Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι έγινε ; κανένας δεν ξέρει;
Γιώργο το μόνο που μπορώ να σου πω , αν θέλεις να δεις κάτι παραπάνω χωρίς να θέλω να σου το παίξω έξυπνος η παντογνώστης , βρες να δεις την συνεντεύξει του John svamb αν το λέω σωστά το όνομα τού , σε συνέντευξη το 2016 σε Γαλλικό κανάλι . Και πάλι ζητώ συγνώμη αν αυτό που σου λέω να δεις δεν είναι σχετικό με το ερώτημα σου . Η μπορεί να το έχεις δει κιόλας. Γιώργο σου ζητώ συγνώμη το όνομα του είναι Κλάους Σβαμπ
 
Last edited:
Γιώργο το μόνο που μπορώ να σου πω , αν θέλεις να δεις κάτι παραπάνω χωρίς να θέλω να σου το παίξω έξυπνος η παντογνώστης , βρες να δεις την συνεντεύξει του John svamb αν το λέω σωστά το όνομα τού , σε συνέντευξη το 2016 σε Γαλλικό κανάλι . Και πάλι ζητώ συγνώμη αν αυτό που σου λέω να δεις δεν είναι σχετικό με το ερώτημα σου . Η μπορεί να το έχεις δει κιόλας. Γιώργο σου ζητώ συγνώμη το όνομα του είναι Κλάους Σβαμπ
Θεώδορε μη μου λες συγνώμη!!! μια απορία έχω και φαντάστηκα ότι εδώ που πολλοί γνωρίζουν όλες τις λεπτομέρειες για διάφορα θέματα θα γνωρίζουν και αυτό! ...
 
Οταν ακουω για μεταλλαξεις, τροποποιηση dna και τα συναφη, μου αναβουν τα λαμπακια.
Προσπαθήστε να λαμβάνετε το νόημα ενός μηνύματος και μην αφήνετε φορτισμένες λέξεις να σας ανάβουν τα λαμπάκια και να εκτροχιάζουν την κουβέντα. Το βιολογικό DNA, δουλειά του είναι να αλλάζει –και ευτυχώς το κάνει–, ώστε να αντιμετωπίζει τις αντιξοότητες του περιβάλλοντος. Το κοινωνικό μας DNA είναι εκείνο που έχει μείνει στάσιμο σε βαθμό εκφυλισμού και δέχεται οποιονδήποτε παρασιτικό εισβολέα σαν ευεργέτη και βασίζει την [απλή] επιβίωση του οργανισμού του στην άκριτη προσαρμογή.

Προσωπικά, ούτε υποστηρίζω ούτε αναπαράγω δεισιδαιμονικά σενάρια τα οποία αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από τους πραγματικούς κινδύνους και χρησιμοποιούνται από τις εξουσίες ώστε να άρουν τις υγιείς αντιδράσεις και τις λογικές αρνήσεις. Όμως, δεν σιγοντάρω και τους εξουσιαστές και τους εκμεταλλευτές αυτής της κοινωνίας, που όταν έρχεται η ώρα της «λυπητερής», ρίχνουν τις ευθύνες τους στον κόσμο διοργανώνοντας κοκορομαχίες με χοντρά στοιχήματα. Βγάλαμε άκρη τελικά για το ποιοι ευθύνονται για το δημόσιο χρέος της Ελλάδας; οι υπεράριθμοι δημόσιοι υπάλληλοι ή οι φοροφυγάδες ελεύθεροι επαγγελματίες;

Όσον αφορά τον εμβολιασμό, εφόσον είναι προαιρετικός και από τον ιό προστατεύει μόνο τον εμβολιασμένο, είναι στην επιλογή του κάθε ατόμου αν θα προχωρήσει ή όχι σε αυτόν. Η κοινωνική πίεση και ο εκφοβισμός, κυρίως από τους μη ειδικούς, έστω κι αν πρόκειται για στελέχη της κυβέρνησης και τα φερέφωνα αυτών, μου θυμίζει την πίεση των παντρεμένων προς τους ανύπαντρους και για μένα τέτοιες κοινωνικές πιέσεις και εξαναγκασμοί, κρύβουν από πίσω τους την επιθυμία για ολοκληρωτισμό. Θέλουμε να δούμε την "επιλογή" μας να γίνεται καθολικά αποδεκτή ώστε μ’ αυτό το κριτήριο να θεωρηθεί σωστή.

Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι (και να νιώθουμε νορμάλ), θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να είμαστε εμβολιασμένοι για κάθε γνωστό ιό – παγκοσμίως. Αν τον επόμενο μήνα κηρυχθεί λήξη της πανδημίας, όπως έγινε με τη «γρίπη των χοίρων», νομίζετε πως το Σεπτέμβρη θα μιλάει κανείς για εμβόλια και κορονοϊούς; Σε κάποιον άλλο αόρατο εχθρό θα κατευθύνουν τα ένστικτά μας οι διαμορφωτές της γνώμης μας, και θα την ονομάσουνε κι αυτή κοινή. Όσο για την συμπόνια και την ευαισθησία προς τους ευπαθείς, τους ανήμπορους και τους αδικημένους αυτής της κοινωνίας, καλύτερα να μην την ανοίξουμε αυτήν την κουβέντα.

Οι κυβερνόντες και οι πάσης φύσεως ειδικοί, καλό είναι να προστατεύουν τις κοινωνίες προληπτικά και να φύγουν κάποια στιγμή από τη θέση να σε κάψω Γιάννη να σ’ αλείψω λάδι. Μπορεί να απαιτείται τυφλή εμπιστοσύνη στον πυροσβέστη που προσπαθεί να σε σώσει από την φωτιά, αλλά, τι πρέπει να γίνει αν αυτός ήταν και ο εμπρηστής, έστω και εξ αμελείας; Ακόμα και οι φοίνικες σε όλη την Ελλάδα έπεσαν θύματα της αμέλειάς τους το 2004. Όμως, ο προστατευτισμός, στην ασύδοτα "ελεύθερη" και παγκοσμιοποιημένη αγορά, είναι μια δαιμονοποιημένη λέξη.


ΥΓ.: Το DNA του ανθρώπου, αλλάζει προς το καλύτερο και μέσω της επιμειξίας. Φαντάζομαι όμως, εδώ μέσα, είναι πολλοί οι υπέρμαχοι της καθαρότητας της φυλής τους, έτσι δεν είναι; Πόσοι από αυτούς άραγε είναι εμβολιασμένοι και δεν φοβούνται τις μεταλλάξεις;

ΥΓ2.: Προσωπικά, θα επιδιώξω να εμβολιαστώ το Σεπτέμβρη που θα κατέβω στo αστικό περιβάλλον να ανανεώσω την άδεια θήρας και να φορτώσω ψήφους (δραμιάρες). Για την ώρα δεν υπάρχει διαθέσιμο μέσο ούτε και ανάγκη για εμβολιασμό. Ελπίζω, μέχρι τότε, αν δεν έχει λήξει η πανδημία, να έχει βγει το Pfizer 2.0. .pray to God.

(αν χαλάει το κέφι αυτή η συζήτηση, ας μεταφερθούν τα σχετικά μηνύματα στην κατάλληλη ενότητα)
 
Έχεις android ε; .yel.
No my friend!

Nokia 1313
acer Aspire 5630
Windows XP
Firefox 49.0
PS3 με το CoD MW3 μόνιμα μέσα.

Όπως καταλαβαίνεις... Άνθρωπος των σπηλαίων.
h03104.gif
 
Αν και το παραπάνω κακόγουστο μήνυμα φαίνεται να απευθύνεται στους εμβολιασμένους αντιεμβολιαστές (με βάση τους συνομωσιολόγους, ο εμβολιασμός αλλάζει το DNA), να ξέρετε ότι, μ’ αυτά τα χαζά που αφελώς αναπαράγετε για τους ανθρώπους που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη, όχι μόνο υποδαυλίζετε τον κοινωνικό αυτοματισμό, αλλά, κυρίως, παγιώνετε το ακαταδίωκτο των υπευθύνων (ειδικών και μη) οι οποίο επιστρατεύουν κάθε μέσο ώστε να αποσπάσουν τη συναίνεση του ατόμου στις ιατρικές τους πράξεις.
Γιάννη ποστάρισα στο Αστεία.

Το τι θα κάνει ο καθένας με το σώμα του είναι δική του και μόνο απόφαση.
Μόνο τα ζώα εμβολιάζονται χωρίς να συναινέσουν.
Αν παρασύρθηκε κάποιος με το αστείο μου, παρακαλώ να κάνει ένα reset.

Ποιό μήνυμα συμβάλει στο ακαταδίωκτο βρε Γιάννη, εδώ το ακαταδίωκτο έχει γίνει νόμος και συνήθης πρακτική του κράτους δεκαετίες τώρα !!!!

Η πίεση για εμβολιασμούς θα γίνει αφόρητη (το έχω ξαναγράψει) όσο πλησιάζει ο χειμώνας.
Αφόρητη όσο δεν πάει.
Μην σου κάνει εντύπωση αν δίνονται άδειες άνευ αποδοχών μέχρι τον εμβολιασμό.
Όποιος αντέξει, άντεξε.

Αυτούς ψήφισε η πλειοψηφία, αυτούς θα φάμε στην μάπα για 4 χρόνια.
Ο πιο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός στην Ελλάδα έχει διάρκεια μέχρι τις επόμενες εκλογές.
Μας έχουν όλοι (και είμαστε) το παιδί της σφαλιάρας.
Για ποιόν να μιλήσω, από παππού Καραμανλή, παππού Παπανδρέου, παππού Μητσοτάκη, μέχρι και τον @ρχι@@ τον τωρινό.
Όλοι κωλοσφουγγάριοι των αφεντάδων και από τις 2 μεριές του Ατλαντικού.

Αλλαγές χωρίς αίμα φίλε δεν γίνονται.
Ξέρεις κανέναν διατεθειμένο να "ματώσει" μεταφορικά ή κυριολεκτικά ;;;

Εγώ ούτε έναν (και ας το παίζουν όλοι επαναστάτες).
Η επανάσταση των περισσοτέρων είναι απλά μέθοδος ανέλιξης δια της πλαγίας οδού.
Όλοι οι "επαναστάτες" που γνωρίζω είναι οι πιο καλά βολεμένοι αρχιτεμπέληδες.
 
Last edited:
Γιάννη ποστάρισα στο Αστεία.
Το ξέρω Βασίλη, γι' αυτό και το αποκάλεσα κακόγουστο.
Όμως η "ένσταση" δεν απευθύνονταν σε σένα αλλά στην αναπαραγωγή γενικά τέτοιων δηκτικών αστείων με διχαστικό και πολωτικό περιεχόμενο. Ζητάω συγνώμη αν βγήκε σαν μομφή προς το πρόσωπό σου, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου.

Με το να στρέφουμε τη δυσαρέσκειά μας στους ομοίους μας που απλά θέλουν για ΧΥ λόγους να απολαύσουν το δικαίωμα της επιλογής (στην κάθε περίπτωση), στην ουσία συμβάλουμε έμμεσα στην κοινωνική πίεση που σκοπός της είναι η απόσπαση της συναίνεσης. Έχουν βάλει μυαλό και δεν θέλουν να την πατήσουν σαν τίποτα προηγούμενους "σωτήρες" της ανθρωπότητας, αλλά, το θεωρούν απίθανο ένας μελλοντικός "απελευθερωτής" της να τους καταδικάσει για τη μεθοδολογία τους.

Βαρέθηκα επίσης να ακούω για επανάσταση και αιματηρές ανατροπές, μόλις η κουβέντα αναφέρεται στην αμφισβήτηση, την άρνηση και το σκεπτικισμό απέναντι στα προτεινόμενα που έρχονται κάθε φορά με τη μάσκα του απαραίτητου. Δεν χρειάζεται να χύσουμε το αίμα μας για να βγούμε λίγο από τη βολεμένη μας ζωούλα και να δούμε το διπλανό μας ως συνάνθρωπο με ίδιες ανάγκες και ανησυχίες. Δεν χρειάζεται να κάνουμε επανάσταση για να πετύχουμε μια κοινωνική συνοχή με την οποία θα δυσκολεύουμε κάθε εκμεταλλευτή και καπηλευτή μας. Η αποξενωμένη στάση μας απέναντι στις κοινωνικές υποθέσεις, μας φέρνει όλους απέναντι σε τετελεσμένα γεγονότα και μας καθιστά ανίκανους για οποιαδήποτε αλλαγή. Η κριτική στάση και η ελεύθερη επιλογή, και ειδικά η άρνηση, είναι προνόμια ελεύθερων ανθρώπων. Είναι κρίμα να τα θυσιάζουμε στο βωμό του κομφορμισμού. Πολίτης δεν σημαίνει οπαδός.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top