Γενικές Ανακοινώσεις

Status
Not open for further replies.
Αγαπητά μέλη, στην ενότητα Πωλείται πλέον θα μπορούν να βάζουν αγγελίες μόνο μέλη με τουλάχιστον 100 μηνύματα στο φόρουμ. Ο κανόνας αυτός ισχύει για όλες τις νέες καταχωρήσεις. Λόγω αυτού του νέου κανόνα, όλες οι αγγελίες θα αργούν λίγη ώρα μέχρι να δημοσιευτούν.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
 
Αγαπητά μέλη,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η επιλογή "Αναφορά", που υπάρχει σε κάθε ποστ, τέθηκε σε λειτουργία.
Έχουμε λάβει γνώση όλων των αναφορών σας που έχουν γίνει όλο το χρονικό διάστημα λειτουργίας του φόρουμ.
Θα τις εξετάσουμε όλες μία προς μία και θα προβούμε στις κατάλληλες ενέργειες.

Εκ της διαχείρισης, σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
 
Αγαπητά μέλη, στην ενότητα Πωλείται επικαιροποιήσαμε τους όρους χρήσης. Πλέον θα μπορούν να βάζουν αγγελίες μόνο μέλη με τουλάχιστον 100 μηνύματα στο φόρουμ, αλλά αυτές θα μπαίνουν αποκλειστικά για λογαριασμό των ιδίων και όχι τρίτων. Επίσης είναι υποχρεωτική η αναφορά τιμής. Ο κανόνας αυτός ισχύει για όλες τις νέες καταχωρήσεις. Λόγω αυτού του νέου κανόνα, όλες οι αγγελίες θα αργούν λίγη ώρα μέχρι να δημοσιευτούν.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
 
Η διαχειριστική ομάδα του Hunterslife εύχεται σε όλους εσάς και τις οικογένειες σας Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία και ευτυχία.

eastern_header-776x415.png
 
Αγαπητά μέλη, πλέον θα μπορείτε να ανεβάζετε φωτογραφίες στο φόρουμ απευθείας από την συσκευή σας χωρίς να χρειάζεται να ανέβει πρώτα σε κάποιο site. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο κουτάκι για τις εικόνες και μετά είτε να κάνετε drag and drop μέσα στο πλαίσιο που θα ανοίξει είτε να πατήσετε μέσα στο πλαίσιο και να επιλέξετε την φωτογραφία σας.

Ενημερωτικά θα δοκιμάσουμε αυτή την επιλογή για λίγες ημέρες ώστε να δούμε πως θα ανταπεξέλθουν οι πόροι του φόρουμ. Δυστυχώς υπάρχει η πιθανότητα να απενεργοποιηθεί πάλι αυτή η δυνατότητα αν δούμε ότι δημιουργείται πρόβλημα.

Καλή συνέχεια.
 
Αγαπητά μέλη τις επόμενες ημέρες θα κλειδώσουν τα θέματα όλων των επαγγελματιών οι οποίοι δεν συμμετέχουν στην οικονομική ενίσχυση του φόρουμ. Για τον λόγο αυτό αν θέλετε να γράψετε κάτι για κάποιον συγκεκριμένο επαγγελματία τότε θα πρέπει να το γράφετε σε άλλο θέμα αντίστοιχο του μηνύματος σας. Για παράδειγμα αν θέλετε να γράψετε για τα φυσίγγια του επαγγελματία Μαπάκη αντί να γράψετε το μήνυμα σας στο θέμα Μαπάκης, θα το γράψετε στο θέμα "Γνώμες φυσιγγιών" ή σε κάποιο άλλο παρεμφερές. Δυστυχώς δεν θα επιτρέπεται να ανοίξει κάποιο μέλος ένα θέμα για κάποιον επαγγελματία αποκλειστικά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
 
Αγαπητοί, ο Ηλίας @elias930i αναλαμβάνει καθήκοντα διαχειριστή. Εγώ θα παραμείνω ιδιοκτήτης και θα βοηθάω όσο μπορώ στον λιγοστό χρόνο που περνάω στο φόρουμ. Οποιοδήποτε μέλος θέλει να βοηθήσει την διαχείριση μπορεί να επικοινωνήσει με κάποιον από εμάς.

Καλή συνέχεια.
 
Αγαπητά μέλη,
Γνωρίζουμε ότι αρκετοί από εσάς διαθέτετε εμπειρία από συμμετοχή σε διάφορα φόρα και έχετε ενδιαφέρουσες προτάσεις προς βελτίωση της λειτουργικότητας του φόρουμ μας. Να ξέρετε ότι οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες και μπορείτε να τις στέλνετε σε προσωπικό μήνυμα σε οποιοδήποτε μέλος της διαχείρισης. Αυτό θα αποτρέψει την ύπαρξη πολλών διαφορετικών threads, που ίσως κάποιες φορές δημιουργούνται χωρίς λόγο.
Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας,
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
 
Επικαιροποίηση όρων χρήσης στην ενότητα "Πωλείται"

Αγαπητά μέλη,
πλέον θα μπορείτε να ποστάρετε αγγελίες, εφόσον έχετε τουλάχιστον 200 μηνύματα στο φόρουμ και έως 3 αγγελίες κατ' έτος. Το έτος ξεκινά από 1 Ιανουαρίου. Οι αγγελίες οφείλουν να μπαίνουν αποκλειστικά για λογαριασμό εσάς των ιδίων και όχι τρίτων, με υποχρεωτική αναφορά τιμής. Ο κανόνας αυτός ισχύει για όλες τις νέες καταχωρήσεις εφεξής. Λόγω αυτού του νέου κανόνα, όλες οι αγγελίες θα εγκρίνονται από τη διαχειριστική ομάδα εν ευθέτω χρόνω.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!
 
Σχετικά με το θέμα "Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα"

Αντιγράφουμε αυτολεξεί από τους όρους χρήσης του φόρουμ:

7. Οι δημοσιεύσεις δεν θα πρέπει να περιέχουν απόψεις οι οποίες ενδέχεται να προκαλέσουν αντιδράσεις σε μια μεγάλη ομάδα χρηστών/επισκεπτών του HuntersLife.gr .

8. Απαγορεύεται η δημοσίευση οποιουδήποτε περιεχομένου (κειμένου, εικόνων, ήχων, γραφικών κ.ο.κ.) με κομματικό, προσηλυτιστικό και αθλητικό/οπαδικό χαρακτήρα σε οποιαδήποτε θεματική ενότητα του HuntersLife.gr. Όταν αναφέρεται κομματικός χαρακτήρας, εννοείται οποιαδήποτε αναφορά ή σχολιασμός σε δημόσιο/α πρόσωπο/α που ανήκουν ή και δεν ανήκουν σε οποιοδήποτε πολιτικό ή κομματικό χώρο και είναι ή δεν είναι εν ενεργεία πολιτικός/οί, όπως και η αναφορά ή σχολιασμός οποιουδήποτε πολιτικού ή κομματικού χώρου εν ολοκλήρω ή εν μέρει καθώς και των θέσεων, απόψεων, προτάσεων και αποφάσεων αυτών.
Εξαίρεση αποτελούν μηνύματα που δημοσιεύονται σε μεμονωμένα θέματα συγκεκριμένων ενοτήτων, για την δημιουργία των οποίων προηγήθηκε η παραχώρηση σχετικής αδείας από τους αρμόδιους διαχειριστές, με την προϋπόθεση ότι αυτά δεν θα περιέχουν απόψεις «οπαδικού» χαρακτήρα.


Είναι κατανοητό ότι η ελληνική επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε αναβρασμό. Είναι επόμενο ο σχολιασμός της να είναι καθημερινός, ειδικά κιόλας απ' τη στιγμή που το κυνήγι μας έληξε. Ας μη ξεχνάμε ότι ο χώρος αυτός όμως έχει κυρίαρχα κυνηγετικό χαρακτήρα. Δεν είναι πολιτικό ή ειδησεογραφικό portal. Επομένως, ας προσπαθήσουμε όλοι να λέμε την άποψη μας χωρίς φόβο μεν αλλά και χωρίς καθόλου πάθος δε, συναισθανόμενοι πάντοτε τους συμφορουμίτες που μπορεί να έχουν αντιδιαμετρική άποψη από τη δική μας. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, αυτές τις μέρες, να τις περάσουμε πιο ψύχραιμα και ήρεμα. Θα μας βοηθήσει όλους αυτό.
 
Αντιγράφουμε αυτολεξεί από τους όρους χρήσης του φόρουμ:

Το HuntersLife.gr δεν αποτελεί μέσο προσωπικής ανάδειξης, διαφήμισης ή προβολής, ούτε πεδίο προσωπικών αντιπαραθέσεων.

Το HuntersLife.gr δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε εμπορική εταιρεία. Ως μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, δεν έχει κανένα στόχο πώλησης, προώθησης, διαφήμισης, δυσφήμισης ή εκμετάλλευσης προϊόντων ή υπηρεσιών οποιασδήποτε εταιρείας και δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς που αναφέρονται στην αρχή του παρόντος.

Το HuntersLife.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών […] διαφημιστικών banners [...]

6. […] Αν θέλετε να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μπορείτε να εκμεταλλευθείτε τους χώρους των banners, που βρίσκονται σε διάφορα σημεία των σελίδων του HuntersLife.gr. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τη διαφήμιση, επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους marketing, συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα.

Από την επικαιροποίηση όρων χρήσης στις Γενικές Ανακοινώσεις: «Αγαπητά μέλη τις επόμενες ημέρες θα κλειδώσουν τα θέματα όλων των επαγγελματιών οι οποίοι δεν συμμετέχουν στην οικονομική ενίσχυση του φόρουμ. Για τον λόγο αυτό αν θέλετε να γράψετε κάτι για κάποιον συγκεκριμένο επαγγελματία τότε θα πρέπει να το γράφετε σε άλλο θέμα αντίστοιχο του μηνύματος σας. […] Δυστυχώς δεν θα επιτρέπεται να ανοίξει κάποιο μέλος ένα θέμα για κάποιον επαγγελματία αποκλειστικά


Πρέπει να τονιστεί ότι όλοι αυτοί οι κανόνες δεν είναι καθ' αυτό απαγορεύσεις αλλά μάλλον όρια που έχουν τεθεί για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του HuntersLife.gr.



Από τα παραπάνω εδάφια των όρων χρήσης, αβίαστα, βγαίνει το συμπέρασμα πως η διαφήμιση με τους κανόνες που τη διέπουν (δηλαδή μόνο banner ή εγκεκριμένα θέματα από τη διαχείριση) αφορά σε επίσημους επαγγελματίες και όχι ερασιτέχνες μάστορες που αμείβονται για την παροχή υπηρεσιών τους. Λόγω ενός πρόσφατου νομικού ζητήματος, λοιπόν, αποφασίσαμε ως διαχείριση για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ, όπως λένε και οι όροι χρήσης, αλλά και την προστασία του χώρου και των μελών-ερασιτεχνών μαστόρων, να εναρμονιστούν κάποια θέματα με τους όρους χρήσης, κλειδώνοντας τα και προτρέποντας τους συμφορουμίτες μας οι αναφορές στα ποστ μας να μην ξεφεύγουν από το παραπάνω πλαίσιο και φέρουν σε δύσκολη θέση τους μάστορες ή/και το φόρουμ. Μπορεί να γίνεται στα ανάλογα θέματα, που ήδη υπάρχουν, παρουσίαση μιας καλαίσθητης εργασίας χωρίς να βαίνει στα όρια διαφήμισης ή προβολής μαστόρου. Αντίστοιχα, επειδή έχουμε παρατηρήσει ένα ασυνήθιστα τεταμένο κλίμα σε ιδιογομωτικά θέματα, υπεράνω υποψίας μέχρι πρόσφατα, δεν είναι συμβατή με τους όρους χρήσης ούτε η δυσφήμιση επαγγελματιών, ιδιαίτερα δε όταν αυτή βασίζεται σε προσωπικές διαφορές. Σας ενημερώνουμε πως στο μέλλον δε θα συνεχίσει να γίνεται καθόλου ανεκτή!

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση σας!
 
Αγαπητά μέλη, όλες οι αγγελίες στα θέματα Πωλείται και Ζητείται με ημερομηνία τελευταίας κίνησης πριν την 1η Ιουλίου 2019 θα διαγραφούν εντός μίας εβδομάδας. Όσοι από εσάς έχετε τέτοιες αγγελίες και θέλετε να παραμείνουν ενεργές σας παρακαλούμε να γράψετε ένα μήνυμα μέσα στην εβδομάδα.
 
Επικαιροποίηση όρων χρήσης

Αγαπητά μέλη,

Σχετικά με τις κυνηγετικές φωτογραφίες που μπορείτε να ποστάρετε στα ανάλογα θέματα του φόρουμ:

-τα θηρευμένα είδη θα πρέπει να είναι αποκλειστικά εντός της εκάστοτε ρυθμιστικής του έτους,
-σε επιτρεπόμενες ημέρες και ώρες της κυνηγετικής σεζόν
-σε επιτρεπόμενες περιοχές
-να μην προβάλλουν παράνομους τρόπους άσκησης θήρας ή σε ημέρες εντός σεζόν που απαγορεύεται η θήρα (π.χ.: πλήρης χιονοκάλυψη ή θήρευση λαγού εκτός Τετ-Σ-Κ)
-να μην υπερβαίνουν τα όρια κάρπωσης ανά άτομο
-τα θηράματα να παρουσιάζονται με τον τρόπο που τους αρμόζει και όχι κατακρεουργημένα κλπ
-σε κυνηγετικές εξορμήσεις από το εξωτερικό οφείλουν να παρουσιάζονται ομοίως με ευγενή τρόπο τα θηρευμένα είδη, που θα ακολουθούν τη νομοθεσία της εκάστοτε χώρας

Επί παράβασης των ανωτέρω όρων χρήσης η διαχείριση έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει επίμαχες φωτογραφίες, χωρίς προειδοποίηση.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας!
 
Αγαπητά μέλη,

Ενεργά θέματα στο φόρουμ μας υπάρχουν τόσα και όσα δυνάμεθα να διαχειριστούμε.
Όλα τα ενεργά θέματα υπόκεινται στους όρους χρήσεις, τους οποίους καλό είναι από καιρό σε καιρό να διαβάζετε.
Με αφορμή τα δρώμενα στο θέμα "Τούρκικα Όπλα", σας ενημερώνουμε πως είναι και θα παραμείνει ένα ενεργό θέμα του φόρουμ μας, στο οποίο σχολιάζουμε τα τουρκικά όπλα ως όπλα και όχι τις διακρατικές σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας κλπ.
Σαφέστατα, κάθε μέλος διατηρεί το δικαίωμά του να έχει τη γνώμη του και την αποκλειστική ευθύνη για το που θα διαθέσει τα χρήματά του προς αγορά όπλου.
Εάν δεν επιθυμεί ωστόσο να διαβάζει κριτικές για τα τούρκικα όπλα, ας μην μπαίνει στο εν λόγω θέμα.
Δε γίνεται όμως συνεχώς να ανακυκλωνόμαστε σε συζητήσεις για το τι κάνει λάθος/κακό η Τουρκία ή που έχει αδικηθεί η Ελλάδα και πως θα έπρεπε να αντιδρά. Δεν έχει παντελώς καμία σχέση με την ύλη του συγκεκριμένου θέματος.
Ως εκ τούτου, σας ενημερώνουμε πως τέτοια, off topic, ποστς, όταν θα προκύπτουν, θα διαγράφονται απ΄τη διαχείριση χωρίς πρότερη ενημέρωση και σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων σκηνικών από ίδιο μέλος, θα ακολουθούνται οι ποινές του κανονισμού λειτουργίας του φόρουμ μας.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ εκ των προτέρων για την κατανόησή σας!
 
Έγινε αναβάθμιση του φόρουμ η οποία κυρίως έχει στυλιστικές διαφορές αλλά κάποιες επιπλέον επιλογές. Αν κάποιο μέλος έχει κάποιο πρόβλημα μπορεί να επικοινωνήσει με την διαχείριση. Καλή συνέχεια.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top