Alex όπως σου είπα θα σου γράψω προσπαθώντας , όσο μπορώ καλύτερα τη διαδικασία που έκανα εγώ για το βάψιμο του όπλου μου , 1 ) Πρώτον έπεσε ντρεμελ με γυαλόχαρτο , εκεί που έπρεπε γυαλόχαρτο με το χέρι , και γενικά καθάρισμα τελείως το παλιό χρώμα , 2 ) έπειτα απολίπανση με ένα καθαριστικό της εταιρίας ETALON το οποίο η εταιρία το δινει σαν καθαριστικό σιλικόνης , η απολίπανση εγινε ως εξής , λεκανακι και βούτηγμα μέσα όλα τα μέταλλα , και καθάρισμα με βουρτσάκι , καθώς και μετά με πανί που δεν αφήνη ίχνη ( αυτό μου το έδωσε φίλος χρωματοπώλης ) και όταν στέγνωση καλά , 3 ) πέφτει το πρώτο χέρι αστάρι σε σπρέι AkzoNobel Sikkens και σαν χρώμα Spotprimer Yellow , σαν αστάρι έχει και άλλους χρωματισμούς , 4 ) μετά από 12 ώρες έριξα το πρώτο χέρι χρώμα , να πω ότι όλες οι εργασίες έγιναν σε εσωτερικό χώρο , και θερμοκρασία 20 - 25 βαθμούς , αυτό γιατί έτσι το σκέφτηκα εγώ , γιατί πιστεύω τα υλικά λειτουργούν πιο ήπια , χωρίς να πιεζονται από εξωτερικές θερμοκρασίες , αλά ούτε και υγρασία , 5) Και το τελευταίο στάδιο είναι το πέρασμα με ένα βερνίκι ματ σε σπρέι επίσης μετά από 12 ώρες , αυτό ήταν όλο το διαδικαστικό κομματι που έκανα εγώ για το βάψιμο . Ο χρόνος μας μαθαίνει τα πάντα .
Και για να τα πούμε όλα το χρώμα που επέλεξα είναι RAL 7006 ματ . Δεν νομίζω να ξέχασα να πω κάτι .