Σε άσσο για τι αποστάσεις μιλάμε;Με εκαψε ο φίλος, τι ήθελε και μου το έδωσε να το δοκιμάσωView attachment 56052
Σε άσσο για τι αποστάσεις μιλάμε;Με εκαψε ο φίλος, τι ήθελε και μου το έδωσε να το δοκιμάσωView attachment 56052
Απο αυτά που ειδα με το 2.5αρι με ασσο θα ρίχνεις μετά τα 35.Σε άσσο για τι αποστάσεις μιλάμε;
Ε ρε τι μας κάνεις.... θα μας βάλεις σε έξοδα πάλι....Απο αυτά που ειδα με το 2.5αρι με ασσο θα ρίχνεις μετά τα 35.
Τα 50 τα έχει για πλάκα με σωστο φυσίγγι.
Και εγώ σε έξοδα θα μπω φιλαρακι…..συμπάσχουμε χαχαΕ ρε τι μας κάνεις.... θα μας βάλεις σε έξοδα πάλι....
Ένα LF το γλυκοκοιταζω είναι η αλήθεια για κάμπο σε πάπια και φασσες.Πιστεύω θα με καλύψει και δεν θα χρειαστεί να πάω στο F.Αμα γουσταρεις καπνισματα πρεπει να το παρεις
Στην αρχη μεχρι να ριξεις τα πρωτα φυσιγγια και να βρεις τις προσκοπευσεις αναρωτιεσαι που πανε τα σκαγια. Μετα απλα γουσταρεις. 2.5 αστρα ειναι αυτο και αν δεν το λεει η περδικουλα σου δεν πας σε πιο κλειστο για κανενα λογο. Δεν ξερω σε τι αποστασεις τουφεκας αλλα το 3αρι θα σε καλυψει σε ολες τις αποστασεις χωρις να εχεις θεμα. Βεβαια εγω θα παρω φουλ χαχαχα
Γιάννη για εμένα κοίτα ότι πιο σφικτό ξέρεις εσύ...Ένα LF το γλυκοκοιταζω είναι η αλήθεια για κάμπο σε πάπια και φασσες.Πιστεύω θα με καλύψει και δεν θα χρειαστεί να πάω στο F.
Δώσε πόνο παιχταρά μου!!!Ήταν στον όγκο.....View attachment 56117
το αγαπημενο μου τουφεκι!Ήταν στον όγκο.....View attachment 56117
Και του πατέρα μου! Αλλά μου αρέσει και εμένα πολύ!το αγαπημενο μου τουφεκι!
Σε περίπτωση που κανει μια εμπλοκή όπως φαίνεται στην φωτό τι μπορεί να φταίει?Μου βήκε στα 3-4 μέτρα μες τη μουρη μου και και μειναμε σαστισμενοι για λιγο και οι 2. Την αφησα να κανει την πρωτη κινηση και μετα την περιλαβα. 1η τουφεκια στα καπούλια, 2η περιπου στα 20 μέτρα λαιμό με ενα 28αρι no 8View attachment 54859
View attachment 54860
Αν δεν ειχε πονηρο σκοπο, γιατι η συγκεκριμενη πηγαινε για παλιοδουλεια θα την αφηνα. Στον καμπο δεν τις χτυπαω συνηθως με το σκεπτικο οτι δεν εχει λαγους(εδω τουλαχιστον) οποτε τρωνε ποντικια κτλπ αρα ειναι χρησιμες.
Η φωτογραφία είναι στημένη για να φαίνεται το φυσίγγιο, δεν έχει υπάρξει εμπλοκή από όσο καταλαβαίνω.Σε περίπτωση που κανει μια εμπλοκή όπως φαίνεται στην φωτό τι μπορεί να φταίει?
Γενικά μιλάω όχι για το όπλου του φίλου
Ναι δεν μου εκανε εμπλοκη! Ετσι το εβαλα για ομορφια, ασχετα αν δεν εριξα με αυτο.Η φωτογραφία είναι στημένη για να φαίνεται το φυσίγγιο, δεν έχει υπάρξει εμπλοκή από όσο καταλαβαίνω.
Μιχάλη θα το γνωρίζεις αλλά οφείλω να στο πω. Αυτά τα ενεργειακά ποτά είναι φοβερά όξινα για το σώμα, περισσότερο ακόμα και από την κοκακολα να το έχεις υπόψη σου.
Ναι το ξερω. Σπανια παιρνω, μπορει και μια φορα το μηνα. Απλα ειμουν με τον ξαδερφο και μου λεει εφερα και κατι να δροσιστουμε χαχαχαΜιχάλη θα το γνωρίζεις αλλά οφείλω να στο πω. Αυτά τα ενεργειακά ποτά είναι φοβερά όξινα για το σώμα, περισσότερο ακόμα και από την κοκακολα να το έχεις υπόψη σου.
Κ φοβερά εθιστικά επίσης.προσπαθω με μεγάλη δυσκολία να τα κοψωΜιχάλη θα το γνωρίζεις αλλά οφείλω να στο πω. Αυτά τα ενεργειακά ποτά είναι φοβερά όξινα για το σώμα, περισσότερο ακόμα και από την κοκακολα να το έχεις υπόψη σου.
Έχω φίλο πολύ μικρότερο από εμένα που τα καταναλώνει συστηματικά και έχει μπει δύο φορές νοσοκομείο με ταχυκαρδία. Επίσης λόγο φοβερής οξύτητας δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον στο σώμα για πολύ σοβαρές ασθένειες.Κ φοβερά εθιστικά επίσης.προσπαθω με μεγάλη δυσκολία να τα κοψω