Μπερδεύτηκα και νόμισα πως βγήκε η ρυθμιστική...Τι επιτέλους αυτό έχει βγει εδώ και μια εβδομάδα!!!!
Μπερδεύτηκα και νόμισα πως βγήκε η ρυθμιστική...Τι επιτέλους αυτό έχει βγει εδώ και μια εβδομάδα!!!!
Θα τους πάρω πάλι τηλέφωνο αύριο.. να δω τι θα πούνε...θα .δέχονται πληρωμή για την άδεια? ..Ναι ο σύλλογος Αιγάλεω διακρίνεται για τα αντανακλαστικά του.
Πες της...είμαι 2 μέτρα μελαχρινός να στην σφραγίσει αύριο!Θα τους πάρω πάλι τηλέφωνο αύριο.. να δω τι θα πούνε...θα .δέχονται πληρωμή για την άδεια? ..
Μήπως θέλεις τρίτη απόγευμα να πάμε όλοι μαζί.. .Πες της...είμαι 2 μέτρα μελαχρινός να στην σφραγίσει αύριο!
Λογικά από αύριο κάτι τέτοιο θα γίνει γενικά...αν και κρατάω μια επιφύλαξη λόγο ότι την Τρίτη είναι τις Παναγίας..και πάνε όλοι από Τετάρτη....Πάντως το κυνηγομάγαζο πλησίον της περιοχής που μένω, δέχεται λεφτά για αδειες και ξεκινάει απο Δευτέρα μου είπε μάλλον να τις πηγαίνει!
Τράβα μόνος σου ΓιάννηΜήπως θέλεις τρίτη απόγευμα να πάμε όλοι μαζί.. .
Καλά βλέπεις μπαλκόνια και στρίβεις μου φαίνεται...Τράβα μόνος σου Γιάννη![]()
Δεν μένω στα μπαλκόνια μάστορα... Κοιτάω και την πυλωτη πάνταΚαλά βλέπεις μπαλκόνια και στρίβεις μου φαίνεται...
Καλά όταν πας στον κισε στο σύλλογο...πάντα προς χαμηλά κοιτάς ....ότι φανεί πρώτο...Δεν μένω στα μπαλκόνια μάστορα... Κοιτάω και τον πρώτο όροφο πάντα![]()
Υπόγειο...θα εννοείς...Δεν μένω στα μπαλκόνια μάστορα... Κοιτάω και την πυλωτη πάντα![]()
Μάστορα μου βλέπω μέχρι εκεί που δεν φαντάζεσαι!Υπόγειο...θα εννοείς...
Μήπως πας μια βδομάδα μπροστά η κατάλαβα λάθος;Λογικά από αύριο κάτι τέτοιο θα γίνει γενικά...αν και κρατάω μια επιφύλαξη λόγο ότι την Τρίτη είναι τις Παναγίας..και πάνε όλοι από Τετάρτη....
Το σκεπτικό είναι...αν βγει η ρυθμιστική αύριο μεθαύριο....δεν θα θέλει και μια βδομάδα να περάσει στο...ΦΕΚΜήπως πας μια βδομάδα μπροστά η κατάλαβα λάθος;
Θα βγάλουν έκτακτη έκδοσηδεν θα θέλει και μια βδομάδα να περάσει στο...ΦΕΚ![]()
Εχουμε το 16ωρο του μαλ.... να βγάλουμε περα προς το παρόνΘα βγάλουν έκτακτη έκδοση![]()
μαλάκα;Εχουμε το 16ωρο του μαλ....
Και οχι μονομαλάκα;