Βελτιώσεις - παρεμβάσεις σε κυνηγετικά όπλα

Τα συνθετικά (καλής ποιότητας) είναι το μέλλον. Πρέπει να εφαρμοστούν και στα δίκαννα. Κάποιοι κατασκευαστές το κάνουν (baikal, browning).
Αν δω πλάγιο με πλαστικό η κεραμική βαφή ανεβάζω μυωπία 2 βαθμούς 🤪.

Σε καραμπίνα και ποζε ναι μαρεσει τύπου καρμπον μπορεί να είναι πούπουλα και αθάνατα με θηκουλες για βαρυδομα κτλ

τα ακριβά και χειροποίητα όπλα δεν θα βάλουν ποτέ συνθετικά μέρη διότη κατεβένει η ποιότητα και σαφός και η τημη..
είναι όπως τα αμάξια και τα ρολόγια ...
ποτέ ένα ηλεκτρικό αμάξι δε μπορεί να φτάσει τη τιμη ενός μα κηνητήρα η όπως ένα smartwatch δε μπορεί να φτάσει τη τιμή ενός μηχανικού

Ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει αν πάρω μια αποθήκη από Rafaello ethos μπορώ να την βάλω στην black eagle 3 και να βάλω κάνη AI απο rafaello ; Εμένα μου φαίνεται εφικτό αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν είναι έτσι ακριβός όπως φαίνεται

Last edited:
Ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει αν πάρω μια αποθήκη από Rafaello ethos μπορώ να την βάλω στην black eagle 3 και να βάλω κάνη AI απο rafaello ; Εμένα μου φαίνεται εφικτό αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν είναι έτσι ακριβός όπως φαίνεται
Πάρε μια beretta να αγαλλίαση η ψυχή σου 😇

Πάρε μια beretta να αγαλλίαση η ψυχή σου 😇
Είχα αρκετές αλλά βαριέμαι να μπω στην διαδικασία να το πουλήσω και να αγοράσω άλλο 😂 άλλωστε το υπόλοιπο όπλο είναι το ίδιο ίδιο κοντάκι με comfort 3 βάση σχεδόν ίδια απλά έχει άλλον σχεδιασμό οπότε το σκέφτομαι από το να μπω σε μια διαδικασία να το πουλήσω και σίγουρα δεν θα το πληρώνουν θα το θέλουν 1000€ θα δώσω αν γίνετε εγώ τα 1000€ και θα το κάνω όπως θέλω. Ουτος ή άλλος για να πάρω μια έστω bi diamond θα περάσω τα 1000€ γιατί έχει 2560€.

Last edited:
Γιατί δεν ρωτάς στον Κιργια αν ταιριάζει η νέα κάννη, η τι μπορεί να γίνει.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να αντικατασταθεί η κάνη της Μ2 με άλλη χωρίς υπερυψωμένη ρίγα και τι πιθανή τροποποίηση θα χρειαστεί;

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να αντικατασταθεί η κάνη της Μ2 με άλλη χωρίς υπερυψωμένη ρίγα και τι πιθανή τροποποίηση θα χρειαστεί;
Αρκετα πραγματα αλλαζουν ,περα απο την καννη θελεις αλλη αποθηκη ,παππια ,βιδα παππιας

Last edited:
Γιατί δεν ρωτάς στον Κιργια αν ταιριάζει η νέα κάννη, η τι μπορεί να γίνει.
Δεν έχει έρθει στην Ελλάδα ακόμη με μεγάλο δαχτυλίδι αλλά από ότι έχω δει μόνο η super black eagle 3 έχει βγει στην Αμερική βέβαια εκεί της λένε όλες super black eagle ακόμη και την magnum και την 20αρα. Εκείνο που έχω δει οπτικά είναι ότι πιθανότατα να θέλει λίγο να φαγωθεί η πάπια μπροστά στην κάνη γιατί οπτικά μου φαίνεται φαρδύτερη.

Δεν έχει έρθει στην Ελλάδα ακόμη με μεγάλο δαχτυλίδι αλλά από ότι έχω δει μόνο η super black eagle 3 έχει βγει στην Αμερική βέβαια εκεί της λένε όλες super black eagle ακόμη και την magnum και την 20αρα. Εκείνο που έχω δει οπτικά είναι ότι πιθανότατα να θέλει λίγο να φαγωθεί η πάπια μπροστά στην κάνη γιατί οπτικά μου φαίνεται φαρδύτερη.
Γιαυτό είπα να αναζητήσεις έγκυρες απαντήσεις.

Back