Όλα παίρνονται κι όλα χάνονται

Εγώ όταν είμαι στο καρεκλακι δε σηκώνομαι να τουφεκισω. Γι αυτό τουφεκαω μόνο αυτά που θα μου περάσουν βολικά όπως κάθομαι, τα άλλα περνάνε ατουφεκιστα. Αν πιαστώ ή με πιάσει νευρικότητα σηκώνομαι μόνο.
Όρθιος ρίχνω όπου μπορώ να γυρίσω.
Στο καρεκλακι κάθομαι κυρίως στα τρυγόνια και στα περάσματα του Οκτώβρη. Στα απογευματινά του χειμώνα όρθιος ή το πολύ πολύ σε πέτρα αν τύχει. Προτιμώ όρθιος γιατί συνήθως οι τουφεκιές είναι τέτοιες που δε βολεύει καθιστός καθόλου.
 
το καρεκλακι παιδες ,απο εμπειρια το λεω δικη μου αλλαζει την επωμιση,κλεινει ο ωμος λογω μη στηριξης της πλατης,κοινως ασυναισθητα καμπουριαζουμε ,αρα μειωνεις το ευρος του στερνου,και εγω δεν περνω αρκουδα στα 10 μετρα καθιστος,οποτε σηκωνομαι παντα,για δοκιμαστε να επωμισετε καθιστοι και θα το καταλαβετε..
Καλησπέρα Σπύρο, σχεδόν πάντα αν επωμίσω καθιστός, καταλαβαίνω ότι η επώμιση είναι λάθος. Ο Αιγινίτης το λέει ξεκάθαρα σηκώνεσαι και ρίχνεις ...
 
Καλησπέρα Σπύρο, σχεδόν πάντα αν επωμίσω καθιστός, καταλαβαίνω ότι η επώμιση είναι λάθος. Ο Αιγινίτης το λέει ξεκάθαρα σηκώνεσαι και ρίχνεις ...
Οι τουφεκιές στα καθιστά ειναι κ για τα...καθιστα θηράματα.....
Αν μιλάμε για "φτερό" που πρεπει να κινήσεις σώμα, όπλο κλπ δεν βολεύουν.....
 
Οι τουφεκιές στα καθιστά ειναι κ για τα...καθιστα θηράματα.....
Αν μιλάμε για "φτερό" που πρεπει να κινήσεις, σώμα, όπλο κλπ δεν βολεύουν.....
Τάσο για την περίπτωσή μου υπάρχει μία λύση : ανοίγω όρυγμα 1,5 m βάθους !!! :D
 
Καλησπέρα Χρύσανθε, εγώ και καρεκλάκι να έχω θα σηκώνομαι να περπατάω !!! (πάνε τα πόδια μόνα τους χα χα )
Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, ρώτησα γιατί θέλω να κάνω καρτέρι σε απολύτως ακάλυπτο τόπο (λόφος με θυμάρια ...) και καθιστός σε καρεκλάκι θα εξέχω και θα φαίνομαι !!!
Πάρε κι έναν κασμα μαζί...
 
Βρίσκουμε μια φυσική απόκρυψη , ένα πουρνάρι , μια αγριλιά....και αν χρειάζεται ενισχύουμε κόβοντας και προσθέτοντας κλαδιά από δίπλα. Καθόμαστε πάντα όρθιοι και σε εγρήγορση για 30 λεπτά . Αν δεν περάσει τίποτα ανάβουμε τσιγάρο, σβήνουμε , για να πούμε ότι κάτι κάνουμε πάμε 50 μέτρα δεξιά για 5 λεπτά , ύστερα 50 μέτρα αριστερά και αν δεν , το παίρνουμε απόφαση ότι είναι η σωστή μέρα για χόρτα. Το καρεκλάκι είναι για ....απίκο !
 
Back
Top