Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μετά το 8:20 λεπτό δεν νομίζω ότι αυτό λέγεται κυνήγι!!! Μπορεί ο αριθμός των πουλιών να είναι μεγάλος αλλά αυτό ποιο πολύ ντροπή μου κάνει!
πλακωσε το βαρη πυροβωλικο φιλαρακιιι,,δεν νωνιζω κανενας απο αυτους να σημαδευανε οταν τουφεκουσανεthink ωντος λιγο ακραιωωωω κυνηγιιιιthink.terror..terror..terror..terror..hair..hair.

Τι λες τωρα Νικηφορε ,Δεν ειδες την ξανθια στις ειδησεις που σκωτωσε μαυρη καμηλοπαρδαλη που ειναι ειδος υπο εξαφανηση,για να φωτογραφηθη μαζι της,Την κραξανε βεβαια αλλα τι να το κανεις; Ο ανθρωπος ειναι το μεγαλητερο θηριο

Μετά το 8:20 λεπτό δεν νομίζω ότι αυτό λέγεται κυνήγι!!! Μπορεί ο αριθμός των πουλιών να είναι μεγάλος αλλά αυτό ποιο πολύ ντροπή μου κάνει!

... και εμείς άμα δούμε κανένα κοπαδάκι με 5-6 τρυγονάκια , λέμε πωωωωωωωωωω ρε συ πολλά πουλιά.
... είναι άδικος αυτός ο κόσμος για εμάς τους Έλληνες κυνηγούς.:(:(:(

Θα το δικαιολογουσα, μονο αν γινοταν σε επιβλαβη...
Τα τελευταία βίντεο είναι από ΗΠΑ που η χιονοχηνα θεωρείται επιβλαβες. Έχει αυξηθεί ο πληθυσμός τους τόσο που κάνουν τεράστιες ζημιές σε καλλιεργησιμες εκτάσεις. Έχω την εντύπωση ότι σε κάποιες πολιτειες επιτρέπεται το κυνήγι τους χωρίς όριο κάποιο διάστημα.
Και πάλι όμως το να σκαγιαζεις την πλαση με τόσα τραυματισμενα δεν νομίζω ότι είναι τόσο ηθικο.

Status
Not open for further replies.
Back