Αγριοπερίστερα

Έχω γίνει μεγάλος φαν αυτού του θηραματος.

Ξεκούραστο.....με πολλές και δύσκολες τουφεκιές.

Υπερβολικά γρήγορο και πανέξυπνο πουλί.

Από τα καρτερισια κυνηγια αναμφίβολα μου έχει δώσει τις μεγαλύτερες συγκινήσεις.

Λυπάμαι που δεν το ανακάλυψα νωρίτερα.

Βόλτα σήμερα με Βίκτωρα και έναν φίλο για περιστερακια βγήκε και ο μεζές γενικά περάσαμε πολύ ωραία.ωραιοτατο και το clever το μάλλινο το 28αρι σε 7,5 νούμερο.απο τη Ρωσία με αγάπη
Αντε βρε καλή αρχή έκανες...Το καταματωσες χε χε χε .. :)
Καλη συνέχεια....;)

Βόλτα σήμερα με Βίκτωρα και έναν φίλο για περιστερακια βγήκε και ο μεζές γενικά περάσαμε πολύ ωραία.ωραιοτατο και το clever το μάλλινο το 28αρι σε 7,5 νούμερο.απο τη Ρωσία με αγάπη
Μπραβο ευρι τα λεο χρονια για αυτο το οπλο

Ωραίος ο γιουρι με το ρωσσο του!!

Μπραβο παιχταρα μου!!!

Σήμερα έφυγα αργά για κυνήγι. Σταμάτησα σε ένα άκυρο σημείο γιατί έφυγε ένα τρυγόνι που έπιασε καμμιά 50αριά μέτρα παρακάτω. Σταμάτησα το αυτοκίνητο στον πρω
πρώτο χωματόδρομο μετά από 100 μέτρα και πήγα να το βρω. Άδικος κόπος. Είχε φύγει. Επέστρε
Επέστρεψα στο όχημα και λέω δεν πάω παρακάτω σε αυτόν τον χωματόδρομο που δεν εχω
πάει ποτέ.. Μετά από 200 μέτρα βλέπω στο βάθος κάτω από λίγες ελιές καμμιά 50αριά αγριοπερίστερα. Σταμάτησα το αυτοκίνητο και ετοιμάστηκα. Κατάφερα να τα πλησιάσω χωρίς να με αντιληφθούν και μετά από 4 τουφεκιές (πρόλαβα και έβαλα άλλο 1 φυσίγγι), κράτησα 5 πουλιά. Δυστυχώς είχα ξεχάσει το κινητό σπίτι και φωτογραφίες δεν...Καθαρίζω τα θηράματα στον κυνηγότοπο γιατί φωνάζει η κυρά στο σπίτι, οπότε ούτε πίσω είχε φωτό. Δεν πειράζει οι εικόνες προστέθηκαν στο βιβλίο των αναμνήσεων όπου δεν θα σβήσουν ποτέ. Καλό βράδυ σε όλους και καλή αυριανή.

Για να είμαι ειλικρινής, με το συγκεκριμένο θήραμα δεν έχω ασχοληθεί καθόλου... Κατά καιρούς τα έβλεπα σε κοφτά βράχια δίπλα στη θάλασσα το κατάκαλόκαιρο ή με τ' αμάξι, τυχαία. Πάντα έλεγα να πήγαινα σε ένα από αυτά τα μέρη να τα κυνηγήσω, αλλά ποτέ δεν πήγα.
Έλα όμως που ήρθαν να με βρουν αυτά...
Απίστευτο πέταγμα, ασύλληπτες μανούβρες, υπέροχη και αστραπιαία κίνηση, άμεσες και ταχύτατες αλλαγές κατεύθυνσης!!! Σκέτη μαγεία...
20210919_111848.jpg

Για να είμαι ειλικρινής, με το συγκεκριμένο θήραμα δεν έχω ασχοληθεί καθόλου... Κατά καιρούς τα έβλεπα σε κοφτά βράχια δίπλα στη θάλασσα το κατάκαλόκαιρο ή με τ' αμάξι, τυχαία. Πάντα έλεγα να πήγαινα σε ένα από αυτά τα μέρη να τα κυνηγήσω, αλλά ποτέ δεν πήγα.
Απίστευτο πέταγμα, ασύλληπτες μανούβρες, υπέροχη και αστραπιαία κίνηση, άμεσες και ταχύτατες αλλαγές κατεύθυνσης!!! Σκέτη μαγεία...
View attachment 32677
Ωραιος και πολυ ωραια φωτογραφια.

View attachment 32677
Πολύ ωραίος μπράβο. :)
Σου έδωσαν παράσταση και την ευχαριστήθηκες! είδες πόσα μπορούν να κάνουν, όταν θέλουν να περάσουν από "επικίνδυνη" ζώνη ;

Πολύ ωραίος μπράβο. :)
Σου έδωσαν παράσταση και την ευχαριστήθηκες! είδες πόσα μπορούν να κάνουν, όταν θέλουν να περάσουν από "επικίνδυνη" ζώνη ;
Πραγματικά!!! Από τις 15/9 που... με πρωτοσυνάντησαν, απολαμβάνω παράσταση επιδεξιότητας!!!
Μετρημένες τουφεκιές και μπόλικο χάζι...

Back