Επιβλαβή Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχει γίνει...περνώντας τα Δερβενάκια και συνεχίζοντας για Άγιο Βασίλειο έχει μια ταβέρνα δεξιά.Πιο πίσω από πάνω ήταν τα καλύτερα καρτερια τσίχλας.Κυριακη μεσημέρι ταβέρνα και καρτερια γεμάτα.Με έχει πάρει ο ύπνος εμένα και φτάνω τελευταίος εκεί την ημέρα οπότε πιάνω το τελευταίο καρτέρι κοντά στην ταβέρνα.Μπροστα μου έχω καμία 30ρια και πηγαίνει το μπιστολιδι γόνατο με αποτέλεσμα τα πουλιά να περνάνε στο Θεό!Τσαντιζομαι και εγώ... βάζω 1*-2* με 6αρια στο δίκανο και βγαίνω σε μια τσίχλα που φαινόταν σαν κουκίδα.Με την δεύτερη κλείνει τα φτερά και έρχεται στούκας αλλά λοξά.Κατι δεν πήγαινε καλά γιατί λοξευε πολύ και συνειδητοποιώ ότι πάει για ταβέρνα μεριά... όλοι έχουμε ακούσει το ντουπ που κάνει η τσίχλα όταν πέφτει σε καθαρό...εγώ έχω ακούσει τον ήχο όταν σκάει σε πορσελάνη με τζατζίκι:DΑκούγονται κραυγές κλάματα από πιτσιρίκια,ένα "ρε καραγκιόζη!"τα μάζεψα και έφυγα με ελαφρά πηδηματακια.Την άλλη χρονιά είχαν βάλει ταμπέλα που έγραφε ότι επιτρέπεται το κυνήγι 250 μέτρα τουλάχιστον από την ταβέρνα...
Με πέθανες ρε σατανά 😂😂😂

Με τετοιο σκοπευτικο μπορεις να κυνηγας στο φτερο?δεν εννοω αν ειναι νομιμο αλλα αν βολευει?Δεν εχω δει καν πως ειναι εικονα που εχεις με τετοιο σκοπευτικο γι'αυτο ρωταω...εγω ειχα την εντυπωση πως αυτα τα σκοπευτικα ειναι για χρηση σε αεροβολα, ραβδωτα,slug με χρηση μονοβολων και σταθερο στοχο,αλλα μαλλον εχω λαθος εντυπωση...και ο τυπος στο βιντεο απο οτι βλεπω τουφεκαει καλα...προπονημενος...

Με τετοιο σκοπευτικο μπορεις να κυνηγας στο φτερο?δεν εννοω αν ειναι νομιμο αλλα αν βολευει?Δεν εχω δει καν πως ειναι εικονα που εχεις με τετοιο σκοπευτικο γι'αυτο ρωταω...εγω ειχα την εντυπωση πως αυτα τα σκοπευτικα ειναι για χρηση σε αεροβολα, ραβδωτα,slug με χρηση μονοβολων και σταθερο στοχο,αλλα μαλλον εχω λαθος εντυπωση...και ο τυπος στο βιντεο απο οτι βλεπω τουφεκαει καλα...προπονημενος...
Είναι δυνατόν να μην σπάνε τα τζάμια από τά διπλανά κτίρια, από τά σκάγια πού πέφτουν μετά την τουφεκιά;.think.

Status
Not open for further replies.
Back