Μπράβο ρε μάγκα, καλημέρα.Το καφέ μας τον ήπιαμε , φέραμε και στο σπίτι ένα αγριοπερίστερο. Καλημέρα σε όλους!!!
Ωωωωω ωραια φωτο!!!!! ΜπράβοΠήγα και εγώ σήμερα το πρωί τη βόλτα μου, κατάφερα και ένα πιτσούνι ...View attachment 31598
με ρυζακιιιιιΠήγα και εγώ σήμερα το πρωί τη βόλτα μου, κατάφερα και ένα πιτσούνι ...View attachment 31598
Tο καριοφίλι Γιώργο είναι 32'' ;Πήγα και εγώ σήμερα το πρωί τη βόλτα μου, κατάφερα και ένα πιτσούνι ...View attachment 31598
Έχει τσοκάκια Λάμπη. Αυτή την εποχή βάζω 3-2 ή 4-2 ανάλογα την περιοχή που πάω ...Tο καριοφίλι Γιώργο είναι 32'' ;
Τσόκ ;
Στιφάδο μονο!!!με ρυζακιιιιι![]()
''Σημερα τελικα το ''ματωσα''....με τον ''σιδεριά'' το Βοιτο......''
Εφέτος που παράτησα τα beretta καί πήρα το αχρωμίωτο καριοφίλι στο κυνήγι είδα άσπρες μέρες
Μπήκα στον σωστό δρόμο ρε φίλε .......
Τα beretta θα πηγαίνουν στον ιδανικό τους χώρο το σκοπευτήριο .
Θα τον ξηλώσειςΚαλος και ο ''σιδεριάς'' το ΒΟΙΤΟ.....Αλλα η Beretta....Σταθερη ΑΞΙΑ φιλε!!!!![]()
![]()
Θα τον ξηλώσειςτον σιδεριά με τα 34άρια με τέτοιες ταχύτητες ...
32 γρ για αυτό είναι σούπερ ....
Tί βάρος έχει το όπλο ;Δεν παθαινει ΤΙΠΟΤΑ....Δοκιμασμενος και σε 12/76 με 50 γραμμαρια σκαγια....Ο Σιδεριάς ειναι
μαγκνουμ!!!!![]()
![]()
Νικόλα και με 400m/s να είσαι σίγουρος ότι, με Νο6 και σ'αυτή την απόσταση, τα τραύματα πάλι θα ήταν διαμπερή !!!Παλικαρια το V1,5-423m/s για αυτην την εποχη ειναι μεγαλη ταχυτητα!!!
Η σημερινη βολη στα 35 μετρα περιπου....με 3* αστρα εδωσε διαμπερη τραυματα...
Μπορει το θηραμα να επεσε ξερό....αλλα δεν ξερω τι θα γινοταν εαν δεν του ειχε πειραξει
ζωτικα οργανα....
Και για του λογου το αληθες....βαζω φωτο.
View attachment 31655View attachment 31656View attachment 31657View attachment 31658
Οσα σκαγια πηρε απο την δεξια του πλευρα ...βγηκαν απο την πλατη του...και λεω για μολυβδινα
σκαγια!!!!