Επιβλαβή Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραίο μέρος παραμένει να είναι,αν εννοείται σαν τόπος ;)
με τον συνωστισμό που γίνεται κάποιες φορές όμως,π.χ. 21-8 κάθε χρόνο, με τα σπίτια κοντά νομίζω ΔΕΝ
προτιμώ πιο όμορφο πιο άγριο πιο ήσυχο μέρος που να είναι κυνήγι κι όχι χώρος άτυπου συναγωνισμού
έχω χρόνια να πάω :)
υ.σ. ίσως να είμαι λίγο αυστηρός και μπορεί απόλυτος αλλά αυτά πιστεύω για το κυνήγι

Last edited:
Αν είναι στο μέρος που πιστεύω σε ένα μήνα από τώρα θα χρειάζεσαι παρκαδορο εκεί για να αφήσεις το αμάξι .sarcastic. .
Ωραίες ντουφεκιές ρίχνει το παλικάρι. Δεν ξέρω το μέρος αλλά κακώς κυνηγάει τόσο κοντά σε σπίτια και μάλιστα στο τέλος ρίχνει και προς τα σπίτια :rolleyes:

Κάποτε δούλευα γκαρσονακι στα 18 μου
Ένας παλιός και ηλικιωμένος σερβιτόρος μας έλεγε κάποιο βράδυ που τρώγαμε μετά την δουλειά έχοντας πιει και λίγο παραπάνω
Όταν είμαστε μικροί πηγαιναμε στην όχθη του ποταμού και την παίζαμε συναγωνιζωμενοι ποιος θα την πάει πιο μακρυά
Κάτι τέτοιο μου θυμίζει το μέρος αυτό όταν μαζεύονται πολλοί .sarcastic.

Κάποτε δούλευα γκαρσονακι στα 18 μου
Ένας παλιός και ηλικιωμένος σερβιτόρος μας έλεγε κάποιο βράδυ που τρώγαμε μετά την δουλειά έχοντας πιει και λίγο παραπάνω
Όταν είμαστε μικροί πηγαιναμε στην όχθη του ποταμού και την παίζαμε συναγωνιζωμενοι ποιος θα την πάει πιο μακρυά
Κάτι τέτοιο μου θυμίζει το μέρος αυτό όταν μαζεύονται πολλοί .sarcastic.
.very happy.

Το μεσημέρι πήγα σε μια καλαμποκια για κανά τρυγωνακι,αφού έκατσα μια ώρα και δεν έπαιξε τίποτα είπα να πάω να ξεκανω καμία κουρούνα,είχα σταμπαρει ένα μέρος όπου πέρναγαν για να πάνε για κουρνια.
Το αποτέλεσμα 15 στο χώμα και 3 έφυγαν λαβωμενες, ευχαριστήθηκα τουφεκιές.
Φυσίγγια saga 28gr νούμερο 8,5 τις έκαιγε στον αέρα....

Το μεσημέρι πήγα σε μια καλαμποκια για κανά τρυγωνακι,αφού έκατσα μια ώρα και δεν έπαιξε τίποτα είπα να πάω να ξεκανω καμία κουρούνα,είχα σταμπαρει ένα μέρος όπου πέρναγαν για να πάνε για κουρνια.
Το αποτέλεσμα 15 στο χώμα και 3 έφυγαν λαβωμενες, ευχαριστήθηκα τουφεκιές.
Φυσίγγια saga 28gr νούμερο 8,5 τις έκαιγε στον αέρα....
Λαικ για το φυσιγγι

μπραβο χρηστο καλα τους "ξηγηθηκες.μακαρι ολοι οι κυνηγοι να χτυπουσαν καμια 15αρια ο καθενας θα μειωνοταν κατα πολυ τα βρωμοπουλα.
Ασε τα λογια και ριξε συντεταγμενες να βομβαρδισουμε σαββατο απογευμα! ;)

Ρε ψηνεται κανεις για τιποτα καρακαξες την Κυριακη? Αντι για σκοπευτηριο δλδ!..το παλικαρι στο βιντεο παραπανω τσιμπησε και τα κουτια του απο τον Μητσακο..καθως με 10 κεφαλια επιβλαβων προσφέρονται 2 κουτια 28αρια!.hunter.

Status
Not open for further replies.
Back