Mafia Calabria
Moderator
Ευχομαι να περασει αυτη η μ@λ@κι@ που μας βρηκε και να εχει πολλες συμμετοχές, μεγαλη εμπειρια τετοιοι αγώνες.Το 21 Κωστα παγκόσμιο GP sporting στα Ψαχνά, θα δουμε πολλα έργα
Ευχομαι να περασει αυτη η μ@λ@κι@ που μας βρηκε και να εχει πολλες συμμετοχές, μεγαλη εμπειρια τετοιοι αγώνες.Το 21 Κωστα παγκόσμιο GP sporting στα Ψαχνά, θα δουμε πολλα έργα
Δεν μασας, είσαι θεριο ρε φίλεγαμώτο , ωραίες οι τριάρες , αλλά δεν μου αρέσουν οι καραμπίνες , με την καμμία όμως.....
το τρίκαννο .......... λες να είναι πολύ βαρύ ..........![]()
Γτ δεν σου αρέσουν; 1 κάννη 1 ευθείαγαμώτο , ωραίες οι τριάρες , αλλά δεν μου αρέσουν οι καραμπίνες , με την καμμία όμως.....
γαμώτο , ωραίες οι τριάρες , αλλά δεν μου αρέσουν οι καραμπίνες , με την καμμία όμως.....
Κ η τιμή τζάμπα φίλεThe Tribute, by Joseph Manton![]()
This remarkable 20-bore sidelock game gun took four years and a six-figure investment to develop. It weighs 7.75lb, similar to regular 12 bores, and handles beautifully, the added weight provoking a smooth and controlled swing. Director Ian Spencer explained: ‘Its triangulated barrel design has defeated most of the top gunmakers, mainly because it is so complicated to make. We are now the only London gunmaker with a triple-barreled shotgun in their collection “The Tribute” is hand-made to the “Best London” standards – our unique homage to “Old Joe”.’
Price: From £69,300 ex VAT
Τι λες για αυτό το εικοσάρι; Καθόλου βαρύ, 3,5 κιλά.
Μόνο στην τσέπη![]()
κι άμα βάλεις και τον ΦΠΑ...Κ η τιμή τζάμπα φίλε
αυτό το ....... γκρρ χρστ γκρακ που κάνει κάθε φορά που ρίχνεις και γεμίζειΓτ δεν σου αρέσουν; 1 κάννη 1 ευθεία
τσάμπα πράμα ρε φίλε .The Tribute, by Joseph Manton![]()
This remarkable 20-bore sidelock game gun took four years and a six-figure investment to develop. It weighs 7.75lb, similar to regular 12 bores, and handles beautifully, the added weight provoking a smooth and controlled swing. Director Ian Spencer explained: ‘Its triangulated barrel design has defeated most of the top gunmakers, mainly because it is so complicated to make. We are now the only London gunmaker with a triple-barreled shotgun in their collection “The Tribute” is hand-made to the “Best London” standards – our unique homage to “Old Joe”.’
Price: From £69,300 ex VAT
Τι λες για αυτό το εικοσάρι; Καθόλου βαρύ, 3,5 κιλά.
Μόνο στην τσέπη![]()
Επιτυχία!
το σαλιώνει ο άνθρωπος για να γλιστράει εύκολα .................Επιτυχία!
Στο 21.23sec τα φυσίγγια στο στόμα.
εβλεπα απο μακρια τον Μανο να μη βάζει 2ο φυσιγγι στην καραμπινα και να ριχνει υπο τις οδηγιες του leo τελειως αυθορμητα. τρεμετε τσιχλες και φασσες φετοςΧτες επιτέλους έκανα το πρώτο μου μάθημα με τον Λεωνίδα. Πέραν των γνώσεων που ανέφερα, μπορώ να πω ότι σε μένα τουλάχιστον ένιωσα ότι ο άνθρωπος έχει σπουδάσει ψυχολογία και ξέρει τι θα πει και πως θα το πει για να σου το μεταδώσει. Πήρα άπειρη γνώση σε ενα δίωρο και χάρηκα τις τουφέκιες μου ακόμα περισσότερο. Σοβαρότητα, πάθος και χιούμορ σε ενα μάθημα. Λεωνίδα σε ευχαριστώ και δημόσια, ήταν μια φανταστική εμπειρία για εμένα. Τώρα έχω μπόλικη δουλίτσα μπροστά μου για να τα κάνω δικά μου ολα όσα είπαμε.
Τα πηγαινε μαρουλι ;εβλεπα απο μακρια τον Μανο να μη βάζει 2ο φυσιγγι στην καραμπινα και να ριχνει υπο τις οδηγιες του leo τελειως αυθορμητα. τρεμετε τσιχλες και φασσες φετος
Μπράβο του που μπηκε σε αυτήν την διαδικασία ,τώρα μένει να τα κάνει κτήμα του κάτι που δεν είναι απλό θέλει κόπο χρόνο και όχι απογοήτευση σε τυχόν αστοχίες και με τίποτα να μην γυρίσει σε πρότερες συνήθειες ,εγώ πάντως ακόμα πέφτω σε παλιές λανθασμένες συνήθειες ,από την άλλη αυτή είναι και η ομορφιά, η συνεχείς προσπάθεια για βελτίωση .εβλεπα απο μακρια τον Μανο να μη βάζει 2ο φυσιγγι στην καραμπινα και να ριχνει υπο τις οδηγιες του leo τελειως αυθορμητα. τρεμετε τσιχλες και φασσες φετος
Μπράβο του που μπηκε σε αυτήν την διαδικασία ,τώρα μένει να τα κάνει κτήμα του κάτι που δεν είναι απλό θέλει κόπο χρόνο και όχι απογοήτευση σε τυχόν αστοχίες και με τίποτα να μην γυρίσει σε πρότερες συνήθειες ,εγώ πάντως ακόμα πέφτω σε παλιές λανθασμένες συνήθειες ,από την άλλη αυτή είναι και η ομορφιά, η συνεχείς προσπάθεια για βελτίωση .
Μέχρι να σου βγούν αυθόρμητα αυτά που πρέπει να γίνουν..ναι θέλει χρόνοΛευτέρη παίζει να κατάφερε σήμερα μόνο 10 τουφεκιές έχοντας εφαρμόσει όσα αποκόμισα χθες. Το μόνο που θέλω είναι την επόμενη φορά να είναι 15. Αλλά θέλει υπομονή. Το κέφι μας πάντως το κάνουμε όπως και αν έχει.