Ωραίος αν δεν βρεις κάτι σε αυτά κάτσε σπίτι χαχχαΌλα αυτά τα μεγάλα μαγαζιά είναι σε απόσταση από εκεί που μένω , μεταξύ 5 λεπτών έως 40 το πολύ.
Από αύριο ξεκινάει έρευνα αγοράς .

Ωραίος αν δεν βρεις κάτι σε αυτά κάτσε σπίτι χαχχαΌλα αυτά τα μεγάλα μαγαζιά είναι σε απόσταση από εκεί που μένω , μεταξύ 5 λεπτών έως 40 το πολύ.
Από αύριο ξεκινάει έρευνα αγοράς .
Αποκλείεται !Ωραίος αν δεν βρεις κάτι σε αυτά κάτσε σπίτι χαχχα![]()
Όταν λέω έρευνα αγοράς εννοώ ότι αν βρω σε οποιοδήποτε κατάστημα στην χώρα το ίδιο ακριβώς άρβυλο σε τιμή χαμηλότερη από ότι το πουλάει για παράδειγμα ο καμπελας , τότε ο καμπελας αφού τον ενημερώσω , θα μου το δώσει στην φτηνότερη τιμή που το βρήκα . Αυτό έχει να κάνει με όλα τα προϊόντα που πουλάει το κατάστημα .Ωραίος αν δεν βρεις κάτι σε αυτά κάτσε σπίτι χαχχα![]()
Εύχομαι να βρεις κάτι μέχρι πόσα θες να δώσεις???Όταν λέω έρευνα αγοράς εννοώ ότι αν βρω σε οποιοδήποτε κατάστημα στην χώρα το ίδιο ακριβώς άρβυλο σε τιμή χαμηλότερη από ότι το πουλάει για παράδειγμα ο καμπελας , τότε ο καμπελας αφού τον ενημερώσω , θα μου το δώσει στην φτηνότερη τιμή που το βρήκα . Αυτό έχει να κάνει με όλα τα προϊόντα που πουλάει το κατάστημα .
Εγώ στην θέση σου θα έπερνα από meindlusa το comfort fit Hunter πιστεύω μέχρι 300 τίποτα καλύτερο δεν μπορείς να βρεις δεν υποτιμώ τα άλλα απλά αφού δίνεις τόσα και τόσα να πάρεις κάτι αξιόπιστο300 δολλαρια περίπου
Vakuum hunter ΤΟ ΑΡΒΥΛΟΕγώ στην θέση σου θα έπερνα από meindlusa το comfort fit Hunter πιστεύω μέχρι 300 τίποτα καλύτερο δεν μπορείς να βρεις δεν υποτιμώ τα άλλα απλά αφού δίνεις τόσα και τόσα να πάρεις κάτι αξιόπιστο
Θέλει με μόνωση 400G και το μόνο που έχει η meindl είναι το συγκεκριμένο και το extremeVakuum hunter ΤΟ ΑΡΒΥΛΟ
όπως και το kibo gtx ζόρικο.. εγώ εκεί θα τα έδινα τα $$$$
Τα έχω εγώ αδερφέ δύο χρονιές και πάνε για τρίτη και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ελαφρύ σχετικά μαλακό πλήρως αδιάβροχο μέχρι στιγμής. Κυνηγάω πολύ περπατητο σε κάμπο και ημιορεινα και κάνω και μερικά εκπαιδευτικα σε πέτρα για πέρδικα ετησίως. Η σόλα από κάτω φθείρεται σχετικά εύκολα αλλά για τα κυνήγια που αναφέρεις θεωρώ πως για μια 3ετια θα σε βγάλει. Το αρβυλο ίσως και περισσότερο αν το προσέξεις.Να κάνω και εγώ μια ερώτηση ψαχνομαι για άρβυλα γιατί τα grisport παρέδωσαν τα κυνήγια μου είναι σε κάμπο κυρίως και λίγο βουνό αλλά ημιορεινά οπότε θα ήθελα κάτι μαλακό και ελαφρύ σκέφτομαι για τα Aku slope gtx τα έχετε δοκιμάσει ???? Τα φιλαράκια μου που τα έχουν λένε καλά λόγια απλά θέλω μια γνώμη και από εσάς....
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου πέτρα δεν πατάω οπότε πιστεύω θα μου βγάλουν αρκετά χρόνια!!!!!!!Τα έχω εγώ αδερφέ δύο χρονιές και πάνε για τρίτη και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ελαφρύ σχετικά μαλακό πλήρως αδιάβροχο μέχρι στιγμής. Κυνηγάω πολύ περπατητο σε κάμπο και ημιορεινα και κάνω και μερικά εκπαιδευτικα σε πέτρα για πέρδικα ετησίως. Η σόλα από κάτω φθείρεται σχετικά εύκολα αλλά για τα κυνήγια που αναφέρεις θεωρώ πως για μια 3ετια θα σε βγάλει. Το αρβυλο ίσως και περισσότερο αν το προσέξεις. View attachment 2957
Γι'αυτό ρώτησα και εγώ γιατί έχουν μια μέση τιμή και από ότι λένε και μου λες είναι πολύ ποιοτικά!!Θεωρώ πως αυτή και άλλη μια σεζόν θα με βγάλουν χωρίς να βάλουν νερά. Τα περνάω και 2-3 φορές τον χρόνο σπρέι για goretex. Για μένα στα λεφτά τους είναι από τα καλύτερα..
Περασε τα καημενα με λιπος φωκιας να στανιαρουν λιγο, τα σπρευ δεν κανουν και πολλα πραγματα, κι εγω εβαζα ενα σπρευ καποτε και ηταν οπως ειναι τα δικα σου, με το λιπος που σου λεω εγιναν τζι τζι μεταΘεωρώ πως αυτή και άλλη μια σεζόν θα με βγάλουν χωρίς να βάλουν νερά. Τα περνάω και 2-3 φορές τον χρόνο σπρέι για goretex. Για μένα στα λεφτά τους είναι από τα καλύτερα..
Όσα έχουν gtx δν είναι καλή ιδέα να τα περνάμε λίπος φώκιας. Μπορεί να ενυδατώνουν το δέρμα αλλά κλείνουνΠερασε τα καημενα με λιπος φωκιας να στανιαρουν λιγο, τα σπρευ δεν κανουν και πολλα πραγματα, κι εγω εβαζα ενα σπρευ καποτε και ηταν οπως ειναι τα δικα σου, με το λιπος που σου λεω εγιναν τζι τζι μετα
Ποια μποτάκια έχεις Αλεξ?Περασε τα καημενα με λιπος φωκιας να στανιαρουν λιγο, τα σπρευ δεν κανουν και πολλα πραγματα, κι εγω εβαζα ενα σπρευ καποτε και ηταν οπως ειναι τα δικα σου, με το λιπος που σου λεω εγιναν τζι τζι μετα
Τα Aku conero gtx nbkΌσα έχουν gtx δν είναι καλή ιδέα να τα περνάμε λίπος φώκιας. Μπορεί να ενυδατώνουν το δέρμα αλλά κλείνουν
Ποια μποτάκια έχεις Αλεξ?