Γενικές Ανακοινώσεις

Status
Not open for further replies.
Αγαπητοί συνάδελφοι, θα θέλαμε να επισημάνουμε την προσοχή σας όσον αφορά φωτογραφίες και σχόλια που πιθανόν να κάνουν κακό στην οικογένεια των κυνηγών. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά μάτια πάνω μας που ψάχνουν το παραμικρό ατόπημα ώστε να το χρησιμοποιήσουν εναντίον μας. Να είστε καλά, εκ της διαχείρισης.
 
eginitis.jpg
Καλώς Ορίζουμε στο φόρουμ μας τον προπονητή σκοποβολής κ. Μπάμπη Αιγινήτη!!!
Με τη συμμετοχή του στο φόρουμ, είναι πρόθυμος να μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις του για τα σκοπευτικά θέματα καθώς και να μας παρουσιάσει τη σχολή σκοποβολής της οποίας επιμελείται.
 
"ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΝΕΑ" και δράσεις HuntersLife !

LAST_1_1_zpsipzwpjhj.jpg

LAST_2_2_zpszj6g77bb.jpg
 
Αγαπητά μέλη σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα η διαχειριστική ομάδα του HL μεγάλωσε αφού μας έκαναν την τιμή να γίνουν διαχειριστές οι konstantinos, PEPE74 και giannis corfu. Η βοήθειά τους θα είναι πολύτιμη αφού το έχουν αποδείξει με την συμμετοχή τους και την καθολική αποδοχή τους από τα μέλη στο διάστημα λειτουργίας του φόρουμ.
 
Αγαπητά μέλη ,
Αναφερόμαστε στο θέμα που προέκυψε με το thread “ Βαφή καραμπίνας....Που πας κακόμοιρε””.
Γράφτηκαν πολλές απόψεις μέχρι που από ένα σημείο και μετά το thread γέμισε άσχετα μηνύματα που δεν είχαν καμία σχέση με το θέμα .Η διαχείριση , ακολουθώντας για μία ακόμα φορά τους όρους χρήσης ως όφειλε , καθάρισε το θέμα από ποστ που θα μπέρδευαν τον αναγνώστη. Τα ποστ που σβήστηκαν ήταν αρκετών μελών, μαζί και Διαχειριστών/μοντς.
Το πρώην μέλος «Ευριπίδης» βλέποντας την αφαίρεση του δικού του ποστ, ζήτησε την απενεργοποίηση του λογαριασμού του με την κατηγορία ότι η διαχείριση έσβησε το ποστ, χωρίς να τον απασχολούν όμως η ουσία της κίνησης ή οι διαγραφές μνμ άλλων μελών .
Μάταια εξηγήσαμε ότι η πρόθεση μας ήταν ΜΟΝΟ ο καθαρισμός και το σουλούπωμα του thread. Βρήκαμε τοίχο για κάτι φαινομενικά απλό και που εκπορεύτηκε από τους Ορους Χρήσης που το μέλος έχει αποδεχθεί προκειμένου να είναι ενεργό !
Κατοπιν ζήτησαν την διαγραφή τους, το πρώην μέλος «Νικολής» και «Κάστορας» .Εμείς δεν πιστεύουμε στις εν θερμώ αποφάσεις και δεν διαγράψαμε άμεσα τον Νικολή , (θα θέλαμε να το ξανασκεφτεί σε ηρεμία)......αφού όμως επέμενε, είμασταν υποχρεωμένοι να το σεβαστούμε. Με λύπη παρακολουθήσαμε 3 μέλη να αποχωρούν κατόπιν ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ .
Από εκείνη τη στιγμή, η διαχείριση ζήτησε επανειλλημένως να μας πουν τα μέλη του HL αν τους σβήσαμε κάποιο ποστ ή τους κάναμε την οποιαδήποτε σύσταση να γράφουν διαφορετικά ή οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί επέμβαση στην ελευθερία να γράφουν εντός όρων χρήσης.
Δυστυχώς δεν εμφανίστηκε ούτε ΕΝΑΣ ....αντί αυτού είδαμε ασαφή ποστ με γενικόλογες κατηγορίες περί φόρουμ που παλιά ήταν όμορφα, ενώ τώρα μέσα σε 4 μέρες, δεν είναι . Σημειώνουμε με μεγάλη λύπη ότι κανείς, μα κανείς δεν έστειλε ένα μνμ, δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο να συζητήσει το πιθανό του αίτημα….πράγμα πολύ περίεργο ιδιαίτερα αν κάποιος δηλώνει δεξιά και αριστερά, καλοπροαίρετος άνθρωπος.
Μεχρι προχθές, το φόρουμ μας εντυπωσίαζε με την «αφύσικα» υψηλή επισκεψιμότητα κι ας ήταν εκτός σεζόν ........και ξαφνικά μέσα σε ελάχιστες μέρες το φόρουμ έγινε προβληματικό , έγινε το φόρουμ το οποίο είναι στην χειρότερη του φάση και διάφορα τέτοια .Φυσικά δεν είναι έτσι σε καμία περίπτωση. Τα στατιστικά μας το αποδεικνύουν, και τα θέματά μας εμφανίζονται ψηλά σε μηχανές αναζήτησης, έστω και εκτός σεζόν !
Οι εκτιμήσεις 5-6 ανθρώπων με συγκεκριμένες πικρίες και προσωπικά αδιευκρίνιστα για τους πολλούς, κίνητρα, σαφώς και δεν είναι η πλειοψηφία. Τα στατιστικά της πλατφόρμας που μετράει «μοναδικές επισκέψεις» μελών και «επισκεπτών»….δεν το δικαιολογούν !!!
Συστήνουμε λοιπόν ακόμα μία ύστατη φορά στα «δυσαρεστημένα» μέλη να μας αποστείλουν μνμ ή να μας πάρουν τηλέφωνο να δούμε τί έχει προκύψει ….. Να βάλουμε κάτω τα γραπτά και καλοπροαίρετα να κουβεντιάσουμε ο καθείς το πιθανό του ερώτημα. Οι δημόσιες ανέξοδες μεγαλοστομίες για δημιουργία εντυπώσεων δεν αφορούν σε σοβαρούς ανθρώπους και ούτε μπορεί να ιδρώσουν τα αυτιά μας… Ας συμπεριφερθούν κάποια στιγμή με την ωριμότητα και σοβαρότητα της ηλικίας τους και να πράξουν το αυτονόητο και να αφήσουν τα μέλη που ΔΕΝ είναι δυσαρεστημένα να συνεχίσουν στο φόρουμ με ηρεμία .
Το HL , όπως τα περισσότερα φόρουμ , είναι ελεύθερο χωρίς συνδρομές και χωρίς υποχρεώσεις από τα μέλη του πλην της τήρησης των λεπτομερών Ορων Χρησης. Κανένα μέλος δεν είναι υποχρεωμένο να συμμετέχει σε έναν χώρο που δεν του αρέσει, ούτε από το πουθενά, να απαιτεί με τη λιγοστή παρέα του το οτιδήποτε, χωρίς πρότερη συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες….Αυτά επιτάσσει η σύγχρονη Δημοκρατία, δηλαδή την τήρηση των κοινά αποδεκτών αρχικών κανόνων λειτουργίας μιας πολυμελούς ομάδας !
Ευχόμαστε λοιπόν , από σήμερα και μετά , να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και να πράξουν το αυτονόητο ώστε να συνεχίσουμε με ησυχία και ηρεμία . Εμείς σαν διαχείριση είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε την ηρεμία του HL και αυτό θα πράξουμε χωρίς δεύτερες σκέψεις.
Ευχαριστούμε
 
Αγαπητά μέλη σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα η διαχειριστική ομάδα του HL μεγάλωσε αφού μας έκαναν την τιμή να γίνουν διαχειριστές οι konstantinos και ilias7316. Η βοήθειά τους θα είναι πολύτιμη αφού το έχουν αποδείξει με την συμμετοχή τους και την καθολική αποδοχή τους από τα μέλη στο διάστημα λειτουργίας του φόρουμ.
 
Αγαπητά μέλη καλημέρα. Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως πλέον το φόρουμ μας τρέχει σε πρωτόκολλο https αντί για http. Αυτό πρακτικά σημαίνει μεγαλύτερη ασφάλεια για όλη την πληροφορία που ανταλλάσσεται μεταξύ του φόρουμ και του browser που χρησιμοποιούμε αφού θα είναι κρυπτογραφημένη η επικοινωνία. Αν παρατηρήσετε κάποιο πρόβλημα σας παρακαλώ να επικοινωνήσετε με την διαχειριστική ομάδα. Για όσους έχουν κάνει σελιδοδείκτη το φόρουμ σας παραθέτω παρακάτω τον νέο σύνδεσμο.

https://www.hunterslife.gr/forums/


Για περισσότερες εγκυκλοπαιδικές γνώσεις δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.ired.gr/blog/item/3557-what-is-http-https.html
 
Last edited:
Αγαπητά μέλη, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει δημιουργηθεί ένα νέο πεδίο το οποίο μπαίνει κάτω από το άβαταρ και στο οποίο μπορείτε να βάλετε το μικρό σας όνομα. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να συμπληρώσετε το πεδίο αυτό σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες. Η διαδικασία θα σας πάρει 2 λεπτά το πολύ.

Πηγαίνουμε στο username μας και πατάμε στο «Προσωπικές λεπτομέρειες»

upload_2017-6-30_20-10-47.png

Στη συνέχεια πηγαίνουμε στο πεδίο «Όνομα» και γράφουμε το όνομά μας

upload_2017-6-30_20-10-55.png

Τέλος πατάμε στο κουμπί «Save Changes»

upload_2017-6-30_20-12-14.png
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή βοήθεια η διαχειριστική ομάδα θα είναι στην διάθεσή σας.
 
Αγαπητά μέλη θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως πλέον κάτω από το άβαταρ θα φαίνεται μόνο η πληροφορία του ονόματος και της περιοχής σας. Για να φαίνονται αυτά τα δύο πεδία θα πρέπει να είναι συμπληρωμένα στο μενού Προσωπικές Λεπτομέρειες. Όλα τα υπόλοιπα πεδία θα είναι ορατά στο προφίλ του κάθε μέλους. Όπως πάντα η διαχειριστική ομάδα είναι στην διάθεσή σας.
 
Αγαπητά μέλη θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια ακόμα αλλαγή στο φόρουμ. Η υπογραφή του κάθε μέλους πλέον θα είναι ορατή μόνο στο προφίλ του. Ο λόγος είναι ότι υπάρχει ο κίνδυνος η google να θεωρεί μη ασφαλές το φόρουμ λόγω των διάφορων συνδέσμων που χρησιμοποιούνται στις υπογραφές. Επίσης, αυτό κάνει πολύ πιο ευανάγνωστα όλα τα θέματα της σελίδας μας.

Όλες οι αλλαγές που έγιναν τις τελευταίες ημέρες είναι καθαρά για το καλό του φόρουμ. Σκεφτείτε πως αν η google θεωρεί ασφαλές το φόρουμ μας τότε σε αναζητήσεις που θα γίνονται σε μηχανές αναζήτησης το φόρουμ θα είναι ψηλά στη λίστα. Αυτό είναι ένα κέρδος για όλους μας αφού θα μας διαβάζουν περισσότερα μέλη. Υπάρχει πολύ πληροφορία χρήσιμη στις σελίδες μας και με αυτόν τον τρόπο θα προσελκύσουμε περισσότερο κόσμο.

Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε αυτές τις κινήσεις. Εκ της διαχείρισης.
 
Αγαπητά μέλη όποιος θα ήθελε να βοηθήσει το HL από την θέση του Moderator παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας.

Εκ της διαχείρησης.
 
Last edited by a moderator:
Αγαπητά μέλη, πολλά από τα smiles που χρησιμοποιούσαμε έως τώρα δεν υπάρχουν πια. Ο λόγος είναι ότι διαγράφηκε η πηγή τους. Προς τον παρόν θα συνεχίσουν να υπάρχουν τα υπόλοιπα.

Εκ της διαχείρισης.
 
Αγαπητά μέλη, όλες οι αγγελίες που δεν έχουν κάποια κίνηση μετα την 1η Μαρτίου θα μεταφερθούν σύντομα στις διεκπεραιωμένες. Σας παρακαλούμε να επικοινωνησετε με την διαχείριση αν θέλετε να κλείσουμε και κάποια από τις υπόλοιπες ή αν ακόμα θέλετε να κρατήσουμε ενεργές κάποιες από τις παλιές.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top