Ετοιμος είμαι! Τα πιτσιρίκια καθορίζουν το προγραμμα μου. Πέρυσι ήταν άρρωστα από Οκτώβρη μέχρι Γενάρη κάθε εβδομάδα εναλλάξετοιμασου εσυ για τα μπασιματα να βγαλουμε τις Α400 βολτα!

Ετοιμος είμαι! Τα πιτσιρίκια καθορίζουν το προγραμμα μου. Πέρυσι ήταν άρρωστα από Οκτώβρη μέχρι Γενάρη κάθε εβδομάδα εναλλάξετοιμασου εσυ για τα μπασιματα να βγαλουμε τις Α400 βολτα!
Καλόρικτα!
Για καμία βιτρίνα καλή είναι η ακαδημία.Που να τα πάτε τα κουρτινόξυλα...ας φέρει την Academia.
Ωχχχ ....Καλόρικτα!
Άσε μας ρε κλάπα!Ωχχχ ....
Πίσω μαυρογατα!Άσε μας ρε κλάπα!
Λιγο σεβασμος στους γηραιοτερους δεν εβλαψε ποτε κανεναν....Άσε μας ρε κλάπα!
Αρα δεν ειναι μονο η ιδεα μου... Ενα απογευμα πριν καιρο εβγαζα μουρμουρια 400ρια 300αρια ενα πισω απο το αλλο. Μεχρι που χτυπησε το τηλεφωνο....Απο εκεινο το βραδυ ενα λαβρακι 1.100 γραμμαρια που ηθελε να αυτοκτονησει εχω πιασει και τιποτε αλλο ουτε στον πατο ουτε στον αφρο... Καλα το ελεγα και εγω λοιπον.....Πίσω μαυρογατα!
Μια φορά μου είπε καλά να περάσεις και σπάσανε 5 προφυλακτικά,πια ψάρια... πλάκα κάνεις?Αρα δεν ειναι μονο η ιδεα μου... Ενα απογευμα πριν καιρο εβγαζα μουρμουρια 400ρια 300αρια ενα πισω απο το αλλο. Μεχρι που χτυπησε το τηλεφωνο....Απο εκεινο το βραδυ ενα λαβρακι 1.100 γραμμαρια που ηθελε να αυτοκτονησει εχω πιασει και τιποτε αλλο ουτε στον πατο ουτε στον αφρο... Καλα το ελεγα και εγω λοιπον.....
Να αλλαξεις μαγαζι και να κοιταζεις ημερομηνια ληξης......Μια φορά μου είπε καλά να περάσεις και σπάσανε 5 προφυλακτικά,πια ψάρια... πλάκα κάνεις?
Για σένα δουλεύω να έπιανες κανά κουτσουβελάκι και την γκομένα συνάμα, γιατί αλλιώς έχετε γεια βρυσούλες!Μια φορά μου είπε καλά να περάσεις και σπάσανε 5 προφυλακτικά,πια ψάρια... πλάκα κάνεις?
Συκοφαντίες...Αρα δεν ειναι μονο η ιδεα μου... Ενα απογευμα πριν καιρο εβγαζα μουρμουρια 400ρια 300αρια ενα πισω απο το αλλο. Μεχρι που χτυπησε το τηλεφωνο....Απο εκεινο το βραδυ ενα λαβρακι 1.100 γραμμαρια που ηθελε να αυτοκτονησει εχω πιασει και τιποτε αλλο ουτε στον πατο ουτε στον αφρο... Καλα το ελεγα και εγω λοιπον.....
Χρήστο πες του να έχει καλό καλοκαίρι.Να αλλαξεις μαγαζι και να κοιταζεις ημερομηνια ληξης......
Άμα πάμε Χρισταρα για καφε στο Χαϊδάρι να δεις ποσα του μοιάζουνΓια σένα δουλεύω να έπιανες κανά κουτσουβελάκι και την γκομένα συνάμα, γιατί αλλιώς έχετε γεια βρυσούλες!
Έχω πάει στους 2 και να καίει εεε νακαιοι λες να είναι δίδυμά του; Δεν ξεκολλάει από εκεί...Άμα πάμε Χρισταρα για καφε στο Χαϊδάρι να δεις ποσα του μοιάζουν
Λες να
Όχι ρε για μικρα λέω απο 5 - 10 χρονωνΈχω πάει στους 2 και να καίει εεε νακαιοι λες να είναι δίδυμά του; Δεν ξεκολλάει από εκεί...
Πολλά πεύκα Χαιδάρι, πολλοί κοπροκότσυφες
Καλησπέρα. Πηγαίνεις και τα παίρνεις από την μεταφορική. Εκτός αν είναι λίγα όποτε έρχονται με κούριερ σπίτι.Καλησπέρα.Ο αλαγιαννης με μεταφορική φέρνει τα φυσίγγια σπίτι?Η τα παραλαμβάνεις από την έδρα της μεταφορικής?
Μια 10 καδα έρχεται σπίτι.Καλησπέρα. Πηγαίνεις και τα παίρνεις από την μεταφορική. Εκτός αν είναι λίγα όποτε έρχονται με κούριερ σπίτι.