Γενικές Ανακοινώσεις


Status
Not open for further replies.

HL Mod

Staff member
Αγαπητά μας μέλη,

οδεύουμε για δεύτερη φορά εντός λίγων μηνών σε καθολικό lockdown.

Έχοντας την πρότερη εμπειρία, όλοι καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό για την καθημερινότητα μας και τα επακόλουθα του για την ψυχική μας ισορροπία.
Σας παρακαλούμε θερμώς να είστε ψύχραιμοι και προσεκτικοί αυτή την περίοδο τόσο στην ανάγνωση ποστ συναδέλφων όσο και στη σύνταξη των δικών σας, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.
Δε μας είναι καθόλου ευχάριστο, τουναντίον είναι αφόρητα ψυχοφθόρο, να πρέπει να διαβάζουμε προσεκτικά ποστ προς ποστ και να προλαβαίνουμε "φωτιές" ή ακόμα χειρότερα να πρέπει να τις σβήνουμε εάν αυτές έχουν ξεσπάσει...

Επιπλέον, μέχρι νεωτέρας (που όλοι ευχόμαστε να υπάρξει σύντομα), το κυνήγι και το ψάρεμα ανεστάλησαν. Κύριο μέλημα όλων μας πρέπει να είναι να προστατεύσουμε το χώρο αυτό και τα μέλη του. Το διαδίκτυο είναι ένα ελεύθερο και χωρίς όρια μέσο, που η πληροφορία διαχέεται ανεξέλεγκτα. Έχουμε αρνητικές εμπειρίες απ'το παρελθόν, με απειλές για μηνύσεις κατά του φόρουμ και μελών. Γι αυτό θα σας παρακαλούσαμε δραστηριότητες που αυτή την περίοδο δε θεωρούνται σύννομες, να μην τις ποστάρετε, για το καλό όλων μας. Ο καθένας μας στην προσωπική του ζωή μπορεί να λαμβάνει τις ευθύνες των πράξεών του.

Όπως πάντοτε είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόησή σας!
 

HL Mod

Staff member
Το φόρουμ μας κάνει εμπάργκο στο αντικυνηγετικό μέσο "zougla.gr".
Δε θα ποστάρουμε links ή videos από αυτό το μέσο, οποιοδήποτε περιεχόμενο κι αν έχουν, ακόμα κι αν γίνεται με σκοπό για να το κατακρίνουμε.
Δε θα δώσουμε ξανά κανένα view, κανένα click, άρα και λεφτά σε κανέναν αντικυνηγό και ψευτο-οικολόγο στο φόρουμ μας!
 

Hunterslife Team

Staff member
Με την ευκαιρία των επερχόμενων εορτών η διαχειριστική ομάδα θα ήθελε να σας ευχηθεί ολόψυχα Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα με υγεία. Με το καλό να έρθει ένα πλούσιο από κάθε άποψη 2021 χωρίς προβλήματα και λύπες. Να χαίρεστε τις οικογένειες σας και πάντα όμορφες προσωπικές και κυνηγετικες στιγμές.

xmas.jpg
 
Status
Not open for further replies.
Top