αποψη για το ποιος ειναι και πως σκεφτεται ο καθενας εδω μεσα δεν χρειαζεται να μου διαμορφωσει τριτος , απο το 2004 που γραφτηκα στο αρτεμις , στο οποιο ησασταν πολλοι απο δω μεσα μελη εως σημερα εχω διαμορφωσει αποψη για το τι καπνο φουμαρουν αρκετοι εδω μσαΆρε Διαμαντεα παιχτουρα
Μην απορείς με τον Βίκτωρα, απλά δεν έχουμε γνωριστεί και μπορεί να έχει διαμορφώσει άποψη για μένα από τρίτους.
Διαμαντή, πάντως αν το καλοσκεφτεις δεν υπάρχουν και τόσοι τσακωμοι όσοι θέλουν κάποιοι να παρουσιαζονται, ότι γίνονται.
Αν δημιουργηθηκε λίγος ντόρος με έναν επαγγελματία, βάλτο στα θετικά. Τα αδιάφορα θέματα να φοβάσαι![]()
δεν ειπα ποτε οτι αφορουσε εμενα γιαυτο αλλωστε χρησιμοποιω πληθυντικο, ειναι η φωνη ολων των επαρχιωτωνΠαρεκτρέπεσαι φιλέ μου το πηρές πολύ προσωπικά δεν λέει για σένα .
μια ρωτηση ομως δεν εχεις δει τετοιες συμπεριιφορες?
εισαι ανακατοσουρας ε??think ωραιο το προβατο εχεις τιποτε καλο να μας πεις?...και ξαφνικά βγαίνει φταίχτης και τα ακούει ο Βίκτωρας....
Ο Θασίτης ...![]()
Το πέτυχες......εισαι ανακατοσουρας ε??...
δεν ειπα ποτε οτι αφορουσε εμενα γιαυτο αλλωστε χρησιμοποιω πληθυντικο, ειναι η φωνη ολων των επαρχιωτων