Έτσι γίνετε όταν δεν έχει μέσα πυριτιδα
Ακριβώς το καψουλι μόνο του έχει την δύναμη να δίωξη τον συγκ...μεχρει την κανη και να την φραξη.....μου έχει τύχει σε ιδιογωμοσης φυσηγγια ...αν όμως έμεινε μέσα στον κάλυκα κάτι άλλο παιζειΈτσι γίνετε όταν δεν έχει μέσα πυριτιδα
Καλη επιλογη! Ριξε τα 8αρια στα τρυγονια. Πανε πολυ καλα.
8αρι παφυλα ο τσιγκούνης ο κυργιας.
Για να προλάβεις να πάρεις εσύ;Μην παίρνετε Ν10![]()
Μάγος είσαι?Για να προλάβεις να πάρεις εσύ;
Ειμαι στο τσακ να τα σαρωσω ολα τα 10αρια....Μην παίρνετε Ν10![]()
Απο την μερα που το εβγαλε 8αρι καλυκα εχει. Ειχαμε και αστοχια υλικου μια φορα χωρις παρατραγουδα ευτυχως.8αρι παφυλα ο τσιγκούνης ο κυργιας.
Μην μανουριαζεις ρε , αντε θα παρω πολλα 9αρια και μερικα 10αρια....
Αυτά φοβάμαι αλλιώς θα έπαιρνα κι εγώ.Απο την μερα που το εβγαλε 8αρι καλυκα εχει. Ειχαμε και αστοχια υλικου μια φορα χωρις παρατραγουδα ευτυχως.
Ειχαμε ριξει παρα πολλα και ακολουθησαν κι αλλα μετα το συμβαν. Αλλα το κακο μια φορα γινεται , εχεις δικιο.Αυτά φοβάμαι αλλιώς θα έπαιρνα κι εγώ.
Όχι αφήνω να στα χίλια από το αστεροειδες κλείσιμο δλδ δεν έβγαινε καν από το φυσιγγι για να μείνει στην κάνηΔηλαδή επευταν τα σκάγια και ο σηγκετροτηρας έμενε στην κανη????
ετοιμασου εσυ για τα μπασιματα να βγαλουμε τις Α400 βολτα!Ωραίος άνθρωπος φαίνεται ο κ. Αλαγιάννης. Στο τέλος της περασμένης σεζόν πήρα αρκετά φυσίγγια και η συνεργασία του ήταν άψογη. Επίσης κάνει πολύ καλές τιμές και σε όπλα και λοιπό εξοπλισμό!
Που να τα πάτε τα κουρτινόξυλα...ας φέρει την Academia.ετοιμασου εσυ για τα μπασιματα να βγαλουμε τις Α400 βολτα!