Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εχω χειροκρότηση πολλές φορές το Σύλλογο μου για το έργο και τον ζήλο του αλλά εδώ έκαναν φάουλ....... έκανα στα σχόλια μια απλή, λογική ερώτηση......για να δούμε θα απαντήσει κάποιος υπεύθυνα.
Αν δε βγεί επίσημα η νέα ρυθμιστική δεν τους δίνω φράγκο τσακιστο..... κουράστηκα μια ζωή μη μας το κόψουν, μη το ένα μη το άλλο......
Screenshot_2023-08-10-20-18-25-865_com.facebook.katana.jpgScreenshot_2023-08-10-20-18-32-640_com.facebook.katana.jpg

Και αμα πανε οι γουρουναδες από τη νύχτα και δεσμεύσουν περιοχές τι θα μείνει για τους άλλους;
Αυτό δεν γίνεται για πρακτικούς λόγους, και οι λόγοι είναι πολλοί, π.χ. πόσοι από εμάς θα κοιμηθούμε στα καρτέρια? Πόσοι θα τουφεκάνε στα 100 μέτρα στον γάμο του καραγκιόζη ή και σε πουλιά? Πόσοι θα ξεφυτρώσουν δίπλα σου και θα σου λένε ότι είναι εκεί από προχθές? Με την πρώτη Τουφεκιά ηθελημένα ή άθελα, θα καεί το μέρος για τους γουρουνάδες!

Μα αυτά θα έπρεπε να είναι ξεκαθαρισμένα από πολύ καιρό πριν
Αλλά επρεπε να συμμετέχουμε και στης εκλογές, που καιρός για τον κυνηγό που κοιμάται και ξυπνά περιμένοντας την 20 Αυγούστου σαν μικρό παιδί.
Τα χάλια μας τα μαύρα εχουμε
Λίγα είναι τα ψωμιά μας να το ξέρετε.
Οι σύλλογοι και οι ομοσπονδίες είναι η δύναμη μας,
Φτάνει να εργάζονται για τον κυνηγό ανιδιοτελος.
Ακόμα και σήμερα που σίγουρα ήμαστε κατω από 150.000 ήμαστε μια δύναμη μετρήσιμη γιατί εχουμε και οικογένειες από πίσω, συν αυτούς που για διάφορους λόγους δεν βγάζουν άδεια.
Θεωρό ότι οι κυνηγό πατέρες έχουν
Τελμάτωση και έχουν μπει σε ένα αέναο κύκλο διαπλοκής με την πολιτική.
Έχει έρθει η ώρα όλοι αυτοί οι άνθρωποι να δώσουν χώρο σε νέους ανθρώπους οι οποίοι δεν θα έχουν σχέση με όλο αυτό. Αυτοί οι άνθρωποι πέρα από τις προσωπικές τους σχέσεις έχουν φτιάξει και έναν κύκλο ανθρώπων γύρω τους οι οποίοι είναι άμεσα εμπλεκόμενοι με πολιτικά πρόσωπα και με την πολιτική γενικότερα. Πολιτική και κυνήγι δεν πάνε μαζί, το κυνήγι είναι ιδέα το κυνήγι είναι τρόπο ζωής.

Αφού δεν κάνει θεώρηση το δασαρχειο ακόμα πως να τις πάνε ....απλά τις μαζεύουν και μόλις βγει το ΦΕΚ τις πηγαίνουν....
Ναι το γνωρίζω αυτό, απλά συζητάγαμε για το αν το δασαρχειο μπορεί να εκδοσει άδειες, χωρίς να έχει βγει ρυθμιστική...

Ναι το γνωρίζω αυτό, απλά συζητάγαμε για το αν το δασαρχειο μπορεί να εκδοσει άδειες, χωρίς να έχει βγει ρυθμιστική...
Αν δεν πέραση το οτιδήποτε βγει...είτε είναι νόμος είτε οτιδήποτε άλλο στο ΦΕΚ ....τυπικά νομίζω ότι δεν ισχύει ....γιαυτό κάθε χρόνο μας λένε στο σύλλογο δεν έχει βγει το ΦΕΚ ...για να υπογράψει το δασαρχειο και ας έχει βγει η ρυθμιστική....

Άσε την ρυθμιστική....θα πάμε για εξερεύνηση...πριν λίγο έριξε μια ψυχαλα εδώ...

Αν δεν πέραση το οτιδήποτε βγει...είτε είναι νόμος είτε οτιδήποτε άλλο στο ΦΕΚ ....τυπικά νομίζω ότι δεν ισχύει ....γιαυτό κάθε χρόνο μας λένε στο σύλλογο δεν έχει βγει το ΦΕΚ ...για να υπογράψει το δασαρχειο και ας έχει βγει η ρυθμιστική....
Και γω αυτό πιστεύω!

Εχω χειροκρότηση πολλές φορές το Σύλλογο μου για το έργο και τον ζήλο του αλλά εδώ έκαναν φάουλ....... έκανα στα σχόλια μια απλή, λογική ερώτηση......για να δούμε θα απαντήσει κάποιος υπεύθυνα.
Αν δε βγεί επίσημα η νέα ρυθμιστική δεν τους δίνω φράγκο τσακιστο..... κουράστηκα μια ζωή μη μας το κόψουν, μη το ένα μη το άλλο......
View attachment 76508View attachment 76509
10€ περισσότερα στην Κέρκυρα η γενική γιατί;

10€ περισσότερα στην Κέρκυρα η γενική γιατί;
Όχι μόνο η γενική. Όλες (και οι τρεις) ... Και όχι μόνο στην Κέρκυρα !!! Τα ίδια ακριβώς ποσά είναι κι εμάς εδώ στα Χανιά. Όλες 10€ πάνω, σε σχέση με πέρυσι. Το είχα γράψει την περασμένη εβδομάδα, ότι το άκουσα στο σκοπευτήριο ... Το έγραψε κι ο Ευριπίδης @monofranchi τη Δευτέρα, ότι του το είπαν από το σύλλογο.
Το γιατί δεν το ξέρω. Δεν επικοινώνησα με το σύλλογο ακόμη (δεν βιάζομαι :rolleyes: .yel.) ... Φαντάζομαι, κάτι σαν έκτακτη εισφορά υπέρ του συλλόγου ή της ομοσπονδίας ... ???? o_O

Όχι μόνο η γενική. Όλες (και οι τρεις) ... Και όχι μόνο στην Κέρκυρα !!! Τα ίδια ακριβώς ποσά είναι κι εμάς εδώ στα Χανιά. Όλες 10€ πάνω, σε σχέση με πέρυσι. Το είχα γράψει την περασμένη εβδομάδα, ότι το άκουσα στο σκοπευτήριο ... Το έγραψε κι ο Ευριπίδης @monofranchi τη Δευτέρα, ότι του το είπαν από το σύλλογο.
Το γιατί δεν το ξέρω. Δεν επικοινώνησα με το σύλλογο ακόμη (δεν βιάζομαι :rolleyes: .yel.) ... Φαντάζομαι, κάτι σαν έκτακτη εισφορά υπέρ του συλλόγου ή της ομοσπονδίας ... ???? o_O
Του συλλόγου είναι αυτά, Γιαννιτσά 180ε

Back