Όντως ωραίο μέρος Γιάννη!Αν είναι στο μέρος που πιστεύω σε ένα μήνα από τώρα θα χρειάζεσαι παρκαδορο εκεί για να αφήσεις το αμάξι.
Όντως ωραίο μέρος Γιάννη!Αν είναι στο μέρος που πιστεύω σε ένα μήνα από τώρα θα χρειάζεσαι παρκαδορο εκεί για να αφήσεις το αμάξι.
Τελικά μόνο εγώ μάλλον δεν έχω κυνηγήσει σε αυτό το μέροςΌντως ωραίο μέρος Γιάννη!
Ωραίες ντουφεκιές ρίχνει το παλικάρι. Δεν ξέρω το μέρος αλλά κακώς κυνηγάει τόσο κοντά σε σπίτια και μάλιστα στο τέλος ρίχνει και προς τα σπίτιαΑν είναι στο μέρος που πιστεύω σε ένα μήνα από τώρα θα χρειάζεσαι παρκαδορο εκεί για να αφήσεις το αμάξι.
Κάποτε δούλευα γκαρσονακι στα 18 μου
Ένας παλιός και ηλικιωμένος σερβιτόρος μας έλεγε κάποιο βράδυ που τρώγαμε μετά την δουλειά έχοντας πιει και λίγο παραπάνω
Όταν είμαστε μικροί πηγαιναμε στην όχθη του ποταμού και την παίζαμε συναγωνιζωμενοι ποιος θα την πάει πιο μακρυά
Κάτι τέτοιο μου θυμίζει το μέρος αυτό όταν μαζεύονται πολλοί![]()
Πως βρέθεικε εκεί η αλούπα αφού έριχνες τουφεκιές.;;;Μιας και ηθελα να ριξω πιστολιδι σημερα εκανα ενα 2 ωρο καρτερι.
Απολογισμος 18 επιβλαβη και μια αλουπα.pnc bank locations close to me
![]()
Αλλαξα σημειο λιγο πριν φυγωΠως βρέθεικε εκεί η αλούπα αφού έριχνες τουφεκιές.;;;
Πως βρέθεικε εκεί η αλούπα αφού έριχνες τουφεκιές.;;;
Ειχε γεμισει τον τοπο κοψοφτερα με το σωληνα του κ δεν αντισταθηκε στον ευκολο μεζε...![]()
Λαικ για το φυσιγγιΤο μεσημέρι πήγα σε μια καλαμποκια για κανά τρυγωνακι,αφού έκατσα μια ώρα και δεν έπαιξε τίποτα είπα να πάω να ξεκανω καμία κουρούνα,είχα σταμπαρει ένα μέρος όπου πέρναγαν για να πάνε για κουρνια.
Το αποτέλεσμα 15 στο χώμα και 3 έφυγαν λαβωμενες, ευχαριστήθηκα τουφεκιές.
Φυσίγγια saga 28gr νούμερο 8,5 τις έκαιγε στον αέρα....
Ασε τα λογια και ριξε συντεταγμενες να βομβαρδισουμε σαββατο απογευμα!μπραβο χρηστο καλα τους "ξηγηθηκες.μακαρι ολοι οι κυνηγοι να χτυπουσαν καμια 15αρια ο καθενας θα μειωνοταν κατα πολυ τα βρωμοπουλα.