Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
πλάκα κάνεις,... αυτός που δεν βρίσκει ενα ψεγάδι σε οπλο βρήκε ψεγάδι για το σύστημα:oops:
o ίδιος θυμίζω που απειλούσε να στείλει μηνύσεις στο hunters life ....επειδή δεν του άρεσαν τα γραφομενα ....
:eek::eek::eek:.no..no..no.
Και να συμπληρώσω αγαπητε Γιάννη ,οτι οποιος τα λέει εξω απ τα δόντια ,να εχει το θάρος και να τα ακούει εξω απ τα δόντια.
Κατα τ άλλα .....καβουρμάς! .yel.

πλάκα κάνεις,... αυτός που δεν βρίσκει ενα ψεγάδι σε οπλο βρήκε ψεγάδι για το σύστημα:oops:
o ίδιος θυμίζω που απειλούσε να στείλει μηνύσεις στο hunters life ....επειδή δεν του άρεσαν τα γραφομενα ....
:eek::eek::eek:.no..no..no.
δεν το ηξερα αυτο , αλλα αυτα που λεει στο συγκεκρημενο βιντεο δεν θα τα ελεγα και ασχημα , και εχει και το θαρος και τα λεει

Έτσι όπως πάει η δουλειά θα το γυρίσω στο Σπόρτινγκ μου φαίνεται λιγότερες βενζίνες λιγότερα έξοδα και κυνηγάς όλο το χρόνο αλλά είναι αυτό το αλκοολικι που λέμε στην Πάτρα που δεν ξεκολας εύκολα και για ένα τρυγόνι φτύνεις αίμα......θα την βγάλεις την άδεια.

l

Υπεγράφη η Ρυθμιστική από το κ Χατζηδάκη
Δίχως περιορισμό το κυνήγι αγριόχοιρου -«Τυχερό» το τρυγόνι
Οπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του υπουργείου Περιβάλλοντος, η νέα Ρυθμιστική Απόφαση διαφοροποιείται στα ακόλουθα σημεία σε σχέση με την περσινή:
  • α) Αυξήθηκε οριζόντια, σε όλη τη χώρα, η κάρπωση του αγριόχοιρου και πλέον η κάρπωση θα γίνεται χωρίς περιορισμό ανά ομάδα και ημερήσια έξοδο.
Το μέτρο αυτό λαμβάνεται προληπτικά και επικουρικά των λοιπών μέτρων που λαμβάνονται από τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες για να αποφευχθεί ο κίνδυνος εισόδου στη χώρα μας της αφρικανικής πανώλης των χοίρων, που έχει πλήξει γειτονικές βαλκανικές χώρες και αποτελεί εν δυνάμει πρόβλημα και για την Ελλάδα.
  • β) Μειώνεται το ημερήσιο όριο κάρπωσης για το τρυγόνι, από τα 10 στα 8 θηρευόμενα πτηνά ανά κυνηγό.

αφου στο γουρούνι δεν βαλανε οριο γιατί δεν άφησαν και όλες τις μερες ελεύθερες?
δηλαδή εαν καποιος που κυνηγά στο βουνο κάποια Δευτέρα περάσει ένα από μπροστά του και το χτυπήσει θα είναι παράνομος?

αφου στο γουρούνι δεν βαλανε οριο γιατί δεν άφησαν και όλες τις μερες ελεύθερες?
δηλαδή εαν καποιος που κυνηγά στο βουνο κάποια Δευτέρα περάσει ένα από μπροστά του και το χτυπήσει θα είναι παράνομος?
Αυτο μας έλειπε ,να μην ησυχάζει ο τόπος ουτε μια μέρα. Παραγινε με τις καταστροφικές παγάνες των 200 και βαλε φυσιγγίων.
Και αναφερομαι για αυτα που εχω δει και ζησει και οχι σε φήμες.

Έτσι όπως πάει η δουλειά θα το γυρίσω στο Σπόρτινγκ μου φαίνεται λιγότερες βενζίνες λιγότερα έξοδα και κυνηγάς όλο το χρόνο αλλά είναι αυτό το αλκοολικι που λέμε στην Πάτρα που δεν ξεκολας εύκολα και για ένα τρυγόνι φτύνεις αίμα......θα την βγάλεις την άδεια.
Μην μου το χαλάς τώρα!!! Δεν υπάρχει ούτε για αστείο η σύγκριση!!!!.yel.

Παντως εγω που μιλησα με τον συλλογο νωριτερα, μου είπαν οτι σε αντιθεση με αλλες χρονιες, φετος λογω της αυξησης των 5€ θα πρεπει να περιμενουν και το φεκ απο το οικονομικων για να κοπει σωστα το 5€ στην αποδειξη...εμενα δλδ που αφησα την αδεια γιατι θα φυγω διακοπες, μου εδωσε για την ωρα ανεπισημη αποδειξη...την κανονικη οταν μάθουν το 5€ αυτο που θα αποδίδεται....

Αφού όπως λένε δεν έχουν γίνει ακόμα οι έρευνες για το τρυγόνι γιατί το μείωσαν;
Ίσως επιδή πολλοί θα ήθελαν την ΠΑΥΣΗ του κυνηγίου...οι Οικολόγοι δηλαδή...η ΚΣΕ δν το κάνει διότι θα χάσει πάρα πολλά έσοδα από τους κυνηγούς....παρά μόνο το μιώνει λοιπόν για να τους κάνει υποτείθετε και λίγο το χατήρι....Στο τέλος τα τρυγόνια θα το απαγορεύσουν σαν το συκοφάγο ή θα επιτρέπουν 2-3 σε κάθε κυνηγό ανά έξοδο....
Αποψή μου πάντα.......

Ίσως επιδή πολλοί θα ήθελαν την ΠΑΥΣΗ του κυνηγίου...οι Οικολόγοι δηλαδή...η ΚΣΕ δν το κάνει διότι θα χάσει πάρα πολλά έσοδα από τους κυνηγούς....παρά μόνο το μιώνει λοιπόν για να τους κάνει υποτείθετε και λίγο το χατήρι....Στο τέλος τα τρυγόνια θα το απαγορεύσουν σαν το συκοφάγο ή θα επιτρέπουν 2-3 σε κάθε κυνηγό ανά έξοδο....
Αποψή μου πάντα.......
προσοχη , γιατι τους δινουμε ιδεες

προσοχη , γιατι τους δινουμε ιδεες
Ναι......Εγώ θα τους δώσω την ιδέα...;;;
Στο π......έλο που ζούμε ξέρουν να σου βγάζουν ΝΕΟ ΝΟΜΟ σε κλάσματα δευτερολέπτου......κάτι που δν θα τους βολέψει θα το γυρίσουν τούμπα κ θα το πάνε εκεί που θέλουν αυτοί κ όπου θα τους βολέψει κ.Νίκο....
Τη να λέμε τώρα......:confused:

Back