Το εχω και εγω μεγαλη απορια αυτο με την νεα καννη της Benelli...αν η Benelli καταφερνε να καταριψει τον "μυθο"(το μυθος σε εισαγωγικα γιατι αλλοι το πιστευουν αλλοι οχι...εδω στο χωριο μου υπαρχει αυτος ο μυθος αν και τα τελευταια χρονια εχει ξεθωριασει καπως...) οτι οι καννες της "δεν σκοτωνουν" ή "δεν σκοτωνουν καλα" πιστευω οτι μετα σαν εταιρεια με τον μηχανισμο και το design που εχει απλα δεν θα ειχε αντιπαλο...Το φιλαρακι(πολυ δυνατο ντουφεκι εν αντιθεσει με εμενα...) που εχω και παμε παρεα για κυνηγι μου λεει συνεχεια "βαζουμε μισα-μισα να παρουμε μια..." και βαζουμε τα γελια...Το παληκαρι εχει την crio απο τις πρωτες με το σπειρωμα crio sport και δεν την αλλαζει με τιποτα αν και ολα τα προηγουμενα οπλα του ηταν beretta(303,390,391...) το μονο που μου λεει ακομα μερικες φορες "αν ειχε και τη σκανδαλη της beretta..."Παντως ακρη με τα οπλα δεν βγαζεις, οποτε κανεις την καυλ@ σου και οτι κατσει...
Εξω βρεχει απο τις τρεις (επιτελους...) ωραια βροχη ποτιστικη ...ελπιζω να ειναι καλο για τα γεωργικα αν και δεν ξερω αν ειναι καλο για τα δεντρα που ειναι πανω στην καρποδεση...