Δηλώνω αθώος και θέλω να μιλήσω με το δικηγόρο μου.Κάτι έχεις στο μυαλό σου εσύ...ύποπτο
Δηλώνω αθώος και θέλω να μιλήσω με το δικηγόρο μου.Κάτι έχεις στο μυαλό σου εσύ...ύποπτο
Δεν φτάνουμε.Πάμε όλοι παρέα από εκεί....
Από ποιους!!!! Της κυβερνησηςΟταν με το καλο τελειωσει το θεμα ,θα σας πω τι προτασεις υπαρχουν στο τραπεζι σχετικα με το κυνηγι θα φριξετε.Να ξερετε παμε σε εποχες τσιρωνη σε υπερθετικο βαθμο
Να αρχίζει το κυνήγι 15 Οκτώβρη και να τελειώνει τον Ιανουάριο,είναι μια απ'αυτές.Οταν με το καλο τελειωσει το θεμα ,θα σας πω τι προτασεις υπαρχουν στο τραπεζι σχετικα με το κυνηγι θα φριξετε.Να ξερετε παμε σε εποχες τσιρωνη σε υπερθετικο βαθμο
ναι και τα λοιπα καλα παιδιαΑπό ποιους!!!! Της κυβερνησης
Γιατί δεν θα έχει τραπέζι...Δεν φτάνουμε.
Ο νου σου στο φαγητό είναι... όσοι και να πάμε στον κυνηγετικό σύλλογο είπα δεν φτάνουμε!Γιατί δεν θα έχει τραπέζι...
Ποιος τους δίνη λόγο αυτούς!!! Είναι θεσμικός φορεαςναι και τα λοιπα καλα παιδια
Καληνύχτα τρυγώνια .... όχι οτι έχει κιόλλας αλλά είναι ένα πλήγμα.Να αρχίζει το κυνήγι 15 Οκτώβρη και να τελειώνει τον Ιανουάριο,είναι μια απ'αυτές.
Για ποιο πράγμα δεν φτάνετε?Ο νου σου στο φαγητό είναι... όσοι και να πάμε στον κυνηγετικό σύλλογο είπα δεν φτάνουμε!
Καλά αυτά τα λένε χρόνια ..,οι διαφορες μκοΝα αρχίζει το κυνήγι 15 Οκτώβρη και να τελειώνει τον Ιανουάριο,είναι μια απ'αυτές.
Και για άλλα είδη,έχουν πέσει προτάσεις,για το κόκκινο βιβλίο.Καληνύχτα τρυγώνια .... όχι οτι έχει κιόλλας αλλά είναι ένα πλήγμα.
Σατανά...Για ποιο πράγμα δεν φτάνετε?
Και κυβερνητικοί τα λένε.Καλά αυτά τα λένε χρόνια ..,οι διαφορες μκο
Για την ξανθιά με τα κόκκινα μαλλιά...Για ποιο πράγμα δεν φτάνετε?
παλι μπυροκαταστασεις?θα γινουμε σαν τον οβελιξ στο τελος.....Πάμε όλοι παρέα από εκεί....και μετά νακαιους
Θα σε περιλαβω στα περπατητα στην τσίχλα φιτ θα σε κάνω φέτεςπαλι μπυροκαταστασεις?θα γινουμε σαν τον οβελιξ στο τελος.....
Απινιδωτή να πάρεις μαζίΘ
Θα σε περιλαβω στα περπατητα στην τσίχλα φιτ θα σε κάνω φέτες
Γιατι λογω αλλαγης καιρου η τουριστικη περιοδος παει πισω και οι τουφεκιες ενοχλουν τους τουριστες που ερχονται να μας αφησουν τον οβολον τους...Να αρχίζει το κυνήγι 15 Οκτώβρη και να τελειώνει τον Ιανουάριο,είναι μια απ'αυτές.