Να την πάρει άμα θέλει αδράνεια.Λογικά ναι. Γιατί θα την φέρει από Δευτέρα στο κατάστημα. Για πες
Να την πάρει άμα θέλει αδράνεια.Λογικά ναι. Γιατί θα την φέρει από Δευτέρα στο κατάστημα. Για πες
Οι ειδικοι λενε οτι δυσκολευεται να σκοτωσει τσιχλες αρα απορριπτεταιΓια πειτεμου τώρα επειδή δεν έχω εμπειρία από μπενέλι. Μια μοντεφέτρο να την πάρει ένας φίλος που ενδιαφέρεται, ναι ή όχι;
μαλλον για τις παλιες θα μιλας εχουν αλλαξει τα πραγματαποιότητας, αξιοπιστίας μονόδρομος BERETTA !
Δεν διαφωνω, ομως...Εάν δεν είχαν αλλοιωθεί οι άνθρωποι δεν θα αλλοίωναν και τις κατασκευές τους.Η perazzi γιατί φημίζεται με βάση λεγόμενα της .Διότι φτιάχνει το κάθε εξάρτημα του όπλου όσο το δυνατόν καλύτερο για την δουλειά που πρόκειται να κάνει .
Η παλιά Κώστα είναι καλή. Την είχα. Τότε που την είχαν προσφορά τη συνθετική . Είναι και φτηνή (αν υπάρχει ακόμα) σε χαρτοκουτο με 3 τσοκ χωρίς φλάντζες.Λογικά ναι. Γιατί θα την φέρει από Δευτέρα στο κατάστημα. Για πες
Ίσως αλλά όχι αυτές που αναφέρομαι εγώ .Και μιλώ για ευρωπαϊκές γιατί έχει και αμερικανική εταιρία που φτιάχνει όπλα μόνο παραγγελία Και που αντέχουν άνω τις 500.000 φυσίγγια χωρίς να χρειαστεί κάποιο ανταλλακτικό μιλάω για αλληλεπιθετο.Δεν διαφωνω, ομως...
Επιασες και μιλας για τις Ferrari των οπλων.
Εγω θα σου πω κατι που το ξερεις και εσυ αλλωστε, οτι πολλες εταιριες που ειχαν ονομα και ακριβη τιμη που δεν μπορουσε να τους πιασει ο μικρομεσαιος τα τελευταια χρονια εβγαλαν και οικονομικες σειρες για να παρουν μεριδιο και απο την πιτα των καταναλωτων με χαμηλο μπατζετ.
Τελικά εσύ είσαι κρυφομπερετακιας και μας δουλεύεις. Επειδή ξέρεις πως σκοτώνει η BERETTA μόλις είδες διευρυμένο απ' τούς απέναντι....... ..... ΒΡΕ ΛΕΣ ??????¿?Οι ειδικοι λενε οτι δυσκολευεται να σκοτωσει τσιχλες αρα απορριπτεται
Αν τον μισεις πες του να παρει μια καινουργια μπερετα αν τον αγαπας μια μπενελι ΑΙ
10 χρόνια που έχω στην κατοχή μου a400 από θέμα αξιοπιστίας δεν έχει κάνει κιχ ...όσο για την κάννη κάνει ωραία έργα ..μαλλον για τις παλιες θα μιλας εχουν αλλαξει τα πραγματα
μαλλον για τις παλιες θα μιλας εχουν αλλαξει τα πραγματα
το λεω και το ξαναλεω απο αξιοπιστια πρωτη η Α400 μετα φλαμπαρμ και τουρκαλες10 χρόνια που έχω στην κατοχή μου a400 από θέμα αξιοπιστίας δεν έχει κάνει κιχ ...όσο για την κάννη κάνει ωραία έργα ..![]()
![]()
Αυτό το φλαμπαρμ μου μοιάζει για αλοιφή για κάψιμο.Αστειευομαιτο λεω και το ξαναλεω απο αξιοπιστια πρωτη η Α400 μετα φλαμπαρμ και τουρκαλες
Αλλοι δεν ηταν τοσο τυχεροι οπως εσυ10 χρόνια που έχω στην κατοχή μου a400 από θέμα αξιοπιστίας δεν έχει κάνει κιχ ...όσο για την κάννη κάνει ωραία έργα ..![]()
![]()
Φλαμπαμ λεγεται (σε διορθωνω) και οντως τα καψαλιζει!Αυτό το φλαμπαρμ μου μοιάζει για αλοιφή για κάψιμο.Αστειευομαι
εμεις στα μερη μου ετσι τα λέμε φλαμπαρμ μάλλον επειδη τα κάνει φλαμπε μπαμ κι ετοιμη ψημενη η τζικλαΦλαμπαμ λεγεται (σε διορθωνω) και οντως τα καψαλιζει!
ο μονος συναγωνισμος ειναι στα σκοτοματακιεκει η ρεμ υπερεχειΡωτηστε τι φαμπαρμ θα παρετε
Καποια συναγωνιζονται στα ισια τα ρεμικτον σε ζημιες
μαθηματική Αντιθετοαντιστροφή ή Αντιμετάθεση https://el.wikipedia.org/wiki/Μαθηματική_απόδειξηΝαι λάθος διατύπωση το όνομα σου εννοούσα![]()
να την παρει πεςτου αν κυνηγαει τζικλες θα φιασει σωμα θα χασει κιλαΝα πω εδώ είναι λίγο χοντρούλης και δεν μπορεί το τρέξιμο
Αφου σκορποσκαγιαζει ειναι 18,6ο μονος συναγωνισμος ειναι στα σκοτοματακιεκει η ρεμ υπερεχει
Με μπλανκο και γραψε μετα απο πανω.θέλω να το αλλάξω επειδη δεν φαινεται καλά πως να το κάνω; ξερει κανείς;