ωποςΆστον να λέει...
στα φιλαρακια βγαινη πρωτα ροζ για ναχουνε το νουτουςςςς και μετα επωνται η συμπερυφωρα που θα εχουνννΕτσι ειναι τα φιλαρακια, αλλα τη ροζ καρτα δεν καταλαβα, κιτρινη και κοκκινη ξερω οτι εχουν στο ποδοσφαιρο....

ωποςΆστον να λέει...
στα φιλαρακια βγαινη πρωτα ροζ για ναχουνε το νουτουςςςς και μετα επωνται η συμπερυφωρα που θα εχουνννΕτσι ειναι τα φιλαρακια, αλλα τη ροζ καρτα δεν καταλαβα, κιτρινη και κοκκινη ξερω οτι εχουν στο ποδοσφαιρο....
Οποιος φοβαται (το τσοκαρο) πεφτει και κοιματαιΓα...ργαλιέστε...Και οι δύο....!![]()
Oτι πείς αφεντικό!!!Οποιος φοβαται (το τσοκαρο) πεφτει και κοιμαται![]()
Γι αυτο δεν παντρεύομαι ..... για να μην γίνει αλλος,Oτι πείς αφεντικό!!!
Τυχερός και υγιής να είναι Δημήτρη..... και τα υπόλοιπα με σενα αφεντικό θα έρθουνJef. Ένα νεαρό της ομάδας. Εκπληκτική μύτη. Τρομερή ποιότητα στην κίνηση, με αρκετά καλή αίσθηση τόπου και θηράματος. Συνεργασία μυαλού μύτης έχει δρόμο ακόμα, αλλά οι βάσεις έχουν μπει… Οψόμεθα.
View attachment 84894
Να είσαι καλά φίλε μου. Λίγα πουλάκια ακόμα να βρει φέτος και πιστεύω θα γίνει πολύ καλός.Τυχερός και υγιής να είναι Δημήτρη..... και τα υπόλοιπα με σενα αφεντικό θα έρθουν
Γερό και τυχερό.....Καλησπέρα στα παιδιά!!!! Νέο αίμα καινούριες ελπίδες!!!View attachment 85522View attachment 85523
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!Γερό και τυχερό.....
Το αγαπημένο μου χρώμα,το συκωτί.Καλησπέρα στα παιδιά!!!! Νέο αίμα καινούριες ελπίδες!!!View attachment 85522View attachment 85523
Γερο και καλοτυχο ΝικοΚαλησπέρα στα παιδιά!!!! Νέο αίμα καινούριες ελπίδες!!!View attachment 85522View attachment 85523
όνομα έχει? αν όχι προτείνω το LOU!!! καλότυχο νάναι!!Καλησπέρα στα παιδιά!!!! Νέο αίμα καινούριες ελπίδες!!!View attachment 85522View attachment 85523
Γερό και καλότυχο Νίκο!!!Καλησπέρα στα παιδιά!!!! Νέο αίμα καινούριες ελπίδες!!!View attachment 85522View attachment 85523
Γερό κ καλότυχο Νικόλα...Καλησπέρα στα παιδιά!!!! Νέο αίμα καινούριες ελπίδες!!!View attachment 85522View attachment 85523
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά να είστε καλά!!!!να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω φίλος από τα Γιάννενα μου το χάρισε αλλά νομίζω ότι μου είπε ζαγκλας είναι η μάνα δεν είμαι σίγουρος δεν έχει χαρτιά.Γερό κ καλότυχο Νικόλα...
Αντρέας Ζάγκλας μήπως ειναι το κουτάβι;;;;
Ναι Κώστα ζαγκλας είναι οι γονείς!τη γνωρίζεις αυτή τη γραμμή αίματος,τι γνώμη έχεις?Γερό κ καλότυχο Νικόλα...
Αντρέας Ζάγκλας μήπως ειναι το κουτάβι;;;;
Τυχαινει να εχει ενας φιλος εδώ, αυτα τα αίματα....πολυ καλα σκυλια, με παθος κ νεύρο....δεν εχω κ ιδιαίτερες απόψεις γενικοτερα....Ναι Κώστα ζαγκλας είναι οι γονείς!τη γνωρίζεις αυτή τη γραμμή αίματος,τι γνώμη έχεις?