Browning Maxus 2 vs Browning A5 vs Beretta A400 Upland vs Benelli Rafaello Powerbore

Ποιο θα επιλέγατε;

• Browning Maxus 2

Votes: 18 17,1%
  • Browning A5

Votes: 5 4,8%
  • Beretta A400 Upland

Votes: 40 38,1%
  • Benelli Rafaello Powerbore

Votes: 42 40,0%

• Total voters
    105
Ρε παιδιά αυτή η παλιοberetta θα βγάλει κάνα καινούργιο μοντέλο?Πηξαμε στις Α400 με παραλλαγές.
Μια χαρα ειναι οι παραλλαγες.
Δεν φαινονται.
Κοιτα....δοκιμασμένη συνταγη πετυχημενη δεν αλλάζει.
Αντε να παρουμε σειρα κ εμεις που δεν εχουμε Α400 να παρουμε.
ή μήπως όχι;;

Για πες....
Να γίνει η παραγγελία;
Θα μπορούσα να σου πω γ@μαει δέρνει το ένα το άλλο επειδή μόνο και μόνο το έχω.Αλλα δεν είμαι τέτοιος παπαντζας.
2 σεζόν εχει βγει μονο και μεχρι στιγμής δουλεύει ρολόι.
Από βάρος δεν είναι φτερό (3.250) σε 71εκ.
Εξαρτάται και τι κυνήγια κανείς βέβαια.
Εχω προσέξει και σε κάποια άλλα post σου ότι το λιγουρευεσαι.Ε κρίμα είναι να μην το πάρεις.Αμαρτία.

Εγώ την Α400 θα την έπαιρνα από άποψη αξιοπιστίας. Είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας στα αυτογεμη. Μου ταιριάζει και το κοντάκι της. Το πρόβλημα μου θα ήταν ότι θα δυσκολευομουν να διαλέξω μέσα από τόσα τέλεια όπλα με αυτή την τιμή. Είναι premioum κατηγορία αυτή που βρίσκεται η Α400 και δύσκολα θα βρεις σαβούρα.

Θα μπορούσα να σου πω γ@μαει δέρνει το ένα το άλλο επειδή μόνο και μόνο το έχω.Αλλα δεν είμαι τέτοιος παπαντζας.
2 σεζόν εχει βγει μονο και μεχρι στιγμής δουλεύει ρολόι.
Από βάρος δεν είναι φτερό (3.250) σε 71εκ.
Εξαρτάται και τι κυνήγια κανείς βέβαια.
Εχω προσέξει και σε κάποια άλλα post σου ότι το λιγουρευεσαι.Ε κρίμα είναι να μην το πάρεις.Αμαρτία.
Η αίσθηση που δίνει ειναι οτι ειναι ελαφρυτερη..

Η αίσθηση που δίνει ειναι οτι ειναι ελαφρυτερη..
Ναι γιατί είναι ζυγισμενη.Μιλαω συγκεκριμένα για 71 με kick off.Γιατι χωρίς είναι μπροστόβαρη.
Βέβαια και η βίδα της πάπιας είναι αρκετά βαριά.Χαθηκε να βάλουν ένα άλλο υλικό?

Back