Manos Staff member 7 Ιανουαρίου 2018 #8.101 Αγαπητοί Γιάννηδες χρόνια σας πολλά με υγεία και ότι καλύτερο!
Hunter97 7 Ιανουαρίου 2018 #8.103 Χρόνια πολλά στους συνονόματους ! Να έχετε υγεία και ότι άλλο επιθυμείτε.
mpekatsas9 7 Ιανουαρίου 2018 #8.107 Χρόνια πολλά σε όλους του Γιάννηδες του φόρουμ με υγεία και οικογενειακή ευτυχία
benelli77 7 Ιανουαρίου 2018 #8.108 Γιαννηδες χρονια πολλα και ευτυχισμενα. Και του χρονου να ειστε γεροί να ξαναγιορτασετε. Ειδα μερικοι πηρατε το δωρακι σας σημερα απο την θεά Άρτεμις.
Γιαννηδες χρονια πολλα και ευτυχισμενα. Και του χρονου να ειστε γεροί να ξαναγιορτασετε. Ειδα μερικοι πηρατε το δωρακι σας σημερα απο την θεά Άρτεμις.
D Deleted member 2 7 Ιανουαρίου 2018 #8.109 Greek hunter said: Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας ,να είμαστε όλοι καλά!! Click to expand... Χρονια πολλά και απο εδώ !! Ότι επιθυμείς !!
Greek hunter said: Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας ,να είμαστε όλοι καλά!! Click to expand... Χρονια πολλά και απο εδώ !! Ότι επιθυμείς !!
Γιάννης-Χανιά 7 Ιανουαρίου 2018 #8.111 Καλημέρα! Χρόνια Πολλά στους Φωτηδες χθες,υγεία ευτυχία εύχομαι! Επίσης Χρόνια Πολλά στους συνονόματους σήμερα,ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
Καλημέρα! Χρόνια Πολλά στους Φωτηδες χθες,υγεία ευτυχία εύχομαι! Επίσης Χρόνια Πολλά στους συνονόματους σήμερα,ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
woodman 7 Ιανουαρίου 2018 #8.113 χρονια πολλα και απο εμενα στους Γιαννηδες...πορωτα απ'ολα υγεια,και μετα, οτι επιθυμει ο καθενας...
Stelios Polyzos 7 Ιανουαρίου 2018 #8.114 Χρόνια Πολλά και απο εμένα... στους Ιωάννιδες και στις Ιωάννες!!!
HuntingMadness 7 Ιανουαρίου 2018 #8.116 Χρόνια πολλα με υγεια και ζεστες κανες στους Ιωάννιδες και στις Ιωάννες!
giannis corfu 7 Ιανουαρίου 2018 #8.118 Ευχαριστώ για τις ευχές σας όλους παλικάρια μου και με τη σειρά μου να ευχηθώ σε όλους τους εορτάζοντες σήμερα υγεία και χαρές.
Ευχαριστώ για τις ευχές σας όλους παλικάρια μου και με τη σειρά μου να ευχηθώ σε όλους τους εορτάζοντες σήμερα υγεία και χαρές.
ΣΤΕΛΙΟΣ 7 Ιανουαρίου 2018 #8.120 Γιάννηδες, Χρόνια πολλά, πάντα υγεία και χαρές, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία, και ότι επιθυμείτε !!!
Γιάννηδες, Χρόνια πολλά, πάντα υγεία και χαρές, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία, και ότι επιθυμείτε !!!