Γενικές Ανακοινώσεις

Status
Not open for further replies.
Αγαπητά μας μέλη,

οδεύουμε για δεύτερη φορά εντός λίγων μηνών σε καθολικό lockdown.

Έχοντας την πρότερη εμπειρία, όλοι καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό για την καθημερινότητα μας και τα επακόλουθα του για την ψυχική μας ισορροπία.
Σας παρακαλούμε θερμώς να είστε ψύχραιμοι και προσεκτικοί αυτή την περίοδο τόσο στην ανάγνωση ποστ συναδέλφων όσο και στη σύνταξη των δικών σας, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.
Δε μας είναι καθόλου ευχάριστο, τουναντίον είναι αφόρητα ψυχοφθόρο, να πρέπει να διαβάζουμε προσεκτικά ποστ προς ποστ και να προλαβαίνουμε "φωτιές" ή ακόμα χειρότερα να πρέπει να τις σβήνουμε εάν αυτές έχουν ξεσπάσει...

Επιπλέον, μέχρι νεωτέρας (που όλοι ευχόμαστε να υπάρξει σύντομα), το κυνήγι και το ψάρεμα ανεστάλησαν. Κύριο μέλημα όλων μας πρέπει να είναι να προστατεύσουμε το χώρο αυτό και τα μέλη του. Το διαδίκτυο είναι ένα ελεύθερο και χωρίς όρια μέσο, που η πληροφορία διαχέεται ανεξέλεγκτα. Έχουμε αρνητικές εμπειρίες απ'το παρελθόν, με απειλές για μηνύσεις κατά του φόρουμ και μελών. Γι αυτό θα σας παρακαλούσαμε δραστηριότητες που αυτή την περίοδο δε θεωρούνται σύννομες, να μην τις ποστάρετε, για το καλό όλων μας. Ο καθένας μας στην προσωπική του ζωή μπορεί να λαμβάνει τις ευθύνες των πράξεών του.

Όπως πάντοτε είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόησή σας!
 
Το φόρουμ μας κάνει εμπάργκο στο αντικυνηγετικό μέσο "zougla.gr".
Δε θα ποστάρουμε links ή videos από αυτό το μέσο, οποιοδήποτε περιεχόμενο κι αν έχουν, ακόμα κι αν γίνεται με σκοπό για να το κατακρίνουμε.
Δε θα δώσουμε ξανά κανένα view, κανένα click, άρα και λεφτά σε κανέναν αντικυνηγό και ψευτο-οικολόγο στο φόρουμ μας!
 
Με την ευκαιρία των επερχόμενων εορτών η διαχειριστική ομάδα θα ήθελε να σας ευχηθεί ολόψυχα Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα με υγεία. Με το καλό να έρθει ένα πλούσιο από κάθε άποψη 2021 χωρίς προβλήματα και λύπες. Να χαίρεστε τις οικογένειες σας και πάντα όμορφες προσωπικές και κυνηγετικες στιγμές.

xmas.jpg
 
Γεια χαρά σε όλους. Αν υπάρχει κάποιο μέλος που θέλει να βοηθήσει στη διαχείριση ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα. Η ενασχόληση σας μπορεί να γίνει και ανώνυμα αν το προτιμά κάποιος.
 
Αγαπητά μέλη, για προσωπικούς λόγους δεν μπορώ να συνεχίσω στην ιδιοκτησία του φόρουμ. Προσπάθησα να βρω κάποιο παλικάρι να αναλάβει αλλά έως τώρα δεν τα έχω καταφέρει. Οι υποχρεώσεις του φόρουμ είναι καλυμμένες έως 31.12.2022 οπότε και θα κλείσει ο κύκλος του αν δεν βρεθεί νέος ιδιοκτήτης. Τα παιδιά της διαχείρισης θα συνεχίσουν το έργο τους έως τότε και τους ευχαριστώ πολύ.
 
Καλησπέρα σε όλους. Κάποια στιγμή από σήμερα το βράδυ μέχρι την Κυριακή θα γίνει μεταφορά των servers του φορουμ σε άλλο πάροχο. Αυτή η ενέργεια αποτελεί αναβάθμιση αφού θα πάμε σε VPS (Εικονικός Ιδιωτικός Σέρβερ) το οποίο θα δώσει σε εμένα και στον νέο ιδιοκτήτη πολλές παραπάνω δυνατότητες. Στον σύνδεσμο παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για όποιον ενδιαφέρεται εγκυκλοπαιδικά.

https://dnhost.gr/hosting/vps-hosting/what-is-vps

Η παραπάνω ενέργεια ενδεχομένως να προκαλέσει κάποια προβλήματα στην λειτουργία του φόρουμ τα οποία δεν μπορούμε να αποφύγουμε. Μηνύματα μπορεί να χαθούν ή να μπερδευτεί η σειρά τους και φυσικά το φορουμ μπορεί να "πέσει". Ζητώ την υπομονή σας μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία οπότε και θα σας ενημερώσω.

Καλή συνέχεια σε όλους.
 
Last edited:
Το φόρουμ μας κάνει εμπάργκο στο αντικυνηγετικό μέσο "zougla.gr".
Δε θα ποστάρουμε links ή videos από αυτό το μέσο, οποιοδήποτε περιεχόμενο κι αν έχουν, ακόμα κι αν γίνεται με σκοπό για να το κατακρίνουμε.
Δε θα δώσουμε ξανά κανένα view, κανένα click, άρα και λεφτά σε κανέναν αντικυνηγό και ψευτο-οικολόγο στο φόρουμ μας!

Σας παρακαλώ για την προσοχή σας στο παραπάνω μήνυμα. Για κάποιους μπορεί να μην έχει αξία αλλά η απόφαση μας δεν έχει αλλάξει.
 
Αγαπητά μέλη, όπως θα έχετε παρατηρήσει κατά καιρούς κάνει εγγραφή ένα μέλος με το όνομα Δημήτρης και διάφορα usernames ο οποίος ανεβάζει βίντεο από το facebook (παλιότερα και από το Vimeo). Τα συγκεκριμένα βίντεο αποτελούν κακόβουλο λογισμικό και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πατάτε πάνω ούτε καν από περιέργεια. Αν και έχουμε προσπαθήσει να τον περιορίσουμε μπλοκάροντας τις ΙΡ του και διαγράφοντας τα μηνύματα του δυστυχώς υπάρχουν τρόποι να κάνει εγγραφή. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ξεμπλέξουμε από τον εν λόγω κύριο ή κυρία.
 
Αγαπητά μέλη,

Κατα καιρούς, κάποια μέλη:

- Κάνουν αναφορά σε πάσης φύσεως παράνομες ενέργειες τις οποίες τέλεσαν οι ίδιοι.
- Προτρέπουν σε παράνομες ενέργειες
- Ανεβάζουν φωτογραφίες με παράνομη δραστηριότητα
- Χρησιμοποιούν ακραίο λεξιλόγιο ( βρισιές, απειλές κτλ )

Όλα τα παραπάνω παραβιάζουν του κανόνες της κοινότητας.
Το θλιβερό είναι ότι το φαινόμενο εμφανίζεται και σε μέλη τα οποία προσφέρουν στην κοινότητα.
Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να κάνουμε διακρίσεις.
Η διαχειριστική ομάδα δεν μπορεί να κάνει τον αστυνόμο.
Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι δεν είναι ευχάριστο.

Κατα συνέπεια, όσοι παραβιάζουν τα παραπάνω, θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση.
Το χρονικό εύρος θα είναι από μία εβδομάδα μέχρι μόνιμα.

Ευχαριστώ
 
Αγαπητά μέλη,

Βλέπουμε πολλές φορές συγκεκριμένα μέλη να επιτίθονται σε άλλα για διάφορους λόγους με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένταση και να χαλάνε τα θέματα.
Όσες λύσεις δοκιμάστηκαν μέχρι στιγμής δεν απέδωσαν.
Προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα, τα μέλη που επιτίθονται σε άλλα μέλη, δημιουργούν ένταση και πρόβλημα θα απομακρύνονται ( Ban ).

Ευχαριστώ
 
Αγαπητά μέλη,

Μια και βρισκόμαστε στην αρχή της κυνηγετικής σεζόν, θα ήθελα υπενθυμίσω κάποιους κανόνες για τις φωτογραφίες που ανεβάζουμε.
Δεν ανεβάζουμε φωτο με θηράματα σε καπώ.
Δεν ανεβάζουμε θηράματα αραδιασμένα κάτω που σκοπό έχουν το ευκολότερο μέτρημα και την επίδειξη τις κάρπωσης.
Δεν ανεβάζουμε φωτογραφίες που έχουν σκοπό την απόδειξη της κάρπωσης.
Ανεβάστε φωτογραφίες που αποτυπώνουν στιγμές με παρέες, σκυλάκια, όπλα, φύση και θηράματα.
Ανεβάστε φωτογραφίες που θα ταίριαζαν να μπουν σε κυνηγετικό ημερολόγιο.

Ευχαριστώ
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top