Γυναίκες και Κυνήγι

Αυτό δεν λέγεται παράδοση , άρνηση εξέλιξης λέγεται .
Παράδοση= κυνήγι ορτυκιών με τεράστιες αποχές στη Μάνη.
Εξέλιξη=κυνήγι ορτυκιών στη Μάνη με τουφέκι και δείκτη σκύλο χιλιάδων ευρώ.
Παράδοση=κυνήγι στην Αμερική αρκούδας με ακόντιο
Εξέλιξη=κυνήγι στην Αμερική αρκούδας με ακόντιο.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Το άρνηση εξέλιξης, κάπως δε μου κολλάει....

Και το shotgun τεχνολογία είναι , το τόξο τουλάχιστον είναι απο τα πρώτα εργαλεία στα χέρια των πρώτων κυνηγών. Θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος την ενοια της λέξης παραδοσιακο κυνήγι.
Αν δεν μπορείς να την καταλάβεις μόνος τσάμπα κοπος ...και να σου πουν θα βάλεις τα γέλια. ...για αυτό ας κάνει ο καθένας ότι του κατεβάσει η Κούτρα του

Στο κυνήγι είναι μια φυσική εξέλιξη και δε γνωρίζει φύση σωστό η λάθος απλά συμβαίνει αυτό που συμβαίνει ,τη σούπα την χαλάει ένας παράγοντας μόνο που λέγετε άνθρωπος ,ο οποίος βαφτίζει εκάστοτε όπως τον βολεύει το κάθε τι .Δύο πράγματα προσωπικά θεωρώ ηθικά ας πούμε στο κυνήγι το πρώτον να σκοτώνω τον ανάλογο αριθμό θηραμάτων που μου δίνει δικαίωμα η ρυθμιστική για να διαχειρίζομαι σωστά το θήραμα να μην εξαφανιστεί και το δεύτερο να το κυνηγώ με το ανάλογο όπλο πάντα προσπαθώντας η καταβολή του να είναι όσο το δυνατόν ποιο ακαριαία και αυτό όχι γιατί το λυπάμαι αλλά γιατί έτσι διατηρώ στο καλύτερο δυνατό επίπεδο την ποιότητα του εφόσον πρόκειται να το βάλω στο τραπέζι μου.,Τα υπόλοιπα καρτερία, κραχτες, ομοιώματα κτλ δεν τα θεωρώ ανήθικα αλλά δεν τα κάνω κιόλας λόγο νομικού πλαισίου και απαγόρευσης.Το ηθικοτερο όλων είναι να παίρνω τον αριθμό θηραμάτων που μου αναλογεί ασχέτως τρόπου .Παλαιότερα έχω ξαναγράψει να μου εξηγήσει κάποιος την ηθική όταν κυνηγώ με σκυλί που ψάχνει δύο βουνά δίπλα με gps και Μπίμπερ με ήχο γερακιού ,η δεν κυνηγάμε στο καρτέρι αλλά σε μεγάλη κακοκαιρία βρίσκουμε τα πουλιά και κάνουμε κηδεία πειράζει όμως το καρτέρι της μπεκάτσες αλλά η άμοιρη τσίχλα με τσοκ καμπάνα και διασποράς το ξημέρωμα που ερχετε στο κεφάλι σου επειδή είναι πολλές αυτές δε πειράζει να τις βαράς από τη μια νύχτα στην άλλη .Τέλος πάντων το κυνήγι έπρεπε παντού να γίνετε μόνο με όπλα αυστηρά οποιουδήποτε είδους και πότε με παγίδες δίχτια κτλ και να παίρνεις τον αριθμό που σου αναλογεί και ας έχει χιλιάδες τριγύρω αυτό είναι ήθος για μένα προσωπικά ,το ότι βάζω ομοιώματα η βάζω κραχτες απλά όταν τηρώ τον αριθμό καρπωσης δεν πειράζει πουθενά εκεί και μόνο εκεί θα εφιστουσα την προσοχή αν ήμουν κράτος 3 πουλιά 3 θα σκοτώσεις αν σε βρω με 4 δε θα κυνηγήσεις την επόμενη 5 ετια και τη δεύτερη παράβαση ποτέ και απαγόρευση να έχεις και όπλο στο όνομα σου το κυνήγι τελείωσε για σένα τα υπόλοιπα ειναι για να έχουμε να λέμε.Αλλα μιλώντας για ηθική που δεν υφίσταται πλέον είναι πράγμα προς εξαφάνιση ποιος θα βάλει φραγμό στους αγρότες με τα φυτοφάρμακα θα μας πει κάποιος που έχουν ξεκληρίζει εκατομμύρια πτηνά δε νομίζω ότι νοιάζει κάποιον έχω ξαναγράψει αλλά δεν είχα κάτι να το φωτογραφίσω έχει χρόνια πίσω που στο Μόδι στη επάνω πλευρά από το ποτάμι ένα ξημέρωμα παρκαρωντας το αμάξι και δεν ήμουν και μόνος είχε δίπλα ένα οργωμένο που ήταν στρώμα τσίχλες κατω σα μούμιες είχαν γίνει αλλά εγώ σκέφτομαι το ποσό ανήθικος είμαι αν παρανομησω κάποια φορά.Μην ασχολειστε με το θέμα ηθικής είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα για να γλυτώσει όλα τα υπόλοιπα ακόμη και ανθρώπους από εμάς ,υπάρχει ο νόμος ας είμαστε νομοτυποι αν και αυτός λάθος είναι πολλές φορές.

Σε άλλα νέα, (εντός του τόπικ) οι γείτονες οι Ισπανοί όχι μόνο έχουν τις γυναίκες (και τις κόρες τους) να κυνηγάνε, αλλά και διαφημίζουν την ενασχόλιση με το κυνήγι ως κάτι που μπορεί άνετα να ακολουθήσει και ο γυναικείος πληθυσμός. Αρκεί να έχει το μικρόβιο φυσικά...

Παράδοση= κυνήγι ορτυκιών με τεράστιες αποχές στη Μάνη.
Εξέλιξη=κυνήγι ορτυκιών στη Μάνη με τουφέκι και δείκτη σκύλο χιλιάδων ευρώ.
Παράδοση=κυνήγι στην Αμερική αρκούδας με ακόντιο
Εξέλιξη=κυνήγι στην Αμερική αρκούδας με ακόντιο.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Το άρνηση εξέλιξης, κάπως δε μου κολλάει....
Θα το σηκώσω το γάντι Γιάννη μου διότι δεν είναι πρώτη φορά που κάποιος πουλάει ανοησίες .... εξέλιξη ονομάζεται η διαχείριση , η χρήση διαφορετικών κυνηγετικών όπλων, η καρπωση πολλών διαφορετικών θηραμάτων , η τεχνολογία στην υπηρεσία του κυνηγού και του υπουργείου περιβάλλοντος , ο σεβασμός στους κυνηγετικούς νόμους και κανόνες και αλλα πολλά ... Ναι Γιάννη , με ποικιλία χρήσης όπλων απο το ακόντιο μέχρι το πιο εξελιγμένο ραβδωτο τυφέκιο αυτό λέγεται εξέλιξη...Στασιμότητα Γιάννη μου , λέγεται όταν κάποιος σου έμαθε ενα τρόπο και εσυ ακολουθείς πίστα αυτο το δρόμο και μόνο ... Παράδοση Γιάννη δεν λέγεται συνέχιση συγκεκριμένων πρακτικών και μόνο , αυτό Γιάννη αποκαλείτε Βόλεμα , οπισθοδρομηση και αδιαφορία για το μέλλον... Γιάννη είσαι στάσιμος και δεν κάνεις τίποτα για αυτό ...

Αν δεν μπορείς να την καταλάβεις μόνος τσάμπα κοπος ...και να σου πουν θα βάλεις τα γέλια. ...για αυτό ας κάνει ο καθένας ότι του κατεβάσει η Κούτρα του
Κάποιες ομάδες παραδοσιακά ανήκουν στις τριτο-τέταρτες κατηγορίες ...

Σε άλλα νέα, (εντός του τόπικ) οι γείτονες οι Ισπανοί όχι μόνο έχουν τις γυναίκες (και τις κόρες τους) να κυνηγάνε, αλλά και διαφημίζουν την ενασχόλιση με το κυνήγι ως κάτι που μπορεί άνετα να ακολουθήσει και ο γυναικείος πληθυσμός. Αρκεί να έχει το μικρόβιο φυσικά...

Μήπως φταίνε οι δάσκαλοι και οχι οι μαθητές?

Λίγο πολυ όλοι φταίμε. Στα χωριά τώρα αρχίζουν δειλά δειλά και αποβάλουν το πατριαρχικό- συντηρητικό κατάλοιπο. Έχουμε πολύ δρόμο όμως ακόμα.
Ο κόσμος αλλάζει και εμείς έχουμε μείνει παρατηρητές , πριν χρόνια σε μια κουβέντα περι ηλεκτρονικής έκδοση άδειας μου είχε απαντήσει κάποιος κυνηγός (νέος σχετικά στην ηλικία) , και οι παππούδες στα χωριά πως θα βγάλουν ? και του είχα απαντήσει ότι οι νέοι θα βοηθήσουν τον παππού να βγάλει αδεια και το συνέχισε λέγοντας , και αν δεν υπάρχει κάποιος να τον βοηθήσει και πηρε την απάντηση , ε τότε ας μην βγάλει , τι θα κάνουμε δηλαδή , θα είναι ολη η κυνηγετική οικογένεια αγκιστρωμενη επειδη 20 παππούδες δεν μπορούν? ας πάνε αυτοι οι 20 παππούδες στον σύλλογο κατ εξαιρεση τοτε.

Ο κόσμος αλλάζει και εμείς έχουμε μείνει παρατηρητές , πριν χρόνια σε μια κουβέντα περι ηλεκτρονικής έκδοση άδειας μου είχε απαντήσει κάποιος κυνηγός (νέος σχετικά στην ηλικία) , και οι παππούδες στα χωριά πως θα βγάλουν ? και του είχα απαντήσει ότι οι νέοι θα βοηθήσουν τον παππού να βγάλει αδεια και το συνέχισε λέγοντας , και αν δεν υπάρχει κάποιος να τον βοηθήσει και πηρε την απάντηση , ε τότε ας μην βγάλει , τι θα κάνουμε δηλαδή , θα είναι ολη η κυνηγετική οικογένεια αγκιστρωμενη επειδη 20 παππούδες δεν μπορούν? ας πάνε αυτοι οι 20 παππούδες στον σύλλογο κατ εξαιρεση τοτε.
Τι να πω πραγματικά, no comment...

Θα το σηκώσω το γάντι Γιάννη μου διότι δεν είναι πρώτη φορά που κάποιος πουλάει ανοησίες .... εξέλιξη ονομάζεται η διαχείριση , η χρήση διαφορετικών κυνηγετικών όπλων, η καρπωση πολλών διαφορετικών θηραμάτων , η τεχνολογία στην υπηρεσία του κυνηγού και του υπουργείου περιβάλλοντος , ο σεβασμός στους κυνηγετικούς νόμους και κανόνες και αλλα πολλά ... Ναι Γιάννη , με ποικιλία χρήσης όπλων απο το ακόντιο μέχρι το πιο εξελιγμένο ραβδωτο τυφέκιο αυτό λέγεται εξέλιξη...Στασιμότητα Γιάννη μου , λέγεται όταν κάποιος σου έμαθε ενα τρόπο και εσυ ακολουθείς πίστα αυτο το δρόμο και μόνο ... Παράδοση Γιάννη δεν λέγεται συνέχιση συγκεκριμένων πρακτικών και μόνο , αυτό Γιάννη αποκαλείτε Βόλεμα , οπισθοδρομηση και αδιαφορία για το μέλλον... Γιάννη είσαι στάσιμος και δεν κάνεις τίποτα για αυτό ...
Το πήρες πολύ προσωπικά, και πάω για οπισθοδρομική προβατίνα τώρα. Δεν έχω χρόνο, όρεξη και διάθεση ούτε γάντια μηδέ κάλτσες να σηκώσω.
Να ήσουν κοντά να σε καλούσα να τα λέγαμε με μεζέ και κρασάκι, και ας έβγαζες έπειτα συμπέρασμα για ανόητο, στάσιμο, οπισθοδρομικό και τα ρέστα.

Το πήρες πολύ προσωπικά, και πάω για οπισθοδρομική προβατίνα τώρα. Δεν έχω χρόνο, όρεξη και διάθεση ούτε γάντια μηδέ κάλτσες να σηκώσω.
Να ήσουν κοντά να σε καλούσα να τα λέγαμε με μεζέ και κρασάκι, και ας έβγαζες έπειτα συμπέρασμα για ανόητο, στάσιμο, οπισθοδρομικό και τα ρέστα.
Γιάννη δεν το πήρα προσωπικά , κουβέντα να γίνεται .

* οπισθοδρομική προβατίνα ... Αυτά είναι τα καλύτερα .love.

Back