Βαράς πολλές Χάρη?Θ
Θα σε περιλαβω στα περπατητα στην τσίχλα φιτ θα σε κάνω φέτες
Βαράς πολλές Χάρη?Θ
Φωτιά είναι ο Χάρης!Βαράς πολλές Χάρη?
Το έκανα εικόνα.Γιατί γελάτε κ.συν/λφε?
Αστον Γιάννη αστον να λέει του είπα να μην πίνει μπίρες απ γκανταψυξΦωτιά είναι ο Χάρης!![]()
ΠοιεςΒαράς πολλές Χάρη?
Μοναχοφάης.Αστον Γιάννη αστον να λέει του είπα να μην πίνει μπίρες απ γκανταψυξ
δεν κυνηγω κιχλιδες.ουτε η φετα μου αρεσει...εχω ομως ενδιαφερουσες προτασεις για φιτ καταστασεις...Θ
Επανέρχομαι παω να παρω ξινόγαλοδεν κυνηγω κιχλιδες.ουτε η φετα μου αρεσει...εχω ομως ενδιαφερουσες προτασεις για φιτ καταστασεις...
βαρυ ποτο,μην σε πειραξειΕπανέρχομαι παω να παρω ξινόγαλο
Στο τέλος να δεις που όλοι θα εξυμνούμε τον καράφλα για την τιτάνια προσπάθεια που έκανε.Άντε να βγει η Ρυθμιστική, αυτή είναι η βδομάδα των παθών Έτσι όπως πάει .
Εκεί φθάσαμεΣτο τέλος να δεις που όλοι θα εξυμνούμε τον καράφλα για την τιτάνια προσπάθεια που έκανε.
Μην αγχώνεστε ρε.
Μόνο αυτό ξεδιψάει όμως εντάξει αυτά είναι γιαλαντζί ξινόγαλα με αγελαδινό γάλα τι περιμένειςβαρυ ποτο,μην σε πειραξει
Βασικα οχι αγχος αλλα πρεπει να μας ζωνουν τα φιδια σιγα σιγα.... Περιμενω ανακοινωσεις απο καραφλα για επιτυχημενο αγωνα αν δεν αλλαξει τιποτα και για τιτανια μαχη που χαθηκε αν μας κοψουν μερες η θηραματα.Στο τέλος να δεις που όλοι θα εξυμνούμε τον καράφλα για την τιτάνια προσπάθεια που έκανε.
Μην αγχώνεστε ρε.
Βασικό ….. πάρε σκατοχαρτο!!!!Επανέρχομαι παω να παρω ξινόγαλο
Αυτο ειναι για την Κυπρο.....
Χα χα...αυτοί με λίγα λόγια θέλουν να το σταματήσουν τελείως...αλλά γελάω με το νούμερο ένα λόγο...οι οικολόγοι νοιάζονται για τον τουρισμό....πολύ οικολογική ευαισθησία για τους τουρίστες....μπας και έχουν πουθενά τίποτα rooms to let?