Εγώ τα πήρα 6.70€ όχι ότι είναι και φθηνά αλλά για εμένα τα αξίζουν..8€ τα 28 γρ είναι πολύ ακριβά όσο και καλά να ειναι
Εγώ τα πήρα 6.70€ όχι ότι είναι και φθηνά αλλά για εμένα τα αξίζουν..8€ τα 28 γρ είναι πολύ ακριβά όσο και καλά να ειναι
Με 8€ παιρνω 3,5kg τοματες κ παει η παπαριά συννεφο με το ψωμί Ηλία μου....8€ τα 28 γρ είναι πολύ ακριβά όσο και καλά να ειναι
Οκ εκεί καλητεραΕγώ τα πήρα 6.70€ όχι ότι είναι και φθηνά αλλά για εμένα τα αξίζουν..
Όταν λες χρόνια ποσσα περίπου γιατί μάλλον ξυπνήσανε οι Ισπανοί και πατάνε στο όνομα για να πουλάνε ακριβά χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι φτιάχνουν το ίδιο αξιόλογα eley όπως τους Άγγλους .Να μου πεις εδώ κατάφεραν σχεδόν στο τέλος να επικρατήσουν οι δικές τους πυρίτιδες και κάλυκες φάγανε τους Ιταλούς στα φυσίγγια θα κολλήσουμεΣυνάδερφοι η eley έχει αγοραστεί χρόνια από την maxam οπότε δεν υπάρχουν αγγλικά και ισπανικά φυσίγγια .τα φυσίγγια της eley γεμίζονται με ισπανικά υλικά θα το δείτε εάν μπείτε στο επίσημο site της εταιρείας,τα olympic blues 28 που έριξα φέτος δεν τα αλλάζω με τίποτα στο κυνήγι.
Δεν ξέρω ακριβώς πάντως ισχύει.οσο για τους Ισπανούς εγώ έχω χρησιμοποιήσει πολλά φυσίγγια τους και ελληνικά με ισπανικά υλικά.rio,saga,navaro.ειμαι πολύ ικανοποιημένος και δεν πιστεύω ότι έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους Ιταλούς.eley προ maxam δεν έχω ρίξει αλλά τα olympic blues που έριξα φέτος ακόμα και με 0 βαθμούς με το δικάνο δεν τα αλλαζωΌταν λες χρόνια ποσσα περίπου γιατί μάλλον ξυπνήσανε οι Ισπανοί και πατάνε στο όνομα για να πουλάνε ακριβά χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι φτιάχνουν το ίδιο αξιόλογα eley όπως τους Άγγλους .Να μου πεις εδώ κατάφεραν σχεδόν στο τέλος να επικρατήσουν οι δικές τους πυρίτιδες και κάλυκες φάγανε τους Ιταλούς στα φυσίγγια θα κολλήσουμε
Δεν ξέρω ακριβώς πάντως ισχύει.οσο για τους Ισπανούς εγώ έχω χρησιμοποιήσει πολλά φυσίγγια τους και ελληνικά με ισπανικά υλικά.rio,saga,navaro.ειμαι πολύ ικανοποιημένος και δεν πιστεύω ότι έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους Ιταλούς.eley προ maxam δεν έχω ρίξει αλλά τα olympic blues που έριξα φέτος ακόμα και με 0 βαθμούς με το δικάνο δεν τα αλλαζω
Όλοι τους να μαζευτούν δεν θα φτάνουν την Μaionchi...@Alex37 έλα, σου 'φεξε
Έχει ακούσει και χειρότεραΜην λες τέτοια λόγια ... θα πάθει καρδιά ο θείος σου @ΝίκοςΠ
αυτός πρέπει να είναι ο εισαγωγέας στην ΕλλάδαΤα MARY ARMS που φτιάχνονται Γαλλία έχει κάποιος άποψη;
https://maryarm.com/
έχουν και κάτι ωραίες πατέντες στη βυσμάτωση, τα διασποράς και αυτά με μάλλινη τάπα
και κάποια έχουν πεπλατυσμένα, φακοειδή ή σκάγια σε μορφή κύβου, όλα για το κυνήγι της μπεκάτσας
Σταματαμε τα τσιχλοκοτσυφα και ασχολουμαστε με φασσες,περδικες,παπια κ.λ.π μεχρι νεωτερας.........εαν το κανουμε ολοι ή τουλαχιστον η πλειοψηφια θα πεσει τσουξιμο....Υ.Γ Οχι με τους ιδιους, με χαμηλοτερους μισθους....Ξεκίνησα το κυνήγι και είχε τσιχλοφυσιγγα και με 5 ευρώ.
Τώρα θα χρειάζονται 8.
Με τον ίδιο μισθό.
Επένδυση καλύτερη κ από κρυπτο έκανεςΝομίζω ότι κινήθηκα σωστά διότι στην έναρξη η τιμές θα είναι τρελές.
Το θέμα είναι το μέλλον.
Θα μας το κόψουν έτσι που παει.
Που να πάει κανείς με τέτοιες τιμές σε φυσίγγια και καυσιμα;
Ξεκίνησα το κυνήγι και είχε τσιχλοφυσιγγα και με 5 ευρώ.
Τώρα θα χρειάζονται 8.
Με τον ίδιο μισθό.
28 γρ… θα ρηχνουμε όλλοι τον χειμωναΝομίζω ότι κινήθηκα σωστά διότι στην έναρξη η τιμές θα είναι τρελές.
Το θέμα είναι το μέλλον.
Θα μας το κόψουν έτσι που παει.
Που να πάει κανείς με τέτοιες τιμές σε φυσίγγια και καυσιμα;
Ξεκίνησα το κυνήγι και είχε τσιχλοφυσιγγα και με 5 ευρώ.
Τώρα θα χρειάζονται 8.
Με τον ίδιο μισθό.
και τα 28 αρια ακριβα ειναι θα πεσουμε στα 24.28 γρ… θα ρηχνουμε όλλοι τον χειμωνα