Αδέσποτες γάτες και πρόβλημα με εθελόντρια.

Του Λύτρα που χτύπησε τη γυναίκα του του πήρανε τα όπλα οπότε το ξύλο φόρτωμα δεν παίζει ούτε σαν απειλή.
Του Λύτρα ήταν ενδοοικογενειακή βία και με τον καινούργιο νόμο προβλέπεται η κατάσχαση των όπλων. Εδω είναι άλλο. Όχι ότι είναι καλό να τη χτυπήσει βέβαια. Αλλά όπως πάμε σε λίγο θα κλάνεις και θα σου κατάσχουν τα όπλα.

Του Λύτρα που χτύπησε τη γυναίκα του του πήρανε τα όπλα οπότε το ξύλο φόρτωμα δεν παίζει ούτε σαν απειλή.
Οι άδειες των κυνηγετικών όπλων δεν αφαιρούνται έτσι εύκολα των ραβδωτών αφαιρούνται γιατί φτερνιστηκες.

Του Λύτρα ήταν ενδοοικογενειακή βία και με τον καινούργιο νόμο προβλέπεται η κατάσχαση των όπλων. Εδω είναι άλλο. Όχι ότι είναι καλό να τη χτυπήσει βέβαια. Αλλά όπως πάμε σε λίγο θα κλάνεις και θα σου κατάσχουν τα όπλα.
Τότε δεν μένει παρά να κάνει κάποιος το ψυχικό να την πλακώσει για να δούμε θα του πάρουν τα κυνηγετικά όπλα.

Του το κατέσχεσαν το κυνηγετικό όπλο .
Το οποίο θα πάρει πίσω το ραβδωτό αν είχε πιστόλι ποτέ μόνο λόγο γνωριμιών αφού κοπάσει η ταραχή και κρατηθεί μυστικό και αυτό ίσως.Και να μην είναι άμεσο σε 2/3 χρόνια θα έχει δικαίωμα να βγάλει για κυνηγετικό πάλι για πλημμελήματα δεν έχει τέτοιο χρέωμα μόνο αν προκειται για ναρκωτικά εκεί δεν ξαναβγάζει τίποτα κάνεις και αυτό τελευταίως γιατί παλαιότερα δεν ίσχυε ούτε αυτό

Το οποίο θα πάρει πίσω το ραβδωτό αν είχε πιστόλι ποτέ μόνο λόγο γνωριμιών αφού κωπασρι η ταραχή και κρατηθεί μυστικό και αυτό ίσως
Δεν το ξέρουμε αν αυτό θα μπορούσε να γίνει και με οποιονδήποτε από εμάς.

Μπερδευτηκαμε λίγο.Να τα βάλουμε σε μια σειρά λίγο.

Γάτες
Εθελόντρια
Κτηνοβατες
Γκέι
Φοιτήτριες
Βόμβες
Νόμπελ
Λύκοι
Πάρνηθα
Νεροχύτης
Ο.Υ.Κ
Ξυλοφορτωμα
Νίντζα
Μαλάκια
Μεγαλοδικηγόρος
Ενδοοικογενειακή βία
Τσιμπεργκερ
Κυνηγετικά οπλα
Λύτρας
Νομοθέτες
Ραβδωτό
Κατάσχεση
Ψυχικό
Κακούργημα
Ημαρτον

Σωστά?

Ρε παιδια
Τωρα σοβαρα;

Μην γραφετε και μην λετε τετοια δημοσια
Κανεναν δεν θα απειλησει με βιαιοπραγια ο συναδερφος και ποσο μαλλον στο αστυνομικο τμημα
Ημαρτον δηλαδη
Εγώ είδα το συνάδελφο έτσι που γραφε απελπισμένο και απλά το πρότεινα τι θα έκανα στη θέση του τώρα δημόσιος λόγος ξεδημοσιος εγώ θα τους ξυλοφόρτωνα όλους όποιος μου δημιουργούσε θέμα από κει και πέρα δικό του το πρόβλημα.

Εγώ είδα το συνάδελφο έτσι που γραφε απελπισμένο και απλά το πρότεινα τι θα έκανα στη θέση του τώρα δημόσιος λόγος ξεδημοσιος εγώ θα τους ξυλοφόρτωνα όλους όποιος μου δημιουργούσε θέμα από κει και πέρα δικό του το πρόβλημα.
Γιαννη τιποτα προσωπικο μαζι σου φιλε
Ισα ισα αρκετα που γραφεις και μοιραζεσαι τα βρισκω σωστα

Αλλα βρισκω λαθος προσωπικα το ποιο πανω να το συμβουλευουμε δημοσια για τετοιο λογο και εισαι πανεξυπνος ανθρωπος και καταλαβαινεις πολυ καλα γιατι το λεω αυτο

Ο «ξυλοδαρμος/ξυλοφορτωμα ολων» που προτεινεις στον αγαπητο συναδελφο, θα του δημιουργησουν πολυ περισσοτερα προβληματα απο οσα εχει.
Ο φιλος θελει να προστατευσει την οικογενεια του, δεν επιθυμει να την φορτωσει με αλλες ανησυχιες, ουτε να βρεθει υπολογος εχοντας χασει και το δικηο του.
Ακομα και σε τουτο το αδιανοητα αργο και χρονοβορο κρατος, υπαρχουν αλλες διαδικασιες να δικαιωθεις, εστω και εν μερει.
Για μενα λοιπον, το χειροτερο που μπορει να κανει, ειναι να τους πλακωσει ολους στο ξυλο!!!

Κυνηγός ( άτομο που οπλοφορεί και σκοτώνει ζωάκια ) σήκωσε το χέρι του και χτύπησε κυρία που εθελοντικά έβαζε τροφή και νερό σε γατούλες.

Τον κλαίω ...
Και αν αποκτήσει και τίποτα ζαλάδες η άτυχης εθελόντρια, βλέπω να δουλεύει για να την ταιζει.

Back