Αγορά super pose

Ωραίος Νικόλα γιατί βλέπουμε τις διάφορες.
Προσωπικα θα πήγαινα στο λευκό 725 στα 2500€ τιμή Ελλάδας.δεν θα πλήρωνα δηλαδη περίπου 1300€ παραπάνω που έχει το pro sport για διαφορετική ρίγα (10mm το απλό 725,12-8mm το pro sport) .βαρακια που μπαίνουν σε κοντάκι-κανη,και 2-3 παραπάνω τσοκ που έχει το pro sport σε σχέση με το απλό.
Στην Ελλάδα μου είπαν το pro sport έχει 3800€ περίπου..αλλα μόνο ο αντιπρόσωπος θα μας πει με ακρίβεια για το pro sport.
Οπως και αν έχει με τις τιμές που βλέπω, αν αγόραζα 725 θα πηγαίνει στο λευκό που το θεωρώ τρομερή τιμή 2500€ στην Ελλάδα.
Προσωπικα δεν θα πήγαινα με τίποτα ούτε στο 725 black edition που αυτό η μόνη διαφορά που έχει είναι η μαύρη βάση σε σχέση με το λευκό και το πληρώνεις 500 ευρώ πάνω.

Ωραίος Νικόλα γιατί βλέπουμε τις διάφορες.
Προσωπικα θα πήγαινα στο λευκό 725 στα 2500€ τιμή Ελλάδας.δεν θα πλήρωνα δηλαδη περίπου 1300€ παραπάνω που έχει το pro sport για διαφορετική ρίγα (10mm το απλό 725,12-8mm το pro sport) .βαρακια που μπαίνουν σε κοντάκι-κανη,και 2-3 παραπάνω τσοκ που έχει το pro sport σε σχέση με το απλό.
Στην Ελλάδα μου είπαν το pro sport έχει 3800€ περίπου..αλλα μόνο ο αντιπρόσωπος θα μας πει με ακρίβεια για το pro sport.
Οπως και αν έχει με τις τιμές που βλέπω, αν αγόραζα 725 θα πηγαίνει στο λευκό που το θεωρώ τρομερή τιμή 2500€ στην Ελλάδα.
Προσωπικα δεν θα πήγαινα με τίποτα ούτε στο 725 black edition που αυτό η μόνη διαφορά που έχει είναι η μαύρη βάση σε σχέση με το λευκό και το πληρώνεις 500 ευρώ πάνω.
εμενα Γιαννη η πολυ φαρδια ριγα απο τι εχω καταλαβη δεν με βολευει θα μου πεις συνηθεια ειναι ολα αλλα με οσα εχω επομηση κ εχω ριξει η φαρδια ριγα μου αποσπαει το βλεμα
εγω το εχω ξαναπει αν κ μου αρεση πολυ η μαυρη βαση θα πηγενα σε miroku απο αυτον τον ομηλο

Γιαννη πολυ μεγαλη η διαφορα τιμης απο αυτες που ανεβασα με αυτες τις κυπρου
Εχεις δίκιο.αλλα οι διάφορες Κύπρου Ελλάδας στα browning δεν είναι τραγικά μεγάλες.προσωπικα δεν θα έκανα την διαδικασία εισαγωγής που θέλει 4-5 μήνες με χαρτούρα και πολύ κόπο για να κερδίσω 300-400 ευρώ..

Τα ξυλα δε σε νοιαζουν αφου θα φτιαξεις κοντακι. Οποτε και το χαμηλοτερο grade να εχει το οπλο, απλα δε σε ενδιαφερει, ισα ισα που πληρωνεις λιγοτερα.

Ακομα καλυτερα θα ηταν αν ερχοταν μονο με τακο

Τα ξυλα δε σε νοιαζουν αφου θα φτιαξεις κοντακι. Οποτε και το χαμηλοτερο grade να εχει το οπλο, απλα δε σε ενδιαφερει, ισα ισα που πληρωνεις λιγοτερα.

Ακομα καλυτερα θα ηταν αν ερχοταν μονο με τακο
Συμφωνώ απόλυτα και δεν μπορώ να καταλάβω οι εταιρίες γιατί δεν δίνουν την επιλογή τάκου σε όσους θελουν αφού και αυτές κερδίζουν.εννοω αν ένα όπλο έχει 2500€ με διαμορφωμένο κοντάκι να σου έδιναν την επιλογή πάλι με 2500€ να το επαιρνες με τον τακο αν το ήθελες.Θα γλιτώναν δουλεια και χρήμα οι εταιρίες και εμείς με μικρότερο κόστος θα είχαμε κοντάκι στα μέτρα μας..

Γιατι με τακο απευθυνεται σε κυνηγους - σκοπευτες που θα κανουν κοντακι. Επισης θα επρεπε η τιμη να ειναι χαμηλοτερη, καθως θελει μια διαδικασια το να φτιαξεις το κοντακι και κυριως να το φινιρεις, οποτε λογικο ειναι οι εταιριες να μην θελουν τετοιες χαμηλοτερες τιμες. Συμφωνω ομως οτι θα επρεπε να υπαρχει επιλογη, οπως και να υπαρχει επιλογη να στειλεις τα μετρα σου ωστε με μια εξτρα χρεωση να παιρνεις κοντακι στα μετρα σου

Πέτρο θα το κατά ευχαριστηθείς το 3200!! Πάρα πολύ καλό όπλο που σήμερα πρέπει να πας σε Perazzi+ για να βρεις τέτοια ποιότητα!! Αυτό και το Vostok λόγο μάρκετιν αλλά και λίγο πολύπλοκου μηχανισμού έχασαν την μάχη μπροστά στα πολύ απλά Perazzi-Beretta
Και εσύ gtsi Γιώργο πολύ καλή επιλογή το 525 πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις και από όπλα αρκετά ακριβότερα! Καλοτούφεκο!

Πέτρο θα το κατά ευχαριστηθείς το 3200!! Πάρα πολύ καλό όπλο που σήμερα πρέπει να πας σε Perazzi+ για να βρεις τέτοια ποιότητα!! Αυτό και το Vostok λόγο μάρκετιν αλλά και λίγο πολύπλοκου μηχανισμού έχασαν την μάχη μπροστά στα πολύ απλά Perazzi-Beretta
Και εσύ gtsi Γιώργο πολύ καλή επιλογή το 525 πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις και από όπλα αρκετά ακριβότερα! Καλοτούφεκο!
Είδα ένα vostok κυνηγετικά και απλά ερωτεύτηκα!με διαφορά η κακκαλύτ σκανδάλη που έχω χαιδεψει

Αυτό Βαγγέλη για τους εξωλκεις το έχω ακούσει και για το ποιο ακριβό 690 lll μάλιστα αλαχθηκαν και μετά από καιρό ξαναπαρουσιαστηκε το πρόβλημα.
το ξερω γ αυτο τα πουλανε τοσο φθηνα πλεον.ειναι προβλημα του μηχανισμου και μενει ο εξωλκεας μεσα η δεν ανοιγει καν υο οπλο κολλαει ο εξωλκεας

Είδα ένα vostok κυνηγετικά και απλά ερωτεύτηκα!με διαφορά η κακκαλύτ σκανδάλη που έχω χαιδεψει
Όντως είναι πάρα πολύ καλή! Ξερή αίσθηση και πολύ γρήγορη! Δεν έχει ούτε σπιράλ ούτε και V ελατήρια, παρά μία ευθεία λάμα που ελαφρώς κάμπτεται και λειτουργεί σαν ελατήριο!Έχω φώτο και θα ανεβάσω

εχεις απολυτο δικιο,το επιασα προχθες και ηταν οπως λες.αλλα 500 ευρω για κοντακι θελω,μαλλον θα κατσω στα αυγα μου,γιατι ηδη η γυναικα μουρμουριζει.και εχει δικιο.
αν θελεις την αποψη μου παρε ενα 682 δεν εχει να ζηλεψει σχεδον τιποτα απο ενα dt10.μικρες οι διαφορες τους που μονο ενας επαγγελματιας σκοπευτης θα εβλεπε τις διαφορες τους

Back