ενω εσυ σαν σπεσιαλιστας του ειδους!!!Εδώ μερικοί δεν ξεχωρίζουν τα τραβελια![]()
Ρίξτε του ένα Μπαν να ξεκουραστεί.ενω εσυ σαν σπεσιαλιστας του ειδους!!!
Μπράβο ρε Γιούρι!Καλησπέρα σε όλη την παρέα.επειδη η τρέλα δεν πάει στα βουνά πήγαμε με την παρέα μου τον σκυλάκο δηλαδη εμείς σ' αυτά για την καθιερωμένη επίσκεψη στα αγαπημένα μας αγριοπερίστερα.καμμια σχέση τα πουλιά μ εκείνα παλαιότερων χρόνων αλλά δε βαριέσαι η βόλτα έγινε το διασκεδάσαμε βγήκε και ο μεζές και all good.τελικος απολογισμός 7 στο χέρι μεταξύ των οποίων μια καρεολα μπλε και δυστυχώς 3 χαμένα τα οποία με τη φορα που είχαν έπεσαν σ ένα φαράγγι αριστερά μου και ο παικτας δε μπορούσε να κατέβει.του χρόνου τώρα πάλι μόνο υγεία να έχουμε και φυσικά monofranchi gatakia
View attachment 79242
View attachment 79243
View attachment 79244
Μπράβο τρελαρα με την imitationαρα!Καλησπέρα σε όλη την παρέα.επειδη η τρέλα δεν πάει στα βουνά πήγαμε με την παρέα μου τον σκυλάκο δηλαδη εμείς σ' αυτά για την καθιερωμένη επίσκεψη στα αγαπημένα μας αγριοπερίστερα.καμμια σχέση τα πουλιά μ εκείνα παλαιότερων χρόνων αλλά δε βαριέσαι η βόλτα έγινε το διασκεδάσαμε βγήκε και ο μεζές και all good.τελικος απολογισμός 7 στο χέρι μεταξύ των οποίων μια καρεολα μπλε και δυστυχώς 3 χαμένα τα οποία με τη φορα που είχαν έπεσαν σ ένα φαράγγι αριστερά μου και ο παικτας δε μπορούσε να κατέβει.του χρόνου τώρα πάλι μόνο υγεία να έχουμε και φυσικά monofranchi gatakia
View attachment 79242
View attachment 79243
View attachment 79244
Μπράβο μια χαρά , σε αρκετά δύσκολο μέρος !Καλησπέρα σε όλη την παρέα.επειδη η τρέλα δεν πάει στα βουνά πήγαμε με την παρέα μου τον σκυλάκο δηλαδη εμείς σ' αυτά για την καθιερωμένη επίσκεψη στα αγαπημένα μας αγριοπερίστερα.καμμια σχέση τα πουλιά μ εκείνα παλαιότερων χρόνων αλλά δε βαριέσαι η βόλτα έγινε το διασκεδάσαμε βγήκε και ο μεζές και all good.τελικος απολογισμός 7 στο χέρι μεταξύ των οποίων μια καρεολα μπλε και δυστυχώς 3 χαμένα τα οποία με τη φορα που είχαν έπεσαν σ ένα φαράγγι αριστερά μου και ο παικτας δε μπορούσε να κατέβει.του χρόνου τώρα πάλι μόνο υγεία να έχουμε και φυσικά monofranchi gatakia
View attachment 79242
View attachment 79243
View attachment 79244
Σιγουρα ζευγαρωνουν αφου προκειται για το ιδιο ειδος.Η φασσα ειναι αλλο ειδος.Ναι...δεν αντιλεγω...αλλα ειναι απο τις σπανιες περιπτωσεις !!!
Δεν ξερω πως μπαινουν αυτα μεσα στο κοπαδι...ουτε εαν ζευγαρωνουν....
Αυτο που ξερω...φασσα με ήμερο περιστερι δεν ζευγαρωνει....Δοκιμασμενο ...!!!
Αν πέσουν εκεί το ξεχνάς.ειναι φαράγγι βαθύ.αν περάσουν αριστερά απλά δε τουφεκαςΜπράβο μια χαρά , σε αρκετά δύσκολο μέρος !
Από την στιγμή που είδα την πρώτη φωτογραφία έχω προβληματιστεί ... πόσο κάτω πέφτουν όταν πέσουν εκεί που δείχνει η φωτογραφία ;
Έκανα κι ένα τετοιοΜπράβο τρελαρα με την imitationαρα!
Πιστεύω να έπαιξες κι ένα ντουμπλε για τον φίλο!![]()
Που να δεις τι επαθε προχθες καθηστη καρακαξα στα 35m με Drago N7 με 2*....την εφαγε καταστηθα κ επεσε μετα απο 3sec....καταλαβαίνεις.....χα χα χα.Κουρούνα κλαρωμένη στα 35+ , με 9αρι ....σχεδόν ξερή !
ΩραίοςΑν και ακόμη όμως πονάει και υπάρχουν ενοχλήσεις ήθελα να κάνω και το πρώτο τεστ ενόψει περιόδου μετά καριολοξαδέρφια.
Ενώ είχα στο πρόγραμμα να έρθω χθες ,έκανα τη μαλακία και τελικά ήρθα σήμερα και την πάτησα όπως άλλωστε το περίμενα.
Στο σημείο που ήθελα να πιάσω ,απο κάτω υπήρχε σκάφος το οποίο ψάρευε με αποτέλεσμα να μείνω πιο μακριά και εξαφανισμένος. Φυσικά όπως κάνω σε τέτοιες περιπτώσεις, όσο ήταν το σκάφος εκεί δεν τουφέκισα με αποτέλεσμα να χάσω την ευκαιρία για τουλάχιστον 5-6 βολές σε περιστέρια τα οποία πέρναγαν σπασμένα σε τριάδες τετράδες.
Τελικά κατάφερα να ρίξω μία τουφεκιά γύρω στις 8:00 αφού το σκάφος είχε απομακρυνθεί και να παρω το πρωτο . Από κει και μετά στην αναμονή για την επιστροφή τους σε αλλο σημειο.
Τελικά τέσσερα πουλιά στο χερι και γυρω στις 10,30 τα μάζεψα και έφυγα ,γιατι έσπασε η φλάντζα μεταξύ βάσης και κοντακιού οπότε το κοντάκι άρχισε να έχει τζόγο, ξεβίδωσε η βάση του ρυθμιζόμενου οπότε η ράχη έπαιζε και ηταν επίφοβο να γινει ζημιά . Μετά και από δύο κλαμπάνια κατάλαβα ότι δεν πρέπει να μείνω άλλο αφού δεν είχε νόημα .
Ε , αυτα !
Είχα σκοπό να πάρω το δίκανο αλλά τελευταία στιγμή το πρωί πήρα την winchester και δεν είχα κάνει κανέναν έλεγχο από την προηγούμενη ,ούτε και θυμόμουνα σε τι κατάσταση ήταν.
View attachment 79299
View attachment 79300
View attachment 79301
Καλημέρα Ευριπίδη.Καλησπέρα σε όλη την παρέα.επειδη η τρέλα δεν πάει στα βουνά πήγαμε με την παρέα μου τον σκυλάκο δηλαδη εμείς σ' αυτά για την καθιερωμένη επίσκεψη στα αγαπημένα μας αγριοπερίστερα.καμμια σχέση τα πουλιά μ εκείνα παλαιότερων χρόνων αλλά δε βαριέσαι η βόλτα έγινε το διασκεδάσαμε βγήκε και ο μεζές και all good.τελικος απολογισμός 7 στο χέρι μεταξύ των οποίων μια καρεολα μπλε και δυστυχώς 3 χαμένα τα οποία με τη φορα που είχαν έπεσαν σ ένα φαράγγι αριστερά μου και ο παικτας δε μπορούσε να κατέβει.του χρόνου τώρα πάλι μόνο υγεία να έχουμε και φυσικά monofranchi gatakia
View attachment 79242
View attachment 79243
View attachment 79244
Γιάννη το πρωί που τα περίμενα απ' τη τρύπα είχα απάνω το decoy το muller κι έριχνα direct 7,5 σε βολές όχι άνω των 25 μέτρων.καπως έτσι έπεσε η φάσα την οποία δεν είδα γιατί ήμουνα στραμενος προς τη τρύπα με καβάλησε από αριστερά άκουσα το θόρυβο απ' τα φτερά και μέχρι να γυρίσω της έριξα από πίσω κοντά στα 23-24 μέτρα και για καλή μου τύχη έπεσε.αργοτερα έβαλα το τζεμινι το 4 σε βολές από 20 ως 35 μέτρα μαξ και φυσίγγια πρώτο feltro 34 7αρι η ένα μεσοταπο 6αρι ιδιογομωσης με psb1 που μου έστειλε φίλος για δοκιμή και από πίσω α1 34 7αρια.γενικα τα έχω βρει μ αυτά τα φυσίγγια του ναυπλιωτηΚαλημέρα Ευριπίδη.
Και του χρόνου...
Πες μας τεχνικά χαρακτηριστικά των βολών αποστάσεις, τσοκ, φυσιγγι.
Τρελιαρη Ζολώτα ορειβαταΑν και ακόμη όμως πονάει και υπάρχουν ενοχλήσεις ήθελα να κάνω και το πρώτο τεστ ενόψει περιόδου μετά καριολοξαδέρφια.
Ενώ είχα στο πρόγραμμα να έρθω χθες ,έκανα τη μαλακία και τελικά ήρθα σήμερα και την πάτησα όπως άλλωστε το περίμενα.
Στο σημείο που ήθελα να πιάσω ,απο κάτω υπήρχε σκάφος το οποίο ψάρευε με αποτέλεσμα να μείνω πιο μακριά και εξαφανισμένος. Φυσικά όπως κάνω σε τέτοιες περιπτώσεις, όσο ήταν το σκάφος εκεί δεν τουφέκισα με αποτέλεσμα να χάσω την ευκαιρία για τουλάχιστον 5-6 βολές σε περιστέρια τα οποία πέρναγαν σπασμένα σε τριάδες τετράδες.
Τελικά κατάφερα να ρίξω μία τουφεκιά γύρω στις 8:00 αφού το σκάφος είχε απομακρυνθεί και να παρω το πρωτο . Από κει και μετά στην αναμονή για την επιστροφή τους σε αλλο σημειο.
Τελικά τέσσερα πουλιά στο χερι και γυρω στις 10,30 τα μάζεψα και έφυγα ,γιατι έσπασε η φλάντζα μεταξύ βάσης και κοντακιού οπότε το κοντάκι άρχισε να έχει τζόγο, ξεβίδωσε η βάση του ρυθμιζόμενου οπότε η ράχη έπαιζε και ηταν επίφοβο να γινει ζημιά . Μετά και από δύο κλαμπάνια κατάλαβα ότι δεν πρέπει να μείνω άλλο αφού δεν είχε νόημα .
Ε , αυτα !
Είχα σκοπό να πάρω το δίκανο αλλά τελευταία στιγμή το πρωί πήρα την winchester και δεν είχα κάνει κανέναν έλεγχο από την προηγούμενη ,ούτε και θυμόμουνα σε τι κατάσταση ήταν.
View attachment 79299
View attachment 79300
View attachment 79301
Ναι Γιώργο και μάλιστα απο πολύ μέσα. Γλίτωσα τος απόχες και τα ξεβρακώματα.Ωραίος
Πες μου ότι ο μικρός κάνει απορτ και από τη θάλασσα !