Εκπληκτικά νέα. Νέα Μαλακάσα

Νομίζω ότι μπορεί ένα γήπεδο να χρησιμοποιείται και για σκητ αλλά και για σπόρτινγκ κατά βούληση, με τις αντίστοιχες μηχανές.
 
Επειδή το έχω δει το έργο αρκετές φορές ελπίζω να υπάρχει ραντεβού ή κάτι παρόμοιο.
Αν είναι να κάνω ολόκληρο ταξίδι για να βλέπω άλλους να ξεχαρμανιάζουν και να κοιτάζω στο ρολόι τις ώρες να περνάνε ... Αγοράζω ένα πεταχτάρι δίσκων και κάνω την πλάκα μου δίπλα στο σπίτι μου.
Τα άλλα σκοπευτήρια πως λειτουργούν;
Αυτό εξαρτάται πάντα από το πόσα γήπεδα έχει ένα σκοπευτήριο. Στα Ψαχνά πχ έχει 8 γήπεδα κόμπακ και 2 γήπεδα σκητ, όλα πλήρως αυτοματοποιημένα. Γεμίζεις την καρτουλα με πούλες και ρίχνεις μέχρι λιποθυμίας αν θέλεις, χωρίς να σε σταματήσει ή καθυστερήσει κανείς.
Το δελτίο σκοπευτή έχει λήξει ... πως το ανανεώνω ;
Τηλέφωνο στο σωματείο σου.
 
Κανονικα θα πρεπει να λειτουργησουν και γηπεδα compak sporting στην μαλακασα, ουτως η αλλως ειναι το ανερχομενο αθλημα της σκοποβολης. Ο κοιλακος θα το φροντησει... ξερει αυτος!
 
Το να φτιαχνονται γηπεδα και εγκαταστασεις, ειδικα εν μεσω τετοιας αναμπουμπουλας, ειναι πολυ ελπιδοφορο. Αν υπηρχαν 2-3 Γιαννηδες σε μερικα αθληματα ή δραστηριοτητες, το πραγμα γενικως θα πετουσε σε πολλους τομεις
 
Άρη για πες σε παρακαλώ τι γήπεδα λειτουργούν αυτή τη στιγμή;
1 compak .
3 skeet?
4trap?
To σίγουρο είναι ότι δεν θα κάνουν άλλα compak προς το παρόν αλλά θα αλλάζουν τα σχήματα στο υπάρχον κάθε εβδομάδα.
6 μηχανές με βατές τροχιές λόγω ταχύτητας και πολύ καλου φόντου, (ανύψωσης ηθικου) θα έλεγα.
Γενικά ήταν εύκολο γήπεδο αλλά υπάρχει δυνατότητα να γίνει και πολύ δύσκολο λόγω χώρου.
 
Άρα μπορούμε να πάμε γιατί είχα την εντύπωση πως δεν επιτρέπεται στην περίπτωση που δεν είσαι στον ίδιο δήμο για τις κόκκινες περιοχές.
 
Άρα μπορούμε να πάμε γιατί είχα την εντύπωση πως δεν επιτρέπεται στην περίπτωση που δεν είσαι στον ίδιο δήμο για τις κόκκινες περιοχές.
Ακυρώθηκε πλεον,ισχύει εντός περιφέρειας( για την Αττική, εντός νομου)
 
Εγώ αύριο πρωί νωρίς θα πάω να ξεχαρμανιασω ,το νωρίς γιατί μετά δίνει βροχές, εάν έρθει κανένας ας στείλει να ρίξουμε παρέα .
 
Παιδιά ωραία ατμόσφαιρα πλέον στην Μαλακάσα ,09:30 σήμερα φτάνω και σπ'εξω καμία 10 άρια αυτοκίνητα είδη .Τζάκι μέσα αναμένω ,πελετοσομπα στο φουλ .Βέβαια μόνο ένα τερέν έπαιζε sporting όλα τα άλλα skeet και Τραπ .
 
Back
Top