πλακωσε το βαρη πυροβωλικο φιλαρακιιι,,δεν νωνιζω κανενας απο αυτους να σημαδευανε οταν τουφεκουσανεthink ωντος λιγο ακραιωωωω κυνηγιιιιthinkΜετά το 8:20 λεπτό δεν νομίζω ότι αυτό λέγεται κυνήγι!!! Μπορεί ο αριθμός των πουλιών να είναι μεγάλος αλλά αυτό ποιο πολύ ντροπή μου κάνει!
Μετά το 8:20 λεπτό δεν νομίζω ότι αυτό λέγεται κυνήγι!!! Μπορεί ο αριθμός των πουλιών να είναι μεγάλος αλλά αυτό ποιο πολύ ντροπή μου κάνει!
Θα το δικαιολογουσα, μονο αν γινοταν σε επιβλαβη...Μετά το 8:20 λεπτό δεν νομίζω ότι αυτό λέγεται κυνήγι!!! Μπορεί ο αριθμός των πουλιών να είναι μεγάλος αλλά αυτό ποιο πολύ ντροπή μου κάνει!
Τα τελευταία βίντεο είναι από ΗΠΑ που η χιονοχηνα θεωρείται επιβλαβες. Έχει αυξηθεί ο πληθυσμός τους τόσο που κάνουν τεράστιες ζημιές σε καλλιεργησιμες εκτάσεις. Έχω την εντύπωση ότι σε κάποιες πολιτειες επιτρέπεται το κυνήγι τους χωρίς όριο κάποιο διάστημα.Θα το δικαιολογουσα, μονο αν γινοταν σε επιβλαβη...
Κι εγω μαζι σου Βασιλη, σε περιπτωση που δεν τα αποτελειωνουν μετα...Και το επιβλαβες πρέπει να έχει ακαριαιο θάνατο, δεν πρέπει να βασανιζεται κανένα ζωντανό
Αυτος,ονομαζεται ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ!
Ήθελε να του πάρει το ξύλο παρά να τον βοηθίσει! Πολλές φορές που δεν βλέπουμε ολόκλυρα τα βιντεάκια δεν μπορούμε να δούμε και ολόκλυρη την αλήθεια!!!Συγκλονιστικό .........