Ερωτήσεις - Απορίες - Τεχνικά θέματα

Ρε Γιώργο, συνεχίζουν να έρχονται μηνύματα στο email μου,
τι γίνεται ρε γαμώτο?
Σπύρο δουλεύουμε πάνω σε αυτό το θέμα για να κάνουμε default την ΜΗ αποστολή mail , σύντομα θα το λύσουμε.

Σπύρο δουλεύουμε πάνω σε αυτό το θέμα για να κάνουμε default την ΜΗ αποστολή mail , σύντομα θα το λύσουμε.
Ευχαριστώ Διονύση!
Δεν είναι και τόσο τραγικό αλλά είναι σπαστικό αν δε μπω στο mail για 2-3 μέρες , μετά πρέπει να σβήνω καμιά 200αριά μηνύματα.

Όταν μπαίνουμε σε ένα θέμα, βεβαιωνόμαστε ότι επάνω δεξιά στην επιλογή "Παρακολούθηση Θέματος" δεν είναι κλικαρισμένη η επιλογή "Με ειδοποίηση μέσω email", όποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα να ελέγξει αυτή την παράμετρο. Υπάρχει περίπτωση σε μερικά θέματα να έχει ενεργοποιηθεί η παρακολούθηση θέματος με e-mail. Δείτε για ποια θέματα σας έρχεται email και ελέγξτε το παραπάνω.

• Like
Reactions: jnp
Καλημέρα. Προσπαθώ να ανεβασω φώτο μέσω imgur και postimage κι μου γράφει το επίπεδο μνήμης είναι χαμηλό, το πρόβλημα είναι του κινητού μου ή των συγκεκριμένων site. Υπάρχει κάποιο άλλο site για ανέβασμα φώτο; Ευχαριστώ.

Μήπως πρέπει να αδειάσεις λίγο τον αποθηκευτικό σου χώρο στο κινητό; Από pc δεν έχω δει ποτέ τέτοιο μνμ στα συγκεκριμένα sites.

Και σε μενα στελνει ειδοποιησεις για καποια θεματα. Εχω φτιαξει λοιπον ενα φακελο στο mail και πανε ολα εκει αυτοματα. Και μετα τα σβηνω.

Aν ελεγχεις το mail σου μεσω προγραμματος οπως πχ το Thunderbird ειναι πολυ ευκολο να φτιαξεις ενα κανονα να σου στελνει τα μυνηματα οπου θες, και να μην σου γεμιζει το inbox με κατεβατα.

οταν ειμαι στην κεντρικη σελιδα μου βγαζει αυτο
The following error occurred
οταν μπαινω σε αλλη ειναι οκ, ειμαι και ασχετος βοηθειστε

Λίγο υπομονή και σύντομα όλα θα επιστρέψουν στην κανονικότητα.
Γίνεται μία εξαιρετικής σημασίας αναβάθμιση στο φόρουμ η οποία θα μας επιτρέψει για τα επόμενα χρόνια την απροβληματιστη λειτουργία του.
Θα ενημερωθείτε σύντομα για τις αλλαγές που έγιναν.

Αντε ρε, και γω νομιζα πως με πεταξατε εξω .sarcastic.

Υ.Γ Θα με βαζετε να κανω restart τα DNS, και θα μουρμουρανε εδω

Ένας πολύ καλός φίλος αλλά πάνω απ όλα ένας εξαίρετος και δίκαιος άνθρωπος με ήθος , είναι από σήμερα μέλος της διαχειριστικής ομάδας του HL.

Well come aboard Panoutsos:)

Από τις σταθερές αξίες του φόρουμ! Μπράβο Πανούτσο ΑΕΚΑΡΑ!

Back