Hunterslife Team
Staff member
Προτάσεις, τιμές, προσωπικές απόψεις...
Καλο κρατημα, χάνει ομως στην ακρίβεια του τιμονιού και λιώνει γρήγορα εώς πολυ γρήγορα. Ειναι ομως πολυ φθηνό. Το χρησιμοποιώ γιατι δε βρισκω τιποτα άλλο στις διαστάσεις μου. Εχω λιώσει 2 σετ μεχρι τωρα.Εχω δοκιμασει πολλα λαστιχα οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα...
Ηλιος-Βροχη-Ζεστη-Κρυο-Υγρασια-Ξηρασια: TOYO T1R 215/45/17 Τα σ'αγαπω τελειωσαν...
Να τις βάλεις μόνο στο χιόνι.Δεν ξέρω αν πρέπει να μπει εδώ ή αν πρέπει αν ανοίξω άλλο θέμα. Χθες πήγα και πήρα αντιολισθητικές κάλτσες για τα ελαστικά μου. Πήρα τις παρακάτω. Σήμερα θα τις ρίξω στη δουλειά αφού έχω ταξίδι για το Δίστομο.
http://www.ctd.gr/product.asp?ID=6937
Φιλε Χρηστο, θεωρω οτι τα 82.000 χλμ ειναι πολλα για το ιδιο σετ λαστιχα, ποσο μαλλον οταν εχουν χρηση οπως αναφερεις πιο πανω. Μηπως πρεπει να τα
ελεγξει καποιος "ειδικος", απλα και μονο για λογους ασφαλειας?
Το χειρότερο λάστιχο που είχα βάλει ποτέ στο Corolla ήταν το Bridgestone. Λάστιχο κούτσουρο που δεν λιώνει με τίποτα το τακούνι αλλά η χαρά της γλίστρας. Με αυτό το λάστιχο, στην έξοδο της Θήβας, έφυγα ένα πρωί πηγαίνοντας για κυνήγι από τον δρόμο και βρέθηκα στο απέναντι χωράφι. Ευτυχώς είχε προλάβει κάποιος άλλος και είχε ισοπεδώσει την μπάρα και την γλίτωσα μόνο με ένα φτερό. Το αμάξι έπεσε στα μαλακά αφού το χωράφι ήταν ποτισμένο από την βροχή, το βγάλαμε έξω και πήγαμε για κυνήγι![]()
Γιαυτό κάθε φορά βάζεις τις αγριοφωνάρες σου και λες.. Πρόσεχε έδω κόψε κόψε!! ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ .victory.
Γιαυτό κάθε φορά βάζεις τις αγριοφωνάρες σου και λες.. Πρόσεχε έδω κόψε κόψε!! ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ .victory.