Χρόνια Πολλά με Υγεία στους εορτάζοντες!
dim63 6 Ιανουαρίου 2018 #8.076 Στους 3 Φώτηδες που θυμάμαι κι εγώ Axaios67 ,greek hunter, Fotis1971 και γενικά στους εορτάζοντες, τις θερμές ευχές μου και τα χρόνια πολλά.
Στους 3 Φώτηδες που θυμάμαι κι εγώ Axaios67 ,greek hunter, Fotis1971 και γενικά στους εορτάζοντες, τις θερμές ευχές μου και τα χρόνια πολλά.