Ερωτήσεις - Απορίες - Τεχνικά θέματα

Καλησπέρα, δεν μου εμφανίζονται τα μυνήματα του μέλους Τάσος hunter, δεν ξέρω αν έχω κάνει κάποιο λάθος εγώ. Ευχαριστώ.
Μάλλον με έβαλες καταλαθος στα "μέλη που αγνοείται"και έτσι δεν μπορείς να δεις τι γράφω..Αυτό πιστεύω να είναι..:)

Δεν ξέρω αν είναι ακόμα σε επεξεργασία αλλά ήταν πολύ καλό όταν έβλεπες κάποιο θέμα από τη λίστα των νέων δημοσιεύσεων και μετά έφευγε μέχρι να έχει νέα δημοσίευση. Σήμερα έχει αλλάξει αυτό και κρατάει τις νέες δημοσιεύσεις ακόμα και αν τις έχω διαβάσει.

Λίγο υπομονή παιδιά , τις τελευταίες μέρες έγιναν σοβαρότατες αναβαθμίσεις .
Το φόρουμ πλέον "τρέχει" με την τελευταία έκδοση λογισμικού με αποτέλεσμα μερικά add-ons ( όπως αυτό με την λίστα νέων δημοσιεύσεων) να μην μπορούν να συνεργαστούν με την νέα έκδοση.
Πολύ σύντομα όλα θα επανέλθουν στην κανονικότητα!!!

Εννοεις link που υπάρχουν σε ποστ;;;;
Εχεις πολλες καρτέλες ανοιγμενες στο κινητό σου ή στο ταμπλετ και ο browser δεν μπορεί να ανοιξει κι άλλη.
Μπες και κλειστες και θα δουλέψει μια χαρά

Καλησπέρα παιδια,κάποιο πρόβλημα παίχτηκε και ανοίγωντας σήμερα το HL μου τα βγάζει όλα έτσι!
Έχει αλλάξει κάτι γενικά κ δεν το έχω πάρει γραμμή;

Άλλαξες καταλάθος προφανώς το στυλ εμφάνισης Κώστα, πήγαινε πάνω που λέει επιλέξτε στυλ και βάλε το snapshot

Βασίλη το style dark είχα ανέκαθεν,αν προσέξεις στα avatar δεν μου βγάζει καθόλου στοίχεια και γενικά όλα τα περιγράμματα είναι διαφορετικά.

Όσοι χρησιμοποιούν το "μαύρο" skin , ας μπουν στον κόπο να αλλάξουν στο Default Style Dark.
Αυτό θα είναι το νέο skin για όσους χρησιμοποιούσαν το προηγούμενο Future black.

Back